Reclamă

Kris Jenner susține că Blac Chyna a amenințat-o pe Kylie Jenner. Tyga a fost motivul conflictului

Kris Jenner susține că Blac Chyna a amenințat-o pe Kylie Jenner. Potrivit femeii, fosta iubită a lui Rob Kardashian a spus că o va ucide pe Kylie Jenner. Chiar dacă cel mai probabil au fost niște vorbe spuse la nervi, familia Kardashian nu le-a trecut cu vederea.

Publicat: 22 aprilie 2022, 12:51

În timp ce se afla la tribunalul din Los Angeles, Kris Jenner a mărturisit că a fost cu adevărat "alarmată" cu ani în urmă. Kylie și iubitul de atunci Tyga i-au spus despre presupusa amenințare, scrie PageSix.com. Kyle este una dintre cele mai bogate vedete, care au sub 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kris Jenner susține că Blac Chyna a amenințat-o pe Kylie Jenner

Kris a adăugat că Tyga i-a spus de mai multe ori că Chyna ar fi încercat să-l rănească fizic cu un cuțit. „Desigur, a fost alarmant. Am păstrat totul în familie”, a mărturisit Kris, spunând juraților că nu au raportat incidentul poliției.

„Locuiau peste drum, iar ea, Chyna, avea un copil mic. Cred că eram mai îngrijorați de situația lui Tyga.”

Kylie și Blac Chyna s-au iubit cu Tyga

Chyna, în vârstă de 33 de ani, s-a întâlnit cu Tyga, de 32 de ani, din 2011 până în 2014. Apoi, acesta a avut o relație cu Kylie, 24 de ani, din 2014 până în 2017. Chyna a format un cuplu cu Rob, 35 de ani, în 2016.

Reclamă

Modelul îl are pe fiul King de 9 ani din relația cu Tyga și pe fiica de 5 ani, Dream, din cea cu Rob Kardashian.

În timpul mărturiei ei, Chyna a susținut că era încă într-o relație cu Tyga când Kylie a început să se întâlnească cu el în 2014. Mai târziu, Kris a fost întrebată de avocatul lui Chyna, Lynne Ciani, dacă era îngrijorată de faptul că Rob intra într-o relație cu aceeași femeie care ar fi amenințat-o pe Kylie.

Reclamă

„Nu am avut o reacție”, a spus Kris. „A fost multă dramă și m-am obișnuit cu asta în familia mea”.

Khloé Kardashian, care stătea așezată lângă sora Kim Kardashian în sala de judecată, a zâmbit la răspunsul mamei sale.

„S-a întâmplat atât de repede și nu știam unde va ajunge relația lor”, a continuat Kris. „Nu că nu eram îngrijorată. Au avut o relație dificilă de la început Îmi place să acord a doua șansă și mi-am dorit ca ei să profite de ea”.

Ea a adăugat: „Am vrut doar ca fiul meu să fie fericit. Am vrut o victorie pentru ei. Speri la bine și mergi mai departe.”

Află de aici care este povestea surorilor Kardashian.

Care este motivul procesului

Chyna îi dă în judecată pe Kris, Kim, Khloé și Kylie pentru 40 de milioane de dolari pierderi de venituri și peste 60 de milioane de dolari pentru venituri viitoare. Ea susține că faimoasa familie și-a folosit puterea pentru a-i păta reputația. Au prevenit oportunitățile financiare după ce se presupune că au „conspirat” pentru a anula cel de-al doilea sezon din „Rob & Chyna”.

Joi, Ciani a întrebat-o pe Kris dacă își amintește că a avut o conversație cu un director de televiziune despre faptul că nu era mulțumită de relația dintre Rob și Chyna. Ea a recunoscut că ar fi putut spune asta „în funcție de zi”. A mai menționat că „au fost o mulțime de suișuri și coborâșuri” în relație.

„Dar îmi doream foarte mult ca Chyna să crească. Să fie cea mai bună versiune a ei”, a susținut ea.

Kris a mărturisit că a negociat o înțelegere care a adus venituri de 200.000 de dolari pentru un al șaptelea episod din „Rob & Chyna”. Au fost difuzate filmări de la nașterea lui Dream la spital.

„Am pus banii într-un cont bancar pentru Dream”, a spus mama cu un zâmbet imens. „Este într-un loc de încredere, câștigând dobândă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×