Reclamă

Sofia Vergara a vrut să fie o mamă tânără. Ce declarații a făcut actrița despre viața ei personală

Sofia Vergara a vrut să fie o mamă tânără. Actrița a făcut mai multe declarații despre viața ei personală. Aceasta a discutat inclusiv despre divorțul de Joe Manganiello. Diva nu a vrut să mai ascundă nimic de fanii săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 ianuarie 2024, 6:56

Sofia Vergara a fost tot mai des în centrul atenției de când a luat decizia neașteptată de a divorța. S-a scris mult despre relația pe care a avut-o cu Joe Manganiello și au existat multe speculații cu privire la adevăratul motiv care a dus la separarea celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a vrut să fie o mamă tânără

Sofia Vergara, în vârstă de 51 de ani, și-a deschis sufletul în fața publicului său. Vedeta a recunoscut faptul că ea și Joe au luat decizia de a divorța din cauza discuțiilor avute pe seama unui posibil copil.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joe ar fi fost cel care și-ar fi dorit un copil cu Sofia Vergara. Cu toate acestea, Sofia nu a vrut să aibă un bebeluș la vârsta aceasta.

Reclamă

„Mariajul meu s-a destrămat pentru că soțul meu era mai tânăr ca mine. El și-a dorit să avem copii, iar eu nu am vrut acest lucru. Mi-am dorit să fiu o mamă tânără. Am deja 51 de ani. Am simțit că nu este corect pentru acel bebeluș”.

„Respect decizia femeilor care decid să aibă un copil la o vârstă mai înaintată, însă acest lucru nu era pentru mine. Am avut un fiu când aveam vârsta de 19 ani. El are acum 32 de ani. Sunt pregătită să fiu o bunică, nu o mamă”, a explicat Sofia într-un interviu recent.

Diva a vorbit și despre problemele legate de menopauză. Actrița a fost deschisă față de publicul ei și nu  ascuns niciun secret. Viața divei a fost tot mai des în atenția presei de peste hotare.

Reclamă

„Aproape am intrat la menopauză. Fiul meu va fi tată și îmi va oferi atunci un nepot. Este modul natural al lucrurilor”, a mai adăugat Sofia.

Ce relație are Sofia Vergara în prezent

Sofia Vergara a pus punct relației pe care a avut-o cu Manganiello. Între ea și fostul soț a fost o diferență de patru ani. Vergara spune că ea și fostul soț au atins etape diferite ale vieții.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care s-au iubit și au ținut unul la celălalt, am cerut în mod frumos să ne fie respectată decizia și intimitatea. Amândoi trecem prin perioade diferite ale vieții”, a spus Sofia într-un interviu recent.

Sofia a vorbit și despre noua sa poveste de iubire. Vergara a spus că este pregătită să iubească din nou. Actrița internațională ar avea deja o relație cu Justin Saliman, un medic renumit. Nu este clar dacă Justin are sau nu copii dintr-o relație anterioară.

Sofia nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre viața ei personală. Actrița încearcă să păstreze lucrurile cât mai discrete între ea și actualul partener. Vedeta a mai cerut celor din jur să-i respecte decizia pe care a luat-o în ceea ce privește fosta sa relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×