Reclamă

Singurul portret Vogue al familiei Prințesei Diana a fost făcut public. Imaginea rară ascunde o poveste specială

Singurul portret Vogue al familiei Prințesei Diana a fost făcut public. Imagina rară ascunde și o poveste specială. Portretul a fost realizat în anul 1991 la Highgrove House, în perioada în care primăvara lăsa timid locul verii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 noiembrie 2023, 7:28

Portretul a fost conceput inițial pentru un număr Best of British Vogue care sărbătorește cea de-a 75-a aniversarea a Vogue. Portofoliului Snowdon s-ar fi alăturat și alte nume cunoscute cum ar fi fost Gary Lineker, Les Dawson, John Major și mulți alții. Însă acest lucru nu s-ar mai fi putut întâmpla din cauza programului aglomerat al Familiei Regale Britanice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul portret Vogue al familiei Prințesei Diana a fost făcut public

Întâlnirile între familia Prințesei Diana și fotografii care ar fi trebui să realizeze portretele nu au fost cu putință. Familia Prințesei nu s-a putut încadra în programul stabilit de fotografii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa de Wales era cunoscută pentru aparițiile sale în revista Vogue. Lady Di s-a folosit de acest lucru pentru a reflecta o imagine atent elaborată. Imaginea elaborată a unei femei muncitoare, angajată în cauze umanitare vitale, scrie publicația British Vogue.

Reclamă

Patrick Demarchelier a realizat în anul 1989 un portret de familie al Prințesei Diana în perioada sărbătorilor de iarnă. Însă acele imagini începeau să ridice semne de întrebare. Imaginile păreau „suspecte” în contextul zvonurilor privind relația Regelui Charles cu Camilla Parker Bowles.

Ceea ce la început păreau mici zvonuri, în timp au ajuns să devină adevărate „rupturi” în căsnicia Prințesei Diana și a lui Charles. Anul 1989 a fost și anul în care mulți cred că Prințesa Diana ar fi confruntat-o pe Camila Parker Bowles, amanta soțului său, despre relația lor extraconjugală.

Conversația pentru portretul de familie devenea una „lipsită de sens”, după cum scrie presa internațională. Singurul portret de familie al Prințesei Diana ar fi apărut în anul 1991, prea târziu pentru numărul Best of British Vogue, dar la momentul oportun pentru a celebra 10 ani de la aniversarea căsătoriei Prințului și Prințesei de Wales.

Reclamă

Ce nu s-a spus despre portretul de familie

British Vogue scrie că tot ce apare în imagine „este fals”. Nimic din ce se putea vedea în portre nu aparținea de fapt familiei.

Poneiul din imaginea fabricată nu aparține de fapt Familiei Regale. Mâinile Prințului William și ale Prințului Harry sunt mult prea mari pentru mâinile unor băieței, după cum scrie chiar Vogue. Mobilierul și accesoriile, de la baloane la coșuri, au fost transportate la Highgrove în portbagajul celor care s-au ocupat de shootingul foto.

De altfel, o publicație internațională a aplicat etichetă cu preț pieselor din imagine și a indicat locul de unde acestea ar fi putut fi achiziționate. Farfuria din prim-plan de pe covorul de picnic a fost descrisă în mod ironic drept o „moștenire de familie neprețuită” din „Colecția Regală, Windsor”.

Mai mult, Prințesa apare îmbrăcată în pantaloni de călărie și cizme, în ciuda faptului că acesta nu îndrăgea deloc această activitate.

S-a spus că unul dintre regretele Reginei Elisabeta a fost acela că nu a putut merge împreună cu nora sa la această activitate. Astfel, s-a adeverit faptul că singurul portret de familie Vogue al Prințesei Diana a fost de fapt „trucat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×