Reclamă

Sienna Miller și-a arătat burtica de gravidă la Vogue World: Londra. Rochia ei excentrică a atras toate privirile

Actrița pare că s-a inspirat din stilul vestimentar pe care Rihanna l-a avut în timpul celor două sarcini. Sienna Miller și arătat burtica de gravidă la Vogue World: Londra. Rochia ei excentrică a atras toate privirile la evenimentul de la Theatre Royal Drury Lane.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 septembrie 2023, 12:21

Actrița însărcinată, în vârstă de 41 de ani, și-a făcut debutul pe covorul roșu într-o manieră îndrăzneață. Ea a optat pentru un look Schiaparelli Haute Couture din două piese, compus dintr-un crop top cu guler și fustă crem cu volum, asortată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sienna Miller și arătat burtica de gravidă la Vogue World: Londra

Fanii au avut păreri împărțite cu privire la ținuta de maternitate la modă a lui Miller. „Aceasta este ceea ce credeam că Rihanna va face la Premiile Oscar”, a scris cineva. O altă persoană a spus: „Nu sunt sigur cum mă simt în privința look-ului. Dar o iubesc absolut pe ea și pe acest nou prieten al ei”.

Bebelșul din burtica Siennei este cel de-al doilea copil al vedetei „American Sniper”, dar primul ei cu iubitul de 26 de ani, Oli Green. Actrița și modelul sunt într-o relație din februarie 2022.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sienna Miller, cu mâinile în șold, într-o rochie albă, la un eveniment dedicat modei
Actrița însărcinată, în vârstă de 41 de ani, și-a făcut debutul pe covorul roșu într-o manieră îndrăzneață / Profimedia Images
Reclamă

În februarie anul trecut, ei au fost surprinși în timpul unei întâlniri pe care au avut-o în New York City.

Ulterior, cei doi iubiți au continuat să fie fotografiați împreună și în alte locuri. În martie 2022, ei și-au făcut apariția de mână pe covorul roșu întins pentru ediția premiilor  BAFTA, în Londra. 

Născut în Los Angeles, Oli Green este model și actor. E cunoscut pentru rolurile pe care le-a obținut în filmele „Lift” (2024), „A Good Person” (2023) și „The Mosquito Coast” (2021).

Reclamă

Sienna Miller și-a dorit să-și mărească familia

Miller și-a dezvăluit prima dată burtica de gravidă într-un costum de baie. S-a întâmplat în timpul unei escapade pe plajă în Ibiza luna trecută.

Miller o are pe fiica de 10 ani, Marlowe, cu fostul său partener, Tom Sturridge. Acesta din urmă se întâlnește în prezent cu Alexa Chung. Se pare însă că cele două familii au rămas în relații bune deoarece preadolescenta stătea în primul rând la NYFW la începutul acestui an cu mama ei, dar s-a și pozat cu Chung.

Miller a spus în aprilie 2022 că și-a înghețat ovulele când a împlinit 40 de ani,. Ea spune că s-a luptat cu „presiunea” de a avea „mai mulți copii” la vârsta de 40 de ani.

„(n.r.: Presiunea)… în legătură cu copiii… Ar trebui să am mai mulți (…). Apoi, am ajuns la 40 de ani și am înghețat niște ovule. Fiind foarte focalizată pe nevoia de a avea un alt copil, sunt ca și cum: «Dacă se întâmplă, se întâmplă». Genul ăsta de amenințare existențială s-a risipit”, a declarat actrița pentru Elle UK.

Alături de Miller, pe covorul roșu de la Vogue World au mai apărut vedete precum Rita Ora, Kate Winslet, Dove Cameron și alte nume importante ca Anna Wintour, desigur.

Cel de-al doilea eveniment anual Vogue World va celebra teatrul și moda din Marea Britanie cu un spectacol live pe podium care prezintă creații ale diverșilor designeri pentru a începe Săptămâna Modei de la Londra.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×