Reclamă

Hailey Bieber este însărcinată. Modelul și Justin Bieber așteaptă primul copil împreună

Hailey Bieber este însărcinată. Modelul așteaptă primul copil împreună cu Justin Bieber. Anunțul oficial a fost făcut de cei doi soți pe conturile lor de social media. Vestea minunată a primit o mulțime de reacții de la prietenii apropiați ai celor doi îndrăgostiți.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 mai 2024, 22:57

După ce s-a zvonit că ar putea fi în pragul divorțului, Justin și Hailey au demontat toate știrile din online. Cei doi soți sunt mai fericiți ca niciodată și sunt pe cale să-și mărească familia cu un nou membru. Artistul internațional și soția sa au postat un videoclip prin care au anunțat sarcina mult așteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber este însărcinată

Haily Bieber este însărcinată cu primul ei copil. Modelul așteaptă cu nerăbdare să devină mămică. Anunțul mult așteptat a fost făcut de Hailey pe contul ei de Instagram.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Videoclipul a fost preluat ulterior de soțul ei și distribuit, de asemenea, în mediul online. La postarea oficială au comentat prietenii apropiați ai celor doi, dar și fanii din întreaga lume.

Reclamă

Printre vedetele care i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți s-a numărat și Kim Kardashian. În luna iulie a anului 2023 s-a zvonit că Hailey ar fi fost însărcinată cu Justin Bieber, însă vedeta a negat atunci zvonurile. Hailey și Justin s-au căsătorit în 2018 și au existat mai multe zvonuri de-a lungul anilor potrivit cărora cei doi ar urma să devină părinți.

De data aceasta anunțul este real, iar Hailey Bieber este însărcinată și așteaptă venirea pe lume a primului ei copil. Videoclipul emoționant o surprinde pe vedetă într-o rochie albă alături de soțul ei. Justin și Hailey și-au reînnoit anul acesta jurămintele de căsătorie.

Imaginile surprinse de fotografi o înfățișează pe divă în timp ce se mângâie pe burtică, iar soțul ei o sărută. Pe fundal fanii îl pot auzi pe Justin Bieber cântând pentru partenera sa.

Reclamă

După videoclip au fost postate și câteva fotografii în care Justin o pozează pe Hailey în timp ce-și atinge burtica de gravidă. Vestea minunată a ajuns să facă rapid înconjurul internetului și să strângă milioane de aprecieri.

Cei doi îndrăgostiți nu au făcut mai multe dezvăluiri despre sarcină. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle care este sexul copilului și care este data la care Hailey ar putea să nască, scrie PageSix.

Hailey Bieber și Justin Bieber și-au dorit mereu să fie părinți tineri

Hailey și Justin Bieber au fost întotdeauna deschiși cu publicul larg. Cei doi au povestit în trecut despre fapul că își doresc să fie părinți tineri.

Justin, în vârstă de 29 de ani, a declarat în trecut că este pregătit să fie tată, dar așteaptă ca Hailey să își dorească același lucru. Hailey, în vârstă de 27 de ani, a spus în mai multe interviuri că și-ar dori să își mărească familia „la momentul potrivit”.

„Am vorbit despre ceea ce ne dorim de la viață. Știam că vrem să ne căsătorim de tineri și să avem o familie, să ne construim o viață împreună.

Știam amândoi lucrurile astea înainte să fim unul cu celălalt”, a spus Hailey într-un interviu din trecut. Întrebat la o emisiune din 2020 câți copii îți dorește și când, Justin a răspuns:

„Îmi doresc atât de mulți cât Hailey vrea să-mi ofere. Mi-aș dori să am un mic trib, dar este corpul ei și o să-i respect dorința. Cred că și ea își dorește câțiva. Hailey mai are câteva lucruri de făcut și cred că nu e pregătită acum. Cred că e ok și respect asta”.

Cuplul pare că a reușit să ajungă în punctul în care și-a dorit, iar acum familia celor doi este pe cale să se mărească.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×