Reclamă

Stephen Baldwin a stârnit îngrijorare. Acesta și-a rugat urmăritorii să spună „o mică rugăciune” pentru fiica Hailey și soțul ei, Justin Bieber

Stephen Baldwin a stârnit îngrijorare. Acesta și-a rugat urmăritorii să spună „o mică rugăciune” pentru fiica Hailey și soțul ei, Justin Bieber. El a republicat de fapt un mesaj.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 martie 2024, 9:00

Recent, actorul în vârstă de 57 de ani, a distribuit o postare a lui Victor Marx, fondatorul All Things Possible Ministry (biserică). Acesta postase un videoclip cu Justin cântând la chitară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stephen Baldwin a stârnit îngrijorare

„Creștini, vă rog, când vă gândiți la Justin și Hailey, alocați un moment pentru a vă ruga pentru ca ei să aibă înțelepciune, protecție și să se apropie de Domnul”, a scris Marx în partea de sus a clipului.

În descriere, Victor Marx a spus că soția lui, Eileen Marx, și mama lui Hailey, Kennya Baldwin, „se roagă adesea împreună” pentru tânărul cuplu.

„Există provocări speciale cu care se confruntă oamenii din poziții de înaltă vizibilitate. De asemenea, inamicul nu vrea ca ei să se apropie de Isus”, a susținut el pe rețelele sociale.

„Atât de des, indiferent de lucrurile materiale sau de laude, ei se confruntă cu un război spiritual intens. Încearcă să le distrugă credința, căsătoria și viața în general. Așa că, mulțumesc.”

Reclamă

Deși Stephen a postat mesajul în secțiunea de story de pe Instagram, nu a oferit niciun context suplimentar despre Hailey și Justin sau despre faptul că aceștia s-ar afla într-un impas. Cei doi tineri s-au căsătorit în septembrie 2018, iar de atunci parea că mariajul lor a fost unul fericit.

Cu toate acestea, fanii s-au îngrijorat rapid în legătură cu Justin și soția sa, Hailey, mai ales în ceea ce privește căsătoriei lor. Mulți dintre ei au început să scrie rugăciuni în secțiunea de comentarii a postării lui Victor.

Ce au scris fanii cuplului în legătură cu mariajul celor doi tineri

Reclamă

„M-am rugat ca Justin să primească chemarea vieții lui. Darul lui ar putea ajunge la milioane de oamen pentru slava Domnului nostru Isus Hristos.🙏🙌🏻”, a scris un utilizator.

„Ei au nevoie de rugăciunile noastre acum mai mult ca oricând🙏🏻”, a adăugat un altul.

Presa internațională nu a scris nimic despre căsnicia celor lor. Nici ei și nici reprezentanții lor nu au oferit o declarație până în acest moment.

La începutul acestei luni, cei doi au participat împreună la Super Bowl LVIII, după ce s-a zvonit că Justin se va alătura lui Usher pe scenă în timpul spectacolului de pauză.

La un moment dat, starul pop i-a dat soției sale cu mâna pe obraz când au fost afișați pe camera de sărut de pe stadion în timpul jocului.

Justin și Hailey au publicat în ultimul timp mai multe fotografii cu ei sărutându-se. Imaginile au fost puse pe Instagram și pare că nimic nu este în neregulă că mariajul lor.

Cu toate acestea, fanii s-au dus cu gândul și la faptul că amândoi se confruntă cu probleme de sănătate. Justin suferă de sindromul Ramsay Hunt, afecțiune care i-a paralizat la un moment dat fața. Hailey a trecut și ea printr-o operație pe cord din cauza unei afecțiuni care i-a provocat un accident vascular cerebral.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×