Reclamă

Bradley Cooper și Irina Shayk au mers separat la școala fiicei lor, Lea. Cei doi au fost fotografiația în New York

Bradley Cooper și Irina Shayk au mers separat la școala fiicei lor, Lea. Cei doi au fost fotografiați în New York, dar au păstrat distanța deși destinația lor era aceeași.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 februarie 2024, 7:42

În timp ce foștii parteneri au menținut o relație amiabilă de la despărțirea lor din 2019, un martor ocular a declarat pentru DailyMail.com că actorul în vârstă de 49 de ani, și modelul rus în vârstă de 38 de ani, „s-au evitat complet unul pe celălalt” în timpul ultimei lor întâlniri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley Cooper și Irina Shayk au mers separat la școala fiicei lor

După ce actorul și-a lăsat fetița la școală, mama ei „a intrat singură” aproximativ cinci minute mai târziu. La scurt timp după, Shayk a părăsit „școala pentru o cafea” înainte de a se întoarce rapid în instituție.

Cooper era îmbrăcat într-un palton bleumarin, blugi și pantofi sport albi cu accente gri, când a părăsit clădirea cu ambele mâini în buzunare.

Bradley Cooper, de mână cu fiica sa, Lea
Cei doi au fost fotografiați în New York, dar au păstrat distanța deși destinația lor era aceeași / Profimedia Images

Shayk arăta la fel ca de obicei, elegantă, într-o ținută de culoare neagră. Ea a atras toate privirile cu o haină lungă și cizme stiletto.

Ambii părinți ai Leei sunt acum în relații separate. Cooper este în prezent într-o relație cu Gigi Hadid, în timp ce Shayk se întâlnește cu Tom Brady. În ciuda faptului că s-au ignorat reciproc, Shayk l-a numit recent pe actor „cel mai bun tată” la care putea visa pentru copilul lor.

Reclamă

În noiembrie, ea a spus pentru Elle că „au făcut întotdeauna să funcționeze” atunci când vine vorba de co-parenting.

„Amândoi o luăm pe Lea peste tot cu noi. E super ușor. Acum două zile, a trebuit să merg la sală, așa că i-am luat un caiet de desen și i-am spus că mama se antrenează”, a explicat ea.

Modelul a continuat: „A desenat timp de o oră. Apoi am mers la Michael Kors. Ea a cunoscut toate fetele. Michael i-a dat o geantă. I-a desenat o pisică”.

Reclamă

Irina a adăugat că, chiar și atunci când Bradley este implicat în filmările pentru o producție, ei plănuiesc un program care să funcționeze pentru amândoi, spunând: „Întotdeauna găsim o cale”.

„Este cel mai bun tată la care am putut visa pentru Lea. Mereu funcționează, dar funcționează întotdeauna pentru că noi îl facem să funcționeze. Vorbesc doar despre lucrurile de la serviciu pentru că am decis să-mi păstrez viața personală personală. De aceea se numește personal, pentru că este ceva care îmi aparține. Dacă într-o zi simt că vreau să o împărtășesc, o voi face.”

Ce sacrificii face Irina Shayk în viața personală

Irina Shayk a mai recunoscut recent că consideră că practica de a clasifica modelele drept „comerciale” sau „modă” este foarte neplăcută. Ea a mai spus că pur și simplu își vede munca ca pe ceva care plătește facturile.

Vorbind pe un ton hotărât, ea a spus: „Îmi pare atât de rău că am făcut treaba asta în lenjerie. Nu contează dacă o fac acum. Trebuie să-mi plătesc facturile. Nu am un soț bogat. Nu am un sugar daddy, așa că trebuie să plătesc”.

Irina își crește și fiica cu aceleași principii. Ea vrea săi insufle micuței ideea că trebuie să fie conștientă de ce muncește atât de mult, explicând că atunci când Lea se plânge că pleacă, îi spune: „Vrei să pleci în vacanță, nu? Vrei să mergi la cumpărături? Așa că mă duc la Londra. Vei fi cu tati, pentru că mama trebuie să lucreze”.

Irina Shayk nu a avut o viață ușoară înainte de faimă

Irina, care a crescut în Yemanzhelinsk, un orășel din Rusia, a recunoscut că provine dintr-un „mediu umil”, dar niciodată nu s-a gândit că „și-ar dori să aibă o viață diferită”.

Când tatăl ei miner a murit când ea avea 14 ani, Irina a spus că a simțit responsabilitatea de a ușura presiunea asupra mamei ei, care acum era părinte singur și creștea două fiice.

Ea a explicat: „Tatăl meu și-a dorit întotdeauna să aibă un băiat. Ne-a iubit, dar când a murit, am simțit că trebuie să am grijă de familie. Întotdeauna am crezut că m-am născut într-un corp greșit. Uram să fiu fată.”

Irina s-a mutat la Paris când și-a început cariera de model, dar s-a confruntat cu o reacție mixtă în ceea ce privește silueta ei.

„Am avut agenți care mi-au spus că trebuie să-mi tund părul, să slăbesc 20 de kilograme și să mă fac blondă. Și atunci am zis că nu o să fac asta.”

Deloc străină de criticile și comentariile din mediul online, Irina insistă că nu este pe placul oamenilor și că opiniile vin pur și simplu odată cu meseria ei.

Ea a spus: „Asta primești. Nu toată lumea o să te placă. Și nu vreau să mă placă toți. Eu sunt cine sunt. Nu mă voi schimba pentru că cineva care nu are nimic de făcut în viața lui spune niște lucruri despre mine sau despre cum mă îmbrac sau despre cum sunt părinte”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×