Reclamă

Regina Camilla a povestit despre starea de sănătate a Regelui Charles. Ce dezvăluiri a făcut despre monarhul Marii Britanii

Regina Camilla a povestit despre starea de sănătate a Regelui Charles. Soția monarhului a oferit mai multe detalii în cadrul unui eveniment public. Aceasta a avut și un mic avertisment pentru suveran.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 mai 2024, 6:12 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:16

Regele Charles s-a întors la îndatoririle regale. Cu toate acestea, monarhul se află în continuare sub supravegherea medicilor. Suveranul trebuie să urmeze în continuare tratamentul pentru cancer, dar starea sa se îmbunătățește pe zi ce trece, spun specialiștii care se ocupă de monarh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a povestit despre starea de sănătate a Regelui Charles

Regina Camilla  a oferit o actualizare cu privire la starea de sănătate a monarhului în vârstă de 75 de ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla în timp ce privesc rola aniversară a încoronării
Regele Charles și Regina Camilla s-au bucurat de un cadou inedit / Profimedia Images

Regina le-a spus oaspeților de la petrecerea din grădină la Lamb House din Rye că starea de sănătate a monahului este „din ce în ce mai bună”.

Reclamă

Cu toate acestea, Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a adăugat apoi: „ei bine, ar face-o mai repede dacă ar fi mai atent”.

Deși nu a detaliat, Regina Camilla și alți membrii ai Familiei Regale Britanice au spus anterior că monarhul a fost dezamăgită sp încetinească sarcinile pe fondul tratamentului săi împotriva cancerului.

Regele a fost dezamăgit de faptul că nu a avut voie să facă tot ce și-a propus, scrie People.

Reclamă

„Întotdeauna încearcă să facă mai mult. Personalul medical l-a rugat să fie atent. Regele este dornic să revină la o formă de normalitate cât mai curând”, au spus apropiații monarhului.

Pe data de 30 aprilie, Regele Charles și soția sa au vizitat Centrul de Cancer Macmillan de la University College Hospital din Londra.

Această vizită a marcat și primul angajament public al Regelui de la anunțul din data de 5 februarie că suferă de o formă de cancer.

Regele Charles și Regina Camilla au găzduit o petrecere în grădina Palatului Buckingham

Regele Charles și soția sa au găzduit o petrecere în grădina Palatului Buckingham. La evenimentul mult așteptat au participat peste 4 mii de invitați, a scris publicația Daily Mail.

Monarhul, în vârstă de 75 de ani, încercat să stea de vorbă cu cât mai mulți dintre cei prezenți la marele eveniment.

Regele, care a purtat un costum elegant, s-a bucurat de discuțiile avute cu cei prezenți. Petrecerea din grădină a fost organizată pentru a sărbători valoarea sectorului economic și cultural britanic. Ideea a fost propusă chiar de Departamentul pentru Cultură, Media și Sport, după cum a declarat monarhul.

Chiar dacă Regele s-a afla în continuare sub supravegherea medicilor, acesta a avut voie să participe la eveniment.

Recent, Regele a participat și la dezvelirea unui portret realizat de artistul Jonathan Yeo. Suveranul a fost sfătuit să fie atent cu privire la expunerea sa în perioada tratamentului pentru cancer. Totuși, medicii sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea Regelui.

Nu același lucru se poate spune despre Kate Middleton, care se află în continuare sub tratament.

Soția Prințului William nu a mai apărut în public de la ultimul său anunț în care a declarat că suferă de o formă de cancer. Admiratorii regali și-au arătat sprijinul față de Prințesa de Wales ori de câte ori Prințul William a participat singur la un eveniment regal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×