Reclamă

Bradley Cooper a avut o apariție neașteptată pe străzile din New York. Cum a încercat actorul celebru să se protejeze de temperaturile scăzute

Bradley Cooper a avut o apariție neașteptată pe străzile din New York. Actorul internațional a încercat să se protejeze de temperaturile scăzute. Bradley părea să fie bine dispus. Acesta s-a plimbat prin Manhattan și a vorbit la telefon pe tot parcursul plimbării.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 ianuarie 2024, 5:00

Bradley a fost văzut la plimbare nu departe de casa sa în valoare de 13, 5 milioane de dolari. Actorul, în vârstă de 49 de ani, a purtat o căciulă albastră semnată de un brand celebru. Accesoriul călduros este estimat la suma de 565 de dolari, scrie presa de peste hotare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley Cooper a avut o apariție neașteptată pe străzile din New York

Bradley Cooper este adeptul hainelor de lux. Actorul internațional a fost văzut într-o ținută casual, dar care se ridică la sume impresionante.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bradley Cooper într-o ținută casual și cu o căciulă albastră pe străzile din New York
Bradley Cooper a încercat să se protejeze de temperaturile scăzute / Profimedia Images

Bradley a participat recent la o prezentare de modă a unei case de modă de lux. Acesta s-a aflat printr participanții Săptămânii Modei de la Paris. De data aceasta s-a întors în New York și a adus cu el un accesoriu inedit.

Reclamă

Căciula albastră a atras imediat privirile curioșilor. Bradley, care vorbește fluent limba franceză, și-a accesorizat ținuta neagră cu o căciulă aparte. Actorul a ales să se plimbe singur. De lângă el a lipsit fiica sa de șase ani, Lea De Seine. Lea este rodul iubirii dintre Bradley și fosta sa parteneră, Irina Shayk.

Bradley are o perioadă destul de aglomerată. Acesta este invitat la mai multe gale de excepție. Cooper a participat la Globurile de Aur. Proiectul său, Maestro, a pierdut toate cele patru nominalizări de la Globurile de Aur.

La premiera filmului Maestro, din luna decembrie a anului 2023, Bradley a pozat pe covorul roșu alături de fiica sa, Lea. Totuși, fanii actorului speră ca acesta să recupereze și să fie printre cei prezenți la Gala Premiilor Oscar.

Reclamă

Rob Lowe l-a felicitat din greșeală pe Bradley cooper după Gala Globurilor de Aur 2024

Rob Lowe a declarat recent că l-a felicitat din greșeală pe Bradley Cooper. Rob a amestecat numerele de telefon ale lui Bradley Cooper și Robert Downey Jr. Lowe, în vârstă de 59 de ani, a apărut la Jimmy Kimmel Live! și l-a lăudat pe prietenul său de lungă durată, Downey Jr.

Downey a câștigat recent două premii pentru interpretarea sa din filmul Oppenheimer. Lowe i-a spus lui Jimmy Kimmel că, după ce Downey Jr. a câștigat premiul pentru cel mai buna ctor în rol secundar la Globurile de Aur, a făcut o greșeală majoră când a trimis un mesaj cu felicitări.

”I-am scris că a avut un discurs de acceptare foarte frumos. Nu am văzut când am trimis mesajul că l-am trimis din greșeală către Bradley Cooper”, a spus Lowe în timpul interviului.

Bradley a primit nominalizări pentru cel mai bun regizor și pentru cel mai bun actor principal într-un film la Gala Globurilor de Aur. În ciuda nominalizărilor, Bradley nu a reușit să primească niciun Glob de Aur anul acesta. Bradley i-a răspuns lui Lowe cu înțelegere.

Actorul nu a părut deranjat de mica nențelegere. Cooper a încercat să rămână optimist. Fanii acestuia așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va descurca la următoarele gale de covor roșu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×