Reclamă

Cine este fetița de pe covorul roșu de la Cannes care a atras toate privirile. Are doar 11 ani, dar este unul dintre cei mai frumoși copii de vedetă

Are doar 11 ani, dar este unul dintre cei mai frumoși copii de vedetă. Mulți s-au întrebat cine este fetița de pe covorul roșu de la Cannes care a atras toate privirile. Sienna Miller este mama sa, iar numele fetei superbe este Marlowe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 mai 2024, 11:43

Sienna Miller a fost susținută de familia ei pe covorul roșu de la Cannes. Alături și mereu aproape i-au fost iubitul și fiica ei la premiera filmului său Horizon: An American Saga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este fetița de pe covorul roșu de la Cannes care a atras toate privirile

Actrița, în vârstă de 42 de ani, a atras toate privirile într-o rochie superbă, când a ajuns pe covorul roșu cu iubitul Oli Green, în vârstă de 27 de ani, și fiica Marlowe, în vârstă de 11 ani.

Această ieșire în public a fost prima apariție a lui Marlowe pe covorul roșu. Cele două au mai apărut împreună în iulie 2020, într-o copertă pentru Vogue.

Sienna o are pe Marlowe din relația cu fostul ei partener Tom Sturridge, cu care a avut o relație din 2011 până în 2015. Actrița a devenit din nou mamă la începutul acestui an. Ea a adus pe lume tot o fetiță, primul ei copil cu Oli, actualul ei partener.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Sienna Miller, alături de fiica sa și iubitul ei, pe covorul roșu
Actrița, în vârstă de 42 de ani, a atras toate privirile într-o rochie superbă, când a ajuns pe covorul roșu cu iubitul Oli Green / Profimedia Images

Sienna s-a ținut de mână cu fiica sa cea mare pe covorul roșu de la Cannes, în timp ce Marlowe și Oli au susținut-o la premiera noului ei film.

Vedeta a atras atenția într-o rochie fluidă, cu straturi de volane. Materialul pur al rochiei drapate a permis o privire asupra siluetei incredibile a Siennei. Ea s-a refăcut uimitor la doar câteva luni de la nașterea celui de-al doilea copil.

Reclamă

Adăugând o notă de strălucire look-ului ei, nominalizata la Globul de Aur a purtat un colier cu diamante. Sienna a adăugat ținutei o pereche de sandale argintii pentru a-i oferi câțiva centimetri în plus și un ruj roz strălucitor pentru o notă de culoare.

Fiica actriței, Marlowe, a purtat o rochie roz cu o fundă mare și a atras toate privirile cu frumusețea ei uimitoare. Alături de ele, Oli arăta elegant într-un costum negru, cămașă albă și cravată bleumarin, în timp ce purta ochelari de soare cu rame maro.

Care este relația dintre Sienna Miller și Kevin Costner

Siennei i s-au alăturat curând colegii ei pe covorul roșu, inclusiv vedeta principală a filmului în care joacă, Kevin Costner.

Kevin, în vârstă de 69 de ani, arăta mai frumos ca niciodată într-un costum negru din trei piese, inclusiv o vestă și un papion asortat. La fel ca și Sienna, actorul a transformat premiera filmului într-o aventură de familie. El a adus-o și pe fiica sa cea mai mică, Grace, în vârstă de 13 ani.

Actorul este tatăl a șapte copii. El le are pe Annie, Lily și Joe cu fosta sa soție Cindy Silva. Mai este tatăl fiului Liam cu fosta sa parteneră Bridget Rooney. Ei îi are de asemenea și pe Cayden, Hayes și Grace cu cea de-a doua soție, Christine Baumgartner.

În noul film, Sienna joacă rolul lui Frances Kittredge. Producția urmează să fie lansată în două părți pe 28 iunie și 16 august anul acesta.

Vorbind în timpul unei conferințe de presă la hotelul Carlton, Costner și Sienna și-au exprimat respectul lor profund unul pentru celălalt.

Sienna a recunoscut că va merge „până la capătul pământului” pentru Kevin și l-a numit „fenomenal”.

În timp ce Kevin a spus despre ea: „Cred că este una dintre marile noastre actrițe. Frumusețea ei exterioară este de netăgăduit, dar este atât de pricepută ca actriță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
3
Eiza Gonzalez ia masa alături de noul ei iubit
Divertisment
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Cine este bărbatul care a ajuns la inima superbei actrițe
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Actrița a fost fotografiată în Notting Hill alături de bărbatul care se pare că i-a câștigat inima frumoasei actrițe. Partenerul ei actual este modelul Guy Binns. Vedeta de...
4
Pietrele zodicale aranjate pe un calendar al zodiilor pentru a ilustra puterea acestora
Horoscop
Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile
Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești....
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×