Reclamă

Bradley Cooper e un tată mândru de fiica sa. Lea De Seine are acum 7 ani și e mai mereu în compania tatălui său

Bradley Cooper e un tată mândru de fiica sa. Lea De Seine are acum 7 ani și e mai mereu în compania tatălui său. De data aceasta cei doi s-au răsfățat cu gelato italian artizanal în Manhattan. Locul nu e departe de casa lui de 13 milioane de dolari din West Village.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 aprilie 2024, 6:45

Actorul în vârstă de 49 de ani, care ținea în mână un termos minuscul cu model de unicorn, a urmărit cu atenție cum micuța cobora treptele de la intrarea în magazin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley Cooper e un tată mândru de fiica sa

Bradley a purtat o jachetă bomber clasică. Micuța Lea a purtat o haină de ploaie cu glugă peste o fustă roșie. Ținuta ei a fost accesorizată cu pantofi sport mov. De când era mică fetița a atras mereu atenția cu stilul ei vestimentar.

„Aș muri într-o secundă pentru copilul meu”, a spus Cooper pe podcastul Armchair Expert al lui Dax Shepard pe 26 februarie.

„În primele opt luni nici măcar nu știam dacă îl iubesc cu adevărat pe copil. E drog. E cool. Mă uit la chestia asta transformându-se. Asta e experiența mea. Sunt fascinat de ea. Mi-a plăcut să am grijă de ea”, a mai spus el.

În timp ce au călătorit cu ambarcațiunea, Bradley Cooper a stat în dreapta Irinei Shayk, iar în stânga vedetei s-a aflat unica lor fiică
Lea De Seine, fiica pe care Irina Shayk și Bradley Cooper o au împreună, a împlinit 6 ani pe 21 martie / Profimedia Images
Reclamă

Chiar dacă actorul a avut nevoie de timp ca să se acomodeze cu fiica sa, acum cei doi sunt greu de despărțit. Bradley e văzut adesea în compania micuței sale. El și fosta sa logodnică Irina Shayk nu au apelat niciodată la bone pentru îngrijirea micuței lor.

Foștii parteneri au custodia legală și fizică în proporție de 50/50 a Leei. Aceasta a fost decizia lor după încheierea relației de iubire de patru ani în 2019.

După ce s-a despărțit de Bradley, modelul de origine rusă în vârstă de 38 de ani s-a bucurat și de compania altor bărbați. Ea a mai avut relații de dragoste cu dealerul de artă Vito Schnabel, rapperul Kanye West și cu Tom Brady.

Reclamă

Cu cine se întâlește în prezent Bradley Cooper

Cooper este acum într-o relație cu Gigi Hadid și pare că lucrurile se îndreaptă în direcția cea bună și pentru ei. Se pare că cei doi sunt apropiați și datorită faptului că amândoi sunt părinți.

Gigi și-a născut fiica de trei ani, Khai, în timpul relației ei de șase ani cu fostul partener Zayn Malik. Relația lor s-a încheiat în 2021, când a fost arestat pentru patru acuzații de hărțuire împotriva mamei modelului, Yolanda Hadid.

Hadid s-a întâlnit anterior cu cântărețul australian Cody Simpson, cu Joe Jonas și cu Leonardo DiCaprio.

Cât despre Bradley, al cărui mariaj de cinci luni cu Jennifer Esposito s-a încheiat în 2007, el s-a mai întâlnit cu Renée Zellweger, cu Zoe Saldaña, Suki Waterhouse, Dianna Agron și Isabella Brewster.

În această toamnă, Bradley va regiza al treilea său lungmetraj Searchlight’s Is This Thing On?, în care va juca împreună cu Will Arnett.

„Următorul nostru film este un film mic pe care îl vom filma în toamnă, un mic film de 10 milioane de dolari”, a declarat Cooper pentru British Film Institute pe 24 ianuarie.

Bradley urmează de asemenea să îl interpreteze rolul unui polițist din San Francisco în filmul fără titlu al lui Steven Spielberg, care va fi produs de fiul lui Steve McQueen, Chad McQueen, și de nepoata Molly McQueen.

Cel mai recent film lansat al lui Cooper, Maestro, a fost nominalizat de 7 ori la Oscaruri, de patru ori la Globurile de Aur, de două ori la SAG, de șapte ori la BAFTA și de opt ori la Critics’ Choice Movie Awards. Cu toate acestea, producția nu a reușit să câștige niciun trofeu major în timpul sezonului de premiere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×