Reclamă

Ce nu mai cumpără Regina Camilla. Decizia ei a fost aplaudată de multe femei

S-a aflat ce nu mai cumpără Regina Camilla. Decizia ei a fost aplaudată de femeile din întreaga lume. Soția Regelui Charles a decis să calce pe urmele Reginei Elisabeta a II-a și să-i urmeze exemplul când vine vorba de modă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 mai 2024, 6:35 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:16

Regina Camilla urmează deciziile scoarei sale, Regina Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a declarat că aceasta a renunțat complet la piesele din blană naturală. Palatul Buckingham a confirmat că soția Regelui Charles nu va mai adăuga nicio piesă nouă de îmbrăcăminte din blană naturală în garderoba sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nu mai cumpără Regina Camilla

Regina Camilla a fost aplaudată de femeile din întreaga lume. Majestatea Sa s-a alăturat persoanelor care refuză să poarte blană de animale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regii Marii Britanii, la un eveniment, zâmbitori
Regina Camilla poartă un inel în valoare de 300.000 de lire sterline / Getty Images

Presa internațională scrie că 95% dintre britanici sunt de aceeași părere ca Regina Camilla când vine vorba de alegerile vestimentare care includ pise cu blană naturală.

Reclamă

O organizație pentru drepturile animalelor a făcut anunțul public. Totuși, organizația nu a clarificat dacă Regina va continua să poarte piesele vestimentare vechi.

Organizația a declarat doar că Regina „nu va procura blană pentru garderoba sa”. Soția Regelui Charles al III-lea a fost atacată în trecut pentru că a purtat piese din blană naturală.

Pălărie ei de epocă Philip Treacy, pe care a purtat-o la slujba de Crăciun din 2010, a fost intens comentată în mediul online. Regina Elisabeta a purtat atunci o pălărie cu blană de vulpe în aceeași zi.

Reclamă

Mama Regelui Charles a purtat frecvent blană de animale de-a lungul domniei sale. Cu toate acestea, Regina Elisabeta a pus capăt acestei practici în 2019, Palatul Buckingham anunțând că, în timp ce Regina va continua să poarte piese de ceremonie, ea nu va mai adaugă produse din blană autentică în garderoba ei.

Ce poziție are Regina Camilla față de hainele din blană naturală

Un comunicat de presă din 2019 spunea că Regina Elisabeta nu va mai purta piese din blană naturală începând cu acel an Regretata Regină a continuat să poarte blană, dar aceasta a fost artificială, scrie DailyMail.com.

În ceea ce o privește pe Regina Camilla, aceasta pare să calce pe urmele mamei Regelui Charles.

Soția Regelui Charles a purtat o pălărie de blană artificială la serviciul Royal Maundy din martie anul acesta. PETA, organizația pentru drepturile animalelor, a spus că „monarhia trebuie să reflecte la valorile britanice”.

Regele Charles și Regina Camilla nu au fost văzuți purtând obiecte vestimentare cu blană naturală în ultimii ani. Regina Camilla a luat o poziție fermă în ceea ce privește folosirea blănii naturale.

Organizația PETA spune că Ministerul Britanic al Apărării ar trebui să reflecte, de asemenea, la hotărârea decizie. Gărzile regale încă poartă pălării confecționate din blană naturală de urs. Rămâne de văzut dacă se vor face schimbări în perioada ce urmează.

Între timp, Regina Camilla și Regele Charles au fost ocupați cu găzduirea unei petreceri în grădina Palatului Buckingham. La evenimentul important au participat peste 4 mii de invitați.

Regele și Regina au fost văzuți în timp ce au stat de vorbă cu oamenii prezenți. Monarhul Marii Britanii și-a dorit să ducă mai departe această tradiție veche. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×