Reclamă

Kate Beckinsale s-a încălzit în sacoul lui Jason Momoa la petrecerea Vanity Fair. Cum au fost fotografiați cei doi

Kate Beckinsale s-a încălzit în sacoul lui Jason Momoa la petrecerea Vanity Fair. Cei doi au stat mult împreună după gala Premiilor Oscar 2022. O sursă a declarat pentru E! News că au avut „mereu zâmbetul pe buze”.

Publicat: 30 martie 2022, 8:28 / Actualizat: 30 martie 2022, 9:44

Starul Aquaman Jason Momoa nu are nevoie de un trident pentru a salva ziua în viața reală. La petrecerea de după Oscaruri, Vanity Fair, actorul a fost fotografiat oferindu-i lui Kate Beckinsale jacheta sa pentru a se încălzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Stăteau la un bar și discutau”, a spus o sursă din interior, în exclusivitate, pentru E! News. „Amândoi aveau zâmbetul pe buze și erau foarte implicați în conversația lor”.

Kate Beckinsale s-a încălzit în sacoul lui Jason Momoa

Ambele vedete „păreau cu adevărat fericite”, a spus sursa, explicând că cei doi au fost văzuți și îmbrățișați pe tot parcursul nopții. Între timp, Jason, pe care sursa l-a numit „un fluture social”, a stat cu fiica vitregă Zoë Kravitz. În acest timp, Kate a discutat cu Rita Ora, Jessica Alba și Sienna Miller.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Beckinsale, râde la glumele lui Jason Momoa
Kate Beckinsale s-a încălzit în jacheta lui Jason Momoa la petrecerea Vanity Fair / Profimedia Images
Reclamă

Gesturile dintre Jason și Kate au loc la mai puțin de două luni după ce actorul Dune și soția sa, Lisa Bonet, au anunțat că se despart.

Adăugând că „pe drumuri diferite în căsătorie”, Lisa și Jason au explicat că au vrut să exploreze mai mult dezvoltarea personală. Ei au declarat că au decis să se despartă pentru a putea „face acest lucru cu demnitate și onestitate”. Fostul cuplu, care s-a căsătorit în 2017, a remarcat că „dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită”.

Kate a purtat o rochie din dantelă, neagră, lungă, dar care i-a pus silueta în evidență. Aceasta și-a coafat părul elegant și a părut extrem de încrezătoare în sine. Jason Momoa a avut un costum pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi, iar părul l-a lăsat lejer pe spate.

Reclamă

Jason Momoa nu mai poartă verigheta

La câteva zile după ce a anunțat că se desparte de soția sa, Jason a fost imediat fotografiat fără verighetă. El a fost pozat atunci în Los Angeles și pentru că preferă discreția, a purtat mereu ochelari de soare și mască de protecție.

Jason Momoa și Lisa Bonet le-au dat vestea despărțirii fanilor pe rețelele sociale. Actorul a publicat pe contul lui o declarație comună: „Cu toții am simțit schimbările acestor vremuri de transformare. O revoluție se desfășoară și familia noastră nu face excepție. Așa că împărtășim știrile familiei noastre că ne despărțim. Împărtășim acest lucru nu pentru că suntem de părere că este subiect de știre, ci pentru ca, pe măsură ce ne desfășurăm viețile, să putem face acest lucru cu demnitate și onestitate”, a adăugat acesta.

„Dragostea dintre noi doi ne va duce mai departe și va evolua în noi direcții. Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi persoanele despre care învățăm să fim. Devotamentul nostru este neclintit și se îndreaptă către copiii noștri. Îi vom învăța ce este posibil trăind prin rugăciune, astfel încât dragostea pentru ei va avea mereu întâietate.”

Jason și Lisa s-au căsătorit în octombrie 2017, dar formau un cuplu încă din 2004. Cei doi foști soți au împreună doi copii, Nakoa -Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și Lola Iolani Momoa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×