Reclamă

Sofia Vergara a vrut să fie o mamă tânără. Ce declarații a făcut actrița despre viața ei personală

Sofia Vergara a vrut să fie o mamă tânără. Actrița a făcut mai multe declarații despre viața ei personală. Aceasta a discutat inclusiv despre divorțul de Joe Manganiello. Diva nu a vrut să mai ascundă nimic de fanii săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 ianuarie 2024, 6:56

Sofia Vergara a fost tot mai des în centrul atenției de când a luat decizia neașteptată de a divorța. S-a scris mult despre relația pe care a avut-o cu Joe Manganiello și au existat multe speculații cu privire la adevăratul motiv care a dus la separarea celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a vrut să fie o mamă tânără

Sofia Vergara, în vârstă de 51 de ani, și-a deschis sufletul în fața publicului său. Vedeta a recunoscut faptul că ea și Joe au luat decizia de a divorța din cauza discuțiilor avute pe seama unui posibil copil.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joe ar fi fost cel care și-ar fi dorit un copil cu Sofia Vergara. Cu toate acestea, Sofia nu a vrut să aibă un bebeluș la vârsta aceasta.

Reclamă

„Mariajul meu s-a destrămat pentru că soțul meu era mai tânăr ca mine. El și-a dorit să avem copii, iar eu nu am vrut acest lucru. Mi-am dorit să fiu o mamă tânără. Am deja 51 de ani. Am simțit că nu este corect pentru acel bebeluș”.

„Respect decizia femeilor care decid să aibă un copil la o vârstă mai înaintată, însă acest lucru nu era pentru mine. Am avut un fiu când aveam vârsta de 19 ani. El are acum 32 de ani. Sunt pregătită să fiu o bunică, nu o mamă”, a explicat Sofia într-un interviu recent.

Diva a vorbit și despre problemele legate de menopauză. Actrița a fost deschisă față de publicul ei și nu  ascuns niciun secret. Viața divei a fost tot mai des în atenția presei de peste hotare.

Reclamă

„Aproape am intrat la menopauză. Fiul meu va fi tată și îmi va oferi atunci un nepot. Este modul natural al lucrurilor”, a mai adăugat Sofia.

Ce relație are Sofia Vergara în prezent

Sofia Vergara a pus punct relației pe care a avut-o cu Manganiello. Între ea și fostul soț a fost o diferență de patru ani. Vergara spune că ea și fostul soț au atins etape diferite ale vieții.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care s-au iubit și au ținut unul la celălalt, am cerut în mod frumos să ne fie respectată decizia și intimitatea. Amândoi trecem prin perioade diferite ale vieții”, a spus Sofia într-un interviu recent.

Sofia a vorbit și despre noua sa poveste de iubire. Vergara a spus că este pregătită să iubească din nou. Actrița internațională ar avea deja o relație cu Justin Saliman, un medic renumit. Nu este clar dacă Justin are sau nu copii dintr-o relație anterioară.

Sofia nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre viața ei personală. Actrița încearcă să păstreze lucrurile cât mai discrete între ea și actualul partener. Vedeta a mai cerut celor din jur să-i respecte decizia pe care a luat-o în ceea ce privește fosta sa relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×