Reclamă

Kanye West a aruncat telefonul mobil al unei femei. Artistul se îndrepta spre meciul de baschet al copiilor săi

Kanye West a aruncat telefonul mobil al unei femei. Artistul se îndrepta spre meciul de baschet al copiilor săi. Rapper-ul ar fi smuls un telefon mobil aparținând unei femei și l-a aruncat. Acestea sunt informațiile care au apărut recent în presa tabloidă.

Publicat: 31 ianuarie 2023, 7:48

Într-un videoclip distribuit pe rețelele sociale, West, în vârstă de 45 de ani, se afla în drum spre meciul de baschet al fiicei sale North și al fiului său Saint, în LA, când a avut loc presupusul incident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West a aruncat telefonul mobil al unei femei

Rapper-ul, care aparent a bănuit că este urmărit de paparazzi, este văzut ieșind din mașina sa. El a confruntat-o pe femeia în cauză, care se afla și ea în vehiculul ei, scrie DailyMail.

Noua sa „soție”, Bianca Censori, a fost văzută pe scaunul pasagerului mașinii sale. Nu l-a urmat pe câștigătorul premiului Grammy. Femeia, care nu a fost identificată nici ca fan sau fotograf, l-a filmat pe artist de pe scaunul șoferului. Acesta a spus: „Nu trebuia să dai peste mine așa. Dacă spun opriți, opriți-vă cu camerele voastre!”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kanye West se ceartă cu o femeie în trafic
Kanye a continuat, înainte ca femeia să sugereze că are dreptul să-l filmeze pentru că el este o „celebritate” / Profimedia Images
Reclamă

Kanye a continuat, înainte ca femeia să sugereze că are dreptul să-l filmeze pentru că el este o „celebritate”.

Este posibil ca răspunsul să-l fi înfuriat pe Kanye. Acesta ar fi luat telefonul mobil al femeii din mână înainte de a-l arunca în aer. Nu este clar ce a dus la confruntare.

TMZ a raportat că a acuzat-o pe femeie că „l-a urmărit” și de atunci a fost numit suspect într-o anchetă. Site-ul menționat mai sus a mai susținut că adjuncții Departamentului Sheriff-ului din Ventura au fost chemați și au răspuns la incident „în jurul orei 16:30 și au primit dovezi video ale incidentului”.

Reclamă

Ce le-a spus Kanye fotografilor

Fosta soție a lui West, Kim Kardashian, a fost și ea prezentă la meci, când a sosit cu fostul iubit al surorii sale Khloe Kardashian, Tristan Thompson. S-a spus că presupusa altercație a lui Kanye a avut loc în apropierea unității sportive.

PageSix a raportat că nu a fost singura dată când West a cerut să fie lăsat în pace. Publicația a menționat că, după ce s-a întors în vehiculul său, s-a oprit apoi în fața unui grup de paparazzi care înregistraseră întregul eveniment.

Ye i-a rugat pe fotografi: „Toată lumea trebuie să se oprească când îmi văd copiii. Dacă trebuie să-mi văd copiii, nu mă poți fotografia. Se numește drepturile omului”.

West, care îi are pe North, Saint, pe fiica Chicago și pe fiul Psalm din relația cu Kim, i-a uimit pe fani când s-a scris la începutul acestei luni că s-a căsătorit cu Bianca Censori.

Divorțul său de Kim, cu care a fost căsătorit de aproape șapte ani, a fost finalizat în decembrie, dar fostul cuplu a fost declarat legal necăsătorit în martie 2022.

Kanye și speculațiile despre căsătoria cu Bianca

La începutul acestei luni, Kanye i-a spus „Da” arhitectului născut în Australia în timpul unei ceremonii private, secrete, iar rapper-ul a fost văzut în curând cu o verighetă pe degetul inelar. Deși cei doi nu au depus încă un certificat de căsătorie pentru a-și legaliza oficial nunta, Kanye a purtat inelul pentru a-și arăta „angajamentul” față de Bianca, potrivit TMZ.

Momentan nu se știe de cât timp cei doi sunt împreună, dar ea lucrează ca designer pentru Yeezy din 2020.

Cu toate acestea, luna trecută, Ye a lansat o nouă piesă intitulată Censori Overload. Piesa face referire la numele ei de familie. O sursă a informat recent Page Six despre reacția lui Kim și a familiei ei la știrile despre căsătorie. „Familia încă nu ia asta ca pe o căsătorie”.

„Ei nu știu ce este. Ei nu sunt siguri dacă este un plan de PR. Așteaptă să vadă dacă depune acte. Sunt nervoși pentru că, dacă ar fi real, ea ar fi în viața copiilor”, a adăugat sursa.

Cu toate acestea, duminică, North, în vârstă de nouă ani, a fost văzută luând cina cu tatăl ei și noua lui „soție” la Nobu, pentru a o întâlni pe Bianca. Vestea căsniciei vine și după comentariile controversate făcute de West la sfârșitul anului 2022.

Kim, în vârstă de 42 de ani, a optat pentru un look casual purtând un tricou roșu împreună cu pantaloni scurți negri, în timp ce fostul surorii ei Khloe, Tristan Thompson, o însoțea la evenimentul sportiv.

Fostul lui Khloe Kardashian, Tristan Thompson, a însoțit-o pe Kim să-i încurajeze pe North și Saint la meciul de baschet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×