Reclamă

Cine este garda de corp a Regelui Charles. De ce a devenit viral omul care se ocupă de protecția Majestății Sale

Securitatea unui suveran este o sarcină importantă, așa că mulți s-au întrebat cine este garda de corp a Regelui Charles. Acesta are nevoie de protecție suplimentară pentru nu riscă nimeni un posibil atac în timpul vizitelor regale sau al evenimentelor publice.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 mai 2024, 7:12 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:56
Garda de corp personală a lui Charles, al cărui nume nu este cunoscut publicului, poate fi adesea văzută lipindu-se de rege și scanând mulțimile / Profimedia Images

Garda de corp personală a lui Charles, al cărui nume nu este cunoscut publicului, poate fi adesea văzută lipindu-se de rege și scanând mulțimile în timpul aparițiilor regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este garda de corp a Regelui Charles

Cu toate acestea, în ciuda comportamentului său serios, concentrat și a tendinței de a se concentra îndeaproape asupra slujbei sale, el are și o mulțime de fani.

A fi în centrul atenției este practic opusul jobului de bodyguard personal al Regelui Charles. Angajamentul lui față de securitatea suveranului Marii Britanii și loialitatea sa l-au făcut să fie apreciat de mulți oameni.

Pe data de 8 septembrie 2022 Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani. La momentul morții sale, Charles a preluat imediat conducerea monarhiei. Această promovare i-a dat mult mai multă putere și mult mai multă importanță în ochii publicului.

Acesta a fost momentul în care lumea a început să-l vadă și pe noul bodyguard al lui Charles. Aparițiile seriose și aspectul fizic impresionant au câștigat multă atenție de atunci.

Reclamă

În mai 2023, regele Charles al III-lea a mers într-o plimbare în pregătirea încoronării sale. Acesta a fost un alt eveniment dintr-un lung șir în care Regele avea garda de corp chiar lângă el. Cu toate acestea, bodyguardul a avut ceva de spus publicului. El a făcut o impresie bună asupra fanilor.

În timp ce Charles strângea mâna cu fanii și îi saluta, garda lui de corp i-a îndemnat în liniște pe membrii mulțimii să pună jos telefoanele.

A apăsat chiar și pe telefonul unei persoane care făcea un videoclip cu regele. În timp ce aceasta poate părea o mișcare ciudată, în realitate, el a cerut fanilor să „pună telefoanele jos” dintr-un motiv întemeiat. „Bucurați-vă de moment”, i-a sfătuit el pe cei care au avut ocazia să-l cunoască pe rege.

Reclamă

Ce alte elemente ale gărzii de corp au mai atras atenția fanilor

În timp ce această cerință a dat lumii un pic din personalitatea acestui bodyguard, și alte elemente ale prezenței lui au atras atenția. Fanii au devenit interesați de ceea ce părea a fi „gunbrella” bodyguard-ului. Acesta e un termen care înseamnă o armă deghizată în umbrelă derivată din filmele „Kingsman”. Mustața și barba albă ale gărzii de corp și apropierea de rege îl fac întotdeauna ușor de recunoscut.

În timp ce regele Charles al III-lea poate fi motivul pentru care camerele au fost îndreptate către garda lui de corp, bărbatul însuși este în centrul atenției pe internet.

În mai 2023, un videoclip a fost postat pe X cu descrierea „Garda de corp personală a Regelui Charles s-a întors” cu emoji-uri plângând.

Un fan a comentat: „El este șeful”. Un alt utilizator X a ajuns chiar să spună: „Îl iubesc, trebuie să fie următorul James Bond. Un tip atât de uimitor”.

La fel ca oricine a ajuns rapid la statutul de celebritate, garda personală a lui Charles a inspirat și câteva zvonuri. În acest fel, personajul lui a devenit și mai misterios și mai interesant pentru fani.

Încă nu este clar dacă poartă de fapt un „gunbrella”. Cu toate acestea, un utilizator X a cerut „un moment de apreciere pentru garda de corp cu barbă albă super cool a regelui Charles, cu care am făcut cunoștință prin mass-media în aceste zile”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×