Reclamă

Ce nu mai cumpără Regina Camilla. Decizia ei a fost aplaudată de multe femei

S-a aflat ce nu mai cumpără Regina Camilla. Decizia ei a fost aplaudată de femeile din întreaga lume. Soția Regelui Charles a decis să calce pe urmele Reginei Elisabeta a II-a și să-i urmeze exemplul când vine vorba de modă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 mai 2024, 6:35 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:16

Regina Camilla urmează deciziile scoarei sale, Regina Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a declarat că aceasta a renunțat complet la piesele din blană naturală. Palatul Buckingham a confirmat că soția Regelui Charles nu va mai adăuga nicio piesă nouă de îmbrăcăminte din blană naturală în garderoba sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nu mai cumpără Regina Camilla

Regina Camilla a fost aplaudată de femeile din întreaga lume. Majestatea Sa s-a alăturat persoanelor care refuză să poarte blană de animale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regii Marii Britanii, la un eveniment, zâmbitori
Regina Camilla poartă un inel în valoare de 300.000 de lire sterline / Getty Images

Presa internațională scrie că 95% dintre britanici sunt de aceeași părere ca Regina Camilla când vine vorba de alegerile vestimentare care includ pise cu blană naturală.

Reclamă

O organizație pentru drepturile animalelor a făcut anunțul public. Totuși, organizația nu a clarificat dacă Regina va continua să poarte piesele vestimentare vechi.

Organizația a declarat doar că Regina „nu va procura blană pentru garderoba sa”. Soția Regelui Charles al III-lea a fost atacată în trecut pentru că a purtat piese din blană naturală.

Pălărie ei de epocă Philip Treacy, pe care a purtat-o la slujba de Crăciun din 2010, a fost intens comentată în mediul online. Regina Elisabeta a purtat atunci o pălărie cu blană de vulpe în aceeași zi.

Reclamă

Mama Regelui Charles a purtat frecvent blană de animale de-a lungul domniei sale. Cu toate acestea, Regina Elisabeta a pus capăt acestei practici în 2019, Palatul Buckingham anunțând că, în timp ce Regina va continua să poarte piese de ceremonie, ea nu va mai adaugă produse din blană autentică în garderoba ei.

Ce poziție are Regina Camilla față de hainele din blană naturală

Un comunicat de presă din 2019 spunea că Regina Elisabeta nu va mai purta piese din blană naturală începând cu acel an Regretata Regină a continuat să poarte blană, dar aceasta a fost artificială, scrie DailyMail.com.

În ceea ce o privește pe Regina Camilla, aceasta pare să calce pe urmele mamei Regelui Charles.

Soția Regelui Charles a purtat o pălărie de blană artificială la serviciul Royal Maundy din martie anul acesta. PETA, organizația pentru drepturile animalelor, a spus că „monarhia trebuie să reflecte la valorile britanice”.

Regele Charles și Regina Camilla nu au fost văzuți purtând obiecte vestimentare cu blană naturală în ultimii ani. Regina Camilla a luat o poziție fermă în ceea ce privește folosirea blănii naturale.

Organizația PETA spune că Ministerul Britanic al Apărării ar trebui să reflecte, de asemenea, la hotărârea decizie. Gărzile regale încă poartă pălării confecționate din blană naturală de urs. Rămâne de văzut dacă se vor face schimbări în perioada ce urmează.

Între timp, Regina Camilla și Regele Charles au fost ocupați cu găzduirea unei petreceri în grădina Palatului Buckingham. La evenimentul important au participat peste 4 mii de invitați.

Regele și Regina au fost văzuți în timp ce au stat de vorbă cu oamenii prezenți. Monarhul Marii Britanii și-a dorit să ducă mai departe această tradiție veche. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×