Reclamă

Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic

S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu liber sentimentelor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2024, 6:20 / Actualizat: 19 mai 2024, 10:38

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti s-au sărutat pasional în timp ce se bucurau de concertul celor de la rolling Stone din Los Angeles. Câștigătorul Oscar, în vârstă de 49 de nai, și modelul, în vârstă de 25 de ani, au fost văzuți în secțiunea VIP de pe stadionul Allegiant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni

Diferența de vârstă nu se simte când vine vorba de dragostea lor. Leonardo DiCaprio a dansat întreaga seară alături de partenera sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti în timp ce se sărută pasional
Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic / Profimedia Images

Ceretti a fost văzută sărutându-l pe actor de mai multe ori. Aceasta și-a pus brațele în jurul gâtului său și i-a sărit în brațe.

Reclamă

Actorul s-a bucurat la rândul său de compania iubitei sale și a sărutat-o pasional în văzul tuturor. Actorul din Titanic a purtat o ținută all black.

Fanii s-au obișnuit deja cu look-ul minimalist al acestuia. Leonardo și-a făcut apariția într-un tricou negru, o pereche de pantaloni simpli și o șapcă de baseball trasă jos pe față. Partenera actorului a purtat și ea o ținută lejeră. Aceasta a ales o fustă mini la care a asortat un top alb pe umeri.

Ceretti a împărtășit mai multe fotografii pe contul său de Instagram. Vedeta a apărut în imaginile postate în aceeași ținută pe care a purtat-o în seara concertului.

Reclamă

Imaginile o surprind pe Ceretti într-o cameră luxoasă a unui hotel din Las Vegas. Diva a postat pe Instagram și două videoclipuri cu Mick Jagger interpretând hituri precum Paint It Black și Sympathy for the Devil. Cu doar câteva zile înainte, Ceretti a făcut furori pe covorul roșu de la Met Gala 2024.

Cum a început relația lui Leonardo DiCaprio cu Vittoria Ceretti

Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru faptul că se întâlnește cu femei mult mai tinere ca el. Actorul a fost văzut în compania mai multor domnișoare celebre după ultima sa relație serioasă. Legătura romantică dintre el și Ceretti s-a format în luna august a anului trecut.

Cei doi au fost văzuți în timp ce ieșeau cu un grup de prieteni. Ulterior, paparazzi i-au surprins într-un local din Ibiza, Spania.

De atunci, Ceretti și Leonardo au fost văzuți din ce în ce mai des împreună, inclusiv cu familiile lor. Deși nu și-au oficializat niciodată relația în mod public, poveste alor de dragoste este evidentă pentru toți. Anul trecut, o sursă a declarat pentru PageSix că DiCaprio și Ceretti au o relație serioasă.

„Au petrecut destul de mult timp împreună în ultimele luni și le face plăcere să se cunoască la un nivel mai profund. Nu este doar o aventură. Leo ia lucrurile în serios”, a spus o sursă apropiată cuplului.

La începutul acestui an au exista și zvonuri legate de o logodnă după ce Vittoria a fost văzută purtând un inel strălucitor pe degetul ei inelar stâng.

Cu toate acestea, sursele apropiate actorului au declarat că cei doi îndrăgostiți nu s-au logodit. În ciuda nenumăratelor sale relații, Leonardo DiCaprio nu a ajuns niciodată la altar cu una dintre partenerele sale, scrie DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×