Reclamă

Irina Shayk s-a camuflat din cap până-n picioare. Vedeta a fost surprinsă pe aeroportul din Milano

Irina Shayk s-a camuflat din cap până-n picioare. Modelul internațional a fost surprins pe aeroportul din Milano. Aceasta a încercat să se ferească de paparazzi prezenți, însă eforturile sale au fost fără succes. Diva nu a putut trece neobservată în ciuda ținutei pe care a ales-o.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 februarie 2024, 6:55

Cunoscută pentru aparițiile sale elegante, Irina shayk a fost o prezență neașteptată în Italia. Modelul, în vârstă de 38 de ani, a renunțat la ținutele care au consacrat-o și a ales să poarte un ansamblu vestimentar complet neobișnuit pentru stilul ei feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Shayk s-a camuflat din cap până-n picioare

Fosta parteneră a lui Bradley Cooper și-a dorit să treacă neobservată prin aeroportul din Milano. Greu de crezut că ținuta pe care a ales-o nu ar fi atras atenția din primele momente în care și-a făcut apariția.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Irina Shayk într-o ținută neagră pe aeroportul diin Milano
Irina Shayk s-a camuflat din cap până-n picioare / Profimedia Images

Irina, înconjurată de o echipă de securitate, a pășit pe aeroportul din Milano purtând o ținută all black. Vedeta, în vârstă de 38 de ani, a ales să poarte ceea ce părea a fi o rochie neagră.

Reclamă

La aceasta a asortat un hanorac cu glugă și o pereche de cizme din piele. Însă niciuna dintre aceste piese vestimentare nu ar fi fost cu adevărat un factor care să distragă atenția în public.

Ceea ce i-a făcut pe paparazzi să reacționeze ar fi fost chiar geaca divei. Irina și-a pus gluga hanoracului pe cap și a încercat să pășească neobservată printre cei prezenți în aeroport.

Vizibil preocupată, diva a vorbit tot drumul la telefon. Echipa de securitate a acesteia s-a asigurat că nu este deranjată de niciun fotograf.

Reclamă

Presa internațională nu cunoaște motivul pentru care Irina a vrut să-și ascundă prezența cu orice preț. Cert este că ținuta sa a întors mai multe priviri și a avut un efect opus decât al celui de a trece neobservată.

Apariția ei în Milano vine la scurt timp după ce aceasta a fost surprinsă în rolul de mamă. Ea și Bradley Cooper au mers împreună la școala fiicei lor din New York. Presa de peste hotare a scris atunci că Irina și Bradley au evitat să se întâlnească și au intrat separat în instituția de învățământ.

Irina Shayk se dedică în totalitate creșterii fiicei sale

Irina Shayk și fostul ei partener, Bradley Cooper, au împreună o fetiță, Lea. Aceasta a recunoscut în trecut faptul că face multe sacrificii pentru a se putea implica în totalitate în rolul de mamă. Puțini sunt cei care știu că Irina nu a fost fericită încă de la început cu cariera pe care o are.

Într-un interviu din trecut a declarat că munca ei este „ceva care îi plătește facturile”. Greu de crezut că unul dintre cele mai cunoscute modele din lume se confruntă cu probleme pe plan personal, însă Irina nu se teme să recunoască aceste aspecte. Irina spune că încearcă să-i fie alături fiicei sale, chiar dacă este nevoită să facă multe sacrificii.

„Trebuie să muncesc ca să-mi plătesc facturile. Nu am un soț bogat. Nu am sun sugar daddy. Atunci când se plânge că muncesc prea mult îi explic pentru ce o fac”, a spus irina într-un interviu. Shayk provine dintr-o familie modestă. Tatăl modelului a murit când aceasta avea doar 14 ani.

Irina a declarat că în acele momente a simțit că trebuie să-și ajute familia, fiind unul dintre motivele pentru care s-a mutat la Paris pentru a-și începe cariera de model. Viața divei a fost una tumultoasă, însă Irina spune că este fericită să-i poată oferi fiicei sale o viață mai ușoară. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×