Reclamă

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-au mutat împreună. Actorul și-a refăcut viața după divorțul de Sofia Vergara

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-au mutat împreună. Actorul și-a refăcut viața după divorțul de Sofia Vergara, deși acesta nu s-a încheiat de mult timp. TMZ a scris că cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să facă pasul important în relația lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 februarie 2024, 6:59

O sursă apropiată celor doi a mai spus pentru presă că Manganiello, în vârstă de 47 de ani, și O’Connor, în vârstă de 34 de ani, sunt „foarte îndrăgostiți”. Se pare că cei doi au multe în comun, printre care și pasiunea pentru călătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-au mutat împreună

Câinele lui Manganiello, Bubbles, se pare că a acceptat-o ușor pe O’Connor, făcându-le mai ușor conviețuirea în aceeași casă.

Cu toate acestea, o altă sursă apropiată celor doi a declarat pentru Page Six că O’Connor încă „are locul ei”. Se pare că au căzut de acord să păstreze și locuințele lor de dinainte, mai exact casa noii iubite a actorului.

Despre Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-a scris pentru prima dată că formează un cuplu în septembrie 2023. Ei și-au făcut debutul pe covorul roșu trei luni mai târziu.

Informația că cei doi parteneri se vor muta împreună vine la doar o săptămână după ce Manganiello și Sofía Vergara, în vârstă de 51 de ani, și-au finalizat divorțul.

Reclamă
Sofia Vergara, în timp ce stă pe umărul soțului ei, la Actors Guild Award, în 2019
Sofia Vergara este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate actrițe de la Hollywood / Getty Images

Potrivit TMZ, Sofia și Joe și-au menținut acordul prenupțial. Acesta a permis fiecărei părți să păstreze bunurile pe care le-a dobândit separat în timpul căsătoriei.

Care a fost motivul ce a dus la despărțirea Sofiei Vergara de Joe Manganiello

Reclamă

Sofía Vergara și Joe Manganiello au fost căsătoriți timp de șapte ani. În iulie 2023, Vergara și Manganiello au declarat în mod oficial pentru Page Six că se vor despărți după șapte ani de căsnicie.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, au spus ei într-o declarație comună.

În ciuda zvonurilor care au apărut legat de motivul ce a dus la despărțirea lor, Vergara a dezvăluit că au ales să divorțeze pur și simplu. Potrivit ei, își doreau lucruri diferite în viață.

„Soțul meu era mai tânăr. El a vrut să aibă copii. Eu nu am vrut să fiu o mamă bătrână”, a declarat vedeta pentru El País.

Vergara și actorul „True Blood” s-au logodit în ziua de Crăciun în 2014. Ei au fost prezenți împreună la Cina Corespondenților de la Casa Albă, la începutul aceluiași an.

Cei doi și-au unit destinele în noiembrie 2015.

Vergara s-a apropiat după despărțire de chirurgul ortoped Justin Saliman. Actrița a fost văzută alături de el pentru prima dată în octombrie 2023.

Cât despre Manganiello, el și O’Connor au fost au fost văzuți pentru prima dată împreună în septembrie 2023, înainte de a-și face debutul pe covorul roșu trei luni mai târziu, la Gala Fondului Children of Armenia la Cipriani din New York.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×