Reclamă

Bradley Cooper a mărturisit că i-a fost greu să se apropie de fiica sa, Lea. Ce a spus actorul despre primele luni de viață ale micuței

Bradley Cooper a mărturisit că i-a fost greu să se apropie de fiica sa, Lea. Actorul a dezvăluit că crearea unei legături cu unicul său copil, Lea De Seine, acum în vârstă de 6 ani, nu a fost ceva care a venit de la sine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 martie 2024, 7:31

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a recunoscut că i-a luat opt luni să o „iubească cu adevărat” pe Lea. Mărturisirea a făcut-o într-un interviu la podcastul Armchair Expert al lui Dax Shepard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley Cooper a mărturisit că i-a fost greu să se apropie de fiica sa

Actorul a devenit tată alături de fosta sa iubită, model Irina Shayk, în martie 2017. Bradley a spus că nu îi poate înțelege pe părinții care spun că sunt în stare să moară pentru copilul lor.

„Primele opt luni nici măcar nu știam dacă o iubesc cu adevărat pe fetița mea. Asta a fost experiența mea. Eram fascinat de ea. Mi-a plăcut să am grijă de ea. Dar oare aș muri pentru ea dacă cineva ar intra cu o armă?”

Cu toate acestea, Bradley a spus că instinctul a intervenit și că nu a mai avut nicio îndoială. El chiar a mărturisit că a continuat să-și schimbe viața. Mereu a vrut să-i ofere Leei o educație mai stabilă decât a lui. Acesta și-a amintit cu durere în suflet că primii săi ani de viață au fost tulburi din cauza dependenței de alcool din familia sa.

În continuarea interviului, actorul a mai recunoscut că nu este sigur că ar mai fi fost în viață dacă nu ar fi devenit tată.

Reclamă

„Sincer, nu sunt sigur că aș fi fost în viață dacă nu eram tată. Nu știu ce s-ar fi întâmplat. Eu nu sunt sigur.”

Actorul simte nevoia să se dezvolte pe mai multe planuri

În altă parte a podcastului, actorul a discutat despre „creșterea” de care a avut parte în ultimii trei ani și și-a dat seama că există anumite părți unde trebuie să muncească mai mult. Se pare că intimitatea cu oamenii, mai ales cu femeile pentru a avea o relație sănătoasă se află pe lista de preocupări a actorului.

Reclamă

Cooper și Shayk au avut o relație cu împăcări și despărțiri din 2015. Cu toate acestea, ei au menținut o relație amiabilă de dragul fetiței lor.

După ce s-a despărțit de Shayk, Bradley nu a mai fost cu nimeni până la Gigi Hadid. Cei doi au fost văzuți ieșind împreună în New York recent. Actorul a fost mereu atent la iubita sa și chiar exagerat de protector.

Gigi și Bradley au declanșat zvonuri despre o poveste de dragoste între ei în luna octombrie a anului trecut. Presa scrie că s-au cunoscut tot prin intermediul lui Shayk.

„Gigi și Irina au fost apropiate de-a lungul anilor în timp ce au lucrat împreună. Gigi și Bradley au mai petrecut înainte, dar a fost întotdeauna doar amical, în mediile sociale”, a declarat o sursă pentru The Messenger.

PageSix a mai scris recent că Bradley și-a cumpărat o casă lângă ferma de cai a familiei iubitei sale, în Pennsylvania.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×