Reclamă

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-au mutat împreună. Actorul și-a refăcut viața după divorțul de Sofia Vergara

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-au mutat împreună. Actorul și-a refăcut viața după divorțul de Sofia Vergara, deși acesta nu s-a încheiat de mult timp. TMZ a scris că cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să facă pasul important în relația lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 februarie 2024, 6:59

O sursă apropiată celor doi a mai spus pentru presă că Manganiello, în vârstă de 47 de ani, și O’Connor, în vârstă de 34 de ani, sunt „foarte îndrăgostiți”. Se pare că cei doi au multe în comun, printre care și pasiunea pentru călătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-au mutat împreună

Câinele lui Manganiello, Bubbles, se pare că a acceptat-o ușor pe O’Connor, făcându-le mai ușor conviețuirea în aceeași casă.

Cu toate acestea, o altă sursă apropiată celor doi a declarat pentru Page Six că O’Connor încă „are locul ei”. Se pare că au căzut de acord să păstreze și locuințele lor de dinainte, mai exact casa noii iubite a actorului.

Despre Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-a scris pentru prima dată că formează un cuplu în septembrie 2023. Ei și-au făcut debutul pe covorul roșu trei luni mai târziu.

Informația că cei doi parteneri se vor muta împreună vine la doar o săptămână după ce Manganiello și Sofía Vergara, în vârstă de 51 de ani, și-au finalizat divorțul.

Reclamă
Sofia Vergara, în timp ce stă pe umărul soțului ei, la Actors Guild Award, în 2019
Sofia Vergara este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate actrițe de la Hollywood / Getty Images

Potrivit TMZ, Sofia și Joe și-au menținut acordul prenupțial. Acesta a permis fiecărei părți să păstreze bunurile pe care le-a dobândit separat în timpul căsătoriei.

Care a fost motivul ce a dus la despărțirea Sofiei Vergara de Joe Manganiello

Reclamă

Sofía Vergara și Joe Manganiello au fost căsătoriți timp de șapte ani. În iulie 2023, Vergara și Manganiello au declarat în mod oficial pentru Page Six că se vor despărți după șapte ani de căsnicie.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, au spus ei într-o declarație comună.

În ciuda zvonurilor care au apărut legat de motivul ce a dus la despărțirea lor, Vergara a dezvăluit că au ales să divorțeze pur și simplu. Potrivit ei, își doreau lucruri diferite în viață.

„Soțul meu era mai tânăr. El a vrut să aibă copii. Eu nu am vrut să fiu o mamă bătrână”, a declarat vedeta pentru El País.

Vergara și actorul „True Blood” s-au logodit în ziua de Crăciun în 2014. Ei au fost prezenți împreună la Cina Corespondenților de la Casa Albă, la începutul aceluiași an.

Cei doi și-au unit destinele în noiembrie 2015.

Vergara s-a apropiat după despărțire de chirurgul ortoped Justin Saliman. Actrița a fost văzută alături de el pentru prima dată în octombrie 2023.

Cât despre Manganiello, el și O’Connor au fost au fost văzuți pentru prima dată împreună în septembrie 2023, înainte de a-și face debutul pe covorul roșu trei luni mai târziu, la Gala Fondului Children of Armenia la Cipriani din New York.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×