Reclamă

Britney Spears a fost surprinsă cu o pătură pe cap. Cântăreața s-a grăbit să urce într-un avion privat

Britney Spears a fost surprinsă cu o pătură pe cap. Cântăreața internațională s-a grăbit să urce în avionul privat. Aceasta a încercat să se ferească tot mai mult de camerele de fotografiat ale celor prezenți în aeroport. Diva se ferește tot mai mult de lumina reflectoarelor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 septembrie 2023, 12:31

De Sam Asghari a anunțat divorțul de Britney Spears, diva a fost tot mai atentă atunci când a apărut în public. În mediul online este foarte activă și postează deseori, dar atunci când este văzută pe stradă, Britney face tot posibilul pentru a se ascunde de camerele curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears a fost surprinsă cu o pătură pe cap

Britney Spears a avut o apariție neobișnuită într-un aeroport din Mexic. Dova internațională a fost pozată în timp ce uraca într-un avion privat. Aceasta s-a aflat câteva zile în vacanță. Sursele internaționale spun că Britney ar fi petrecut în compania unui bărbat misterios.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Britney Spears în timp ce urcă în avion cu o pătură pe cap
Britney Spears s-a ferit de paparazzi cu ajutorul unei pături / Profimedia Images

Aceasta nu este prima apariție a vedetei în care încearcă să se ferească de paparazzi. În urmă cu ceva timp a fost pozată în timp ce pleca dintr-un hotel cu o pernă în brațe. Cântăreața s-a folosit de pernă pentru a nu fi pozată. De această dată a apelat la ajutorul unei perne.

Reclamă

Reprezentanții artistei nu au făcut nicio declarație cu privire la intențiile sale sau la planurile pe care le are după divorț. În ciuda fapului că se ferește de fotografi, Britney este activă în mediul online. Cântăreața își ține la curent fanii prin intermediul postărilor pe care le face.

Aceasta a anunțat că după divorțul de fostul soț a ales să adopte un cățelus. Cântăreața nu a trecut ușor peste divorțul de fostul soț.

Aceasta a vorbit despre „trădarea” pe care a simțit-o atunci când Sam Asghari a cerut divorțul. Fostul soț al divei a fost discret în declarațiile făcute în mediul online.

Reclamă

Cum a trecut Britney Spear peste divorțul de Sam Asghari

Britney Spear și Sam Asghari s-au numărat printre cuplurile care s-au separat vara aceasta. Cei doi au decis să pună capăt căsniciei. Cel care și-ar fi dorit divorțul ar fi fost chiar fostul soț al divei. Acesta a susținut că Britney ar fi avut o relație cu unul dintre angajații lor.

Cântăreața nu a făcut nicio declarație cu privire la acuzațiile lui Asghari, însă a avut grijă să-și petreacă timpul în compania mai multor bărbați misterioși. Diva a fost surprinsă la o plimbare cu un bărbat, iar ulterior a fost pozată în timp ce pleca dintr-un hotel din Los Angeles.

Cântăreața este destul de surpată pe fostul soț. Aceasta susține că Sam ar fi complotat cu tatăl său împotriva ei. Diva a făcut mai declarații și a susținut că Sam și tatăl acesteia au complotat pentru ca ea să rămână „sub tutela lui Jamie Spears”.

Apropiații cântăreței au fost cei care au făcut mai multe declarații pentru publicațiile internaționale. Sam nu a vrut să dea curs acestor zvonuri.

Actorul a cerut discreție în această perioadă. Mai mult, Britney ar fi anunțat că nu-l va șterge pe Sam din cartea sa de memorii. Totuși, vedeta a luat decizia ca acestuia să nu-i revină nicio parte din profit în urma publicării biografiei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×