Reclamă

Regina Camilla a povestit despre starea de sănătate a Regelui Charles. Ce dezvăluiri a făcut despre monarhul Marii Britanii

Regina Camilla a povestit despre starea de sănătate a Regelui Charles. Soția monarhului a oferit mai multe detalii în cadrul unui eveniment public. Aceasta a avut și un mic avertisment pentru suveran.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 mai 2024, 6:12 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:16

Regele Charles s-a întors la îndatoririle regale. Cu toate acestea, monarhul se află în continuare sub supravegherea medicilor. Suveranul trebuie să urmeze în continuare tratamentul pentru cancer, dar starea sa se îmbunătățește pe zi ce trece, spun specialiștii care se ocupă de monarh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a povestit despre starea de sănătate a Regelui Charles

Regina Camilla  a oferit o actualizare cu privire la starea de sănătate a monarhului în vârstă de 75 de ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla în timp ce privesc rola aniversară a încoronării
Regele Charles și Regina Camilla s-au bucurat de un cadou inedit / Profimedia Images

Regina le-a spus oaspeților de la petrecerea din grădină la Lamb House din Rye că starea de sănătate a monahului este „din ce în ce mai bună”.

Reclamă

Cu toate acestea, Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a adăugat apoi: „ei bine, ar face-o mai repede dacă ar fi mai atent”.

Deși nu a detaliat, Regina Camilla și alți membrii ai Familiei Regale Britanice au spus anterior că monarhul a fost dezamăgită sp încetinească sarcinile pe fondul tratamentului săi împotriva cancerului.

Regele a fost dezamăgit de faptul că nu a avut voie să facă tot ce și-a propus, scrie People.

Reclamă

„Întotdeauna încearcă să facă mai mult. Personalul medical l-a rugat să fie atent. Regele este dornic să revină la o formă de normalitate cât mai curând”, au spus apropiații monarhului.

Pe data de 30 aprilie, Regele Charles și soția sa au vizitat Centrul de Cancer Macmillan de la University College Hospital din Londra.

Această vizită a marcat și primul angajament public al Regelui de la anunțul din data de 5 februarie că suferă de o formă de cancer.

Regele Charles și Regina Camilla au găzduit o petrecere în grădina Palatului Buckingham

Regele Charles și soția sa au găzduit o petrecere în grădina Palatului Buckingham. La evenimentul mult așteptat au participat peste 4 mii de invitați, a scris publicația Daily Mail.

Monarhul, în vârstă de 75 de ani, încercat să stea de vorbă cu cât mai mulți dintre cei prezenți la marele eveniment.

Regele, care a purtat un costum elegant, s-a bucurat de discuțiile avute cu cei prezenți. Petrecerea din grădină a fost organizată pentru a sărbători valoarea sectorului economic și cultural britanic. Ideea a fost propusă chiar de Departamentul pentru Cultură, Media și Sport, după cum a declarat monarhul.

Chiar dacă Regele s-a afla în continuare sub supravegherea medicilor, acesta a avut voie să participe la eveniment.

Recent, Regele a participat și la dezvelirea unui portret realizat de artistul Jonathan Yeo. Suveranul a fost sfătuit să fie atent cu privire la expunerea sa în perioada tratamentului pentru cancer. Totuși, medicii sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea Regelui.

Nu același lucru se poate spune despre Kate Middleton, care se află în continuare sub tratament.

Soția Prințului William nu a mai apărut în public de la ultimul său anunț în care a declarat că suferă de o formă de cancer. Admiratorii regali și-au arătat sprijinul față de Prințesa de Wales ori de câte ori Prințul William a participat singur la un eveniment regal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×