Reclamă

Kanye West și Bianca Censori au ieșit la plimbare în Los Angeles. Soția artistului a purtat o ținută îndrăzneață

Kanye West și Bianca Censori au ieșit la o plimbare în Los Angeles. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși după ce au oprit la o benzinărie pentru a-și alimenta mașina. Soția artistului a atras privirile tuturor. Diva a purtat o ținută îndrăzneață.

Publicat: 26 februarie 2023, 6:35

Kanye West i-a luat pe toți prin surprindere atunci când s-a aflat că și-a găsit o nouă aleasă. După divorțul de Kim Kardashian și câteva relații de scurtă durată, Kanye a decis că este momentul să se așeze la casa lui. Artistul internațional s-a căsătorit în mare secret cu blondina Bianca Censori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și Bianca Censori au ieșit la plimbare în Los Angeles

La începutul lunii ianuarie, Kanye a declarat că este însurat cu Bianca Censorii. Fanii au fost complet luați prin surprindere. Puțini se așteptau ca vestea să fie adevărată. Artistul în vârstă de 45 de ani pare mai fericit ca niciodată alături de partenera sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori într-o ținută îndrăzneață pe străzile din Los Angeles
Bianca Censori a optat pentru o ținută all black / Profimedia Images

Bianca Censori nu a făcut nicio declarație privind acest aspect. În ciuda ceremoniei care a avut loc între cei doi, mariajul lor nu este încă legal. Conform publicației Daily Mail, Kanye și Bianca nu au semnat niciun act legal care să ateste căsătoria lor, în lipsa unui certificat de căsătorie, cei doi mai au de trecut un pas înainte de a fi soț și soție.

Reclamă

Însă Kanye poartă pe degetul său inelul care certifică uniunea dintre el și Bianca. Ceremonia religioasă care a avut loc în mare secret i-a surprins plăcut pe fanii artistului. Noua soție a acestuia este mult mai tânără ca el.

Bianca Censori are 27 de ani, în timp ce Kanye are 45 de ani. Diva adoră să se îmbrace sexy. La plimbarea prin Los Angeles a ales să poarte o ținută all black foarte îndrăzneață.

Diva a purtat un top negru care i-a pus în evidență bustul generos. În partea de jos a optat pentru o pereche de colanți negri și o pereche de cizme din piele cu toc.

Reclamă

Fotografii nu au ratat niciun unghi și au încercat să o pozeze cât mai mult.

Cine este Bianca Censori și cu ce se ocupă

La mai puțin de un an de când Kanye și Kim Kardashian au divorțat în mod legal, acesta s-a recăsătorit. Artistul nu a vrut să țină vestea prea mult timp secretă. Bianaca Censori este arhitect, de origine australiană, care a lucrat pentru Kanye încă din anul 2020.

Vârsta sa nu a fost făcută publică, însă publicația The Sun scrie că aceasta ar avea în jur de 27 de ani. Diva și Kanye s-ar fi întâlnit pentru prima dată în luna noiembrie 2020, atunci când aceasta a accepta un proiect pentru artist.

De-a lungul timpului aceasta a fost brunetă, însă ulterior a renunțat la părul său negru și l-a schimbat într-un blond platinat.

Censori a povestit de câteva ori despre pasiunea sa pentru arhitectură. Diva nu a făcut însă declarații despre relația pe care o are cu Kanye West.

Mai mult, aceasta nu mai folosește nici platformele de socializare. Conform publicației Daily Mail, contul de Instagram al divei a fost șters la scurt timp după ce s-a aflat că aceasta este căsătorită cu West.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×