Reclamă

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-au mutat împreună. Actorul și-a refăcut viața după divorțul de Sofia Vergara

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-au mutat împreună. Actorul și-a refăcut viața după divorțul de Sofia Vergara, deși acesta nu s-a încheiat de mult timp. TMZ a scris că cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să facă pasul important în relația lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 februarie 2024, 6:59

O sursă apropiată celor doi a mai spus pentru presă că Manganiello, în vârstă de 47 de ani, și O’Connor, în vârstă de 34 de ani, sunt „foarte îndrăgostiți”. Se pare că cei doi au multe în comun, printre care și pasiunea pentru călătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-au mutat împreună

Câinele lui Manganiello, Bubbles, se pare că a acceptat-o ușor pe O’Connor, făcându-le mai ușor conviețuirea în aceeași casă.

Cu toate acestea, o altă sursă apropiată celor doi a declarat pentru Page Six că O’Connor încă „are locul ei”. Se pare că au căzut de acord să păstreze și locuințele lor de dinainte, mai exact casa noii iubite a actorului.

Despre Joe Manganiello și Caitlin O’Connor s-a scris pentru prima dată că formează un cuplu în septembrie 2023. Ei și-au făcut debutul pe covorul roșu trei luni mai târziu.

Informația că cei doi parteneri se vor muta împreună vine la doar o săptămână după ce Manganiello și Sofía Vergara, în vârstă de 51 de ani, și-au finalizat divorțul.

Reclamă
Sofia Vergara, în timp ce stă pe umărul soțului ei, la Actors Guild Award, în 2019
Sofia Vergara este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate actrițe de la Hollywood / Getty Images

Potrivit TMZ, Sofia și Joe și-au menținut acordul prenupțial. Acesta a permis fiecărei părți să păstreze bunurile pe care le-a dobândit separat în timpul căsătoriei.

Care a fost motivul ce a dus la despărțirea Sofiei Vergara de Joe Manganiello

Reclamă

Sofía Vergara și Joe Manganiello au fost căsătoriți timp de șapte ani. În iulie 2023, Vergara și Manganiello au declarat în mod oficial pentru Page Six că se vor despărți după șapte ani de căsnicie.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, au spus ei într-o declarație comună.

În ciuda zvonurilor care au apărut legat de motivul ce a dus la despărțirea lor, Vergara a dezvăluit că au ales să divorțeze pur și simplu. Potrivit ei, își doreau lucruri diferite în viață.

„Soțul meu era mai tânăr. El a vrut să aibă copii. Eu nu am vrut să fiu o mamă bătrână”, a declarat vedeta pentru El País.

Vergara și actorul „True Blood” s-au logodit în ziua de Crăciun în 2014. Ei au fost prezenți împreună la Cina Corespondenților de la Casa Albă, la începutul aceluiași an.

Cei doi și-au unit destinele în noiembrie 2015.

Vergara s-a apropiat după despărțire de chirurgul ortoped Justin Saliman. Actrița a fost văzută alături de el pentru prima dată în octombrie 2023.

Cât despre Manganiello, el și O’Connor au fost au fost văzuți pentru prima dată împreună în septembrie 2023, înainte de a-și face debutul pe covorul roșu trei luni mai târziu, la Gala Fondului Children of Armenia la Cipriani din New York.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×