Reclamă

Blac Chyna a renunțat la implanturi. Vedeta vrea să se întoarcă la frumusețea sa naturală

Blac Chyna a renunțat la implanturi. Artista internațională își dorește să se întoarcă la frumusețea sa naturală. Aceasta a postat un videoclip prin care le-a arătat fanilor procesul dureros prin care trece. Cântăreața este decisă să ducă această transformare până la capăt.

Publicat: 21 martie 2023, 11:22

Blac Chyna se află într-o călătorie de transformare. Aceasta a început să-și îndepărteze substanțele pe care și le-a injectat de-a lungul timpului în față. Decizia vine la scurt timp după ce aceasta și-a scos implanturile mamare și a apelat la o operație de reducere a feselor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blac Chyna a renunțat la implanturi

Artista internațională vrea să își schimbe complet viața. Blac Chyna vrea să afișeze de acum înainte o imagine autentică și naturală. Mai mult, aceast a decis că renunță inclusiv la a mai crea conținut pentru o platformă destinată adulților.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Diva a avut venituri de peste 240 de milioane de dolari în 2021 în urma fotografiilor postate pe platfroma cu conținut pentru adulți, relatează Daily Mail. Mama a doi copii este urmărită de peste 16.6 milioane de persoane pe Instagram.

Reclamă

Acolo a decis să facă anunțul public și să-și țină la curent fanii cu transformarea sa. Artista în vârstă de 34 de ani a fost implicată în trecut într-o neînțelegere cu familia Kardashian. Vedeta vrea acum să-și schimbe viața și înfățișarea.

”Am început această călătorie și îmi doresc să merg până la capăt. Sunt în runda doi de dizolvare a substanțelor pe care mi le-am injectat de-a lungul anilor”.

Chyna le-a explicat fanilor cu ajutorul unui videoclip explicit pe care l-a postat pe contul său de Instagram. Procesul este abia la început, însă vedeta pare dispusă să facă toate sacrificiile necesare pentru a-și recăpăta imaginea naturală.

Reclamă

Ce spune Blac Chyna despre transformarea prin care trece

Procesul pe care l-a început nu este deloc unul ușor, iar cântăreața întâmpină uneori dureri. Cu toate acestea, Blac Chyna este dispusă să facă totul până la capăt, scrie Page Six.

Chyna și-a exprimat deja entuziasmul în ceea ce privește câteva zone ale feței de unde a reușit să îndepărteze substanțele pe care le-a avut injectate anterior. Vedeta spune că linia maxilarului ei pare ”mai puțin încărcată”, după prima doză de dizolvare a substanțelor de botox.

”Fața mea arată mult mai bine acum. Aceștia sunt obrajii mei naturali. Mai avem puțin de lucrat în această zonă, dar lucrurile merg în direcția cea bună. Deja aveam o structură frumoasă a chipului, nu știu de ce am apelat la toate acele substanțe cu botox.”

”Cred că am făcut-o pentru că atunci toată lumea o făcea. Vreau ca aceasta să fie o lecție pentru mine și pentru alte femei. Nu faceți ceva doar pentru că toți ceilalți o fac. Nu merită efortul. Am făcut toate aceste proceduri când eram tânără, nici nu i-am oferit corpului meu timpul necesar să evolueze singur.”

Chyna pare încântată de decizia luată și vrea să fie un exemplu pentru alte femei. Artista internațională a promis să-și țină fanii la curent cu transformarea sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×