Reclamă

Singurul portret Vogue al familiei Prințesei Diana a fost făcut public. Imaginea rară ascunde o poveste specială

Singurul portret Vogue al familiei Prințesei Diana a fost făcut public. Imagina rară ascunde și o poveste specială. Portretul a fost realizat în anul 1991 la Highgrove House, în perioada în care primăvara lăsa timid locul verii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 noiembrie 2023, 7:28

Portretul a fost conceput inițial pentru un număr Best of British Vogue care sărbătorește cea de-a 75-a aniversarea a Vogue. Portofoliului Snowdon s-ar fi alăturat și alte nume cunoscute cum ar fi fost Gary Lineker, Les Dawson, John Major și mulți alții. Însă acest lucru nu s-ar mai fi putut întâmpla din cauza programului aglomerat al Familiei Regale Britanice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul portret Vogue al familiei Prințesei Diana a fost făcut public

Întâlnirile între familia Prințesei Diana și fotografii care ar fi trebui să realizeze portretele nu au fost cu putință. Familia Prințesei nu s-a putut încadra în programul stabilit de fotografii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa de Wales era cunoscută pentru aparițiile sale în revista Vogue. Lady Di s-a folosit de acest lucru pentru a reflecta o imagine atent elaborată. Imaginea elaborată a unei femei muncitoare, angajată în cauze umanitare vitale, scrie publicația British Vogue.

Reclamă

Patrick Demarchelier a realizat în anul 1989 un portret de familie al Prințesei Diana în perioada sărbătorilor de iarnă. Însă acele imagini începeau să ridice semne de întrebare. Imaginile păreau „suspecte” în contextul zvonurilor privind relația Regelui Charles cu Camilla Parker Bowles.

Ceea ce la început păreau mici zvonuri, în timp au ajuns să devină adevărate „rupturi” în căsnicia Prințesei Diana și a lui Charles. Anul 1989 a fost și anul în care mulți cred că Prințesa Diana ar fi confruntat-o pe Camila Parker Bowles, amanta soțului său, despre relația lor extraconjugală.

Conversația pentru portretul de familie devenea una „lipsită de sens”, după cum scrie presa internațională. Singurul portret de familie al Prințesei Diana ar fi apărut în anul 1991, prea târziu pentru numărul Best of British Vogue, dar la momentul oportun pentru a celebra 10 ani de la aniversarea căsătoriei Prințului și Prințesei de Wales.

Reclamă

Ce nu s-a spus despre portretul de familie

British Vogue scrie că tot ce apare în imagine „este fals”. Nimic din ce se putea vedea în portre nu aparținea de fapt familiei.

Poneiul din imaginea fabricată nu aparține de fapt Familiei Regale. Mâinile Prințului William și ale Prințului Harry sunt mult prea mari pentru mâinile unor băieței, după cum scrie chiar Vogue. Mobilierul și accesoriile, de la baloane la coșuri, au fost transportate la Highgrove în portbagajul celor care s-au ocupat de shootingul foto.

De altfel, o publicație internațională a aplicat etichetă cu preț pieselor din imagine și a indicat locul de unde acestea ar fi putut fi achiziționate. Farfuria din prim-plan de pe covorul de picnic a fost descrisă în mod ironic drept o „moștenire de familie neprețuită” din „Colecția Regală, Windsor”.

Mai mult, Prințesa apare îmbrăcată în pantaloni de călărie și cizme, în ciuda faptului că acesta nu îndrăgea deloc această activitate.

S-a spus că unul dintre regretele Reginei Elisabeta a fost acela că nu a putut merge împreună cu nora sa la această activitate. Astfel, s-a adeverit faptul că singurul portret de familie Vogue al Prințesei Diana a fost de fapt „trucat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×