Reclamă

Celebritățile care au anunțat în vara lui 2023 că se despart. Christine Baumgartner, Kevin Costner, Sofia Vergara și Joe Manganiello se numără printre cei care divorțează

Descoperă topul cu celebritățile care au anunțat în vara lui 2023 că se despart. Christine Baumgartner, Kevin Costner, Sofia Vergara și Joe Manganiello se numără printre cei care divorțează. Toate acestea se întâmplă, deși, unii dintre apropiați credeau că vor rămâne împreună pentru totdeauna.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 13 august 2023, 6:02

În timp ce vestea separării actorului din filmul „Dances With Wolves“ a venit după 18 ani de mariaj, cel al vedetei din serialul „Modern Family“ s-a produs cu câteva luni înainte să aniverseze opt ani de la nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebritățile care au anunțat în vara lui 2023 că se despart

Despre vara lui 2023, specialiștii au spus că ar fi vara despărțirilor și a divorțurilor. Multe dintre cuplurile celebre de peste hotare au anunțat că se separă. Sofia Vergara, Joe Manganiello, Ariana Grande, Dalton Thomas, Christine Baumgartner și Kevin Costner sunt doar câteva dintre celebritățile care au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Christine Baumgartner și Kevin Costner divorțează după 18 ani de căsătorie

În vârstă de 49 de ani, Christine Baumgartner a depus cererea de divorț după 18 ani de căsătorie alături de Kevin Costner.

La motivul separării ea a invocat „diferențe ireconciliabile“ și a refuzat să respecte contractul prenupțial.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Grace Avery Costner, Kevin Costner, Hayes Logan Costner, Christine Baumgartner și Cayden Wyatt Costner, prezenți la premiera filmului „The Art of Racing in the Rain“, care a avut loc pe 1 august 2019 în Los Angeles
Kevin Costner și Christine Baumgartner au trei copii împreună: Grace Avery Costner, Hayes Logan Costner și Cayden Wyatt Costner, fiul cel mare al fostului cuplu / Getty Images

În plus, a susținut că actorul ar fi încercat să o dea afară din locuința lor pe nedrept. Cu toate acestea, judecătorul care s-a ocupat de divorțul foștilor parteneri a concluzionat că argumentele vedetei sunt „fără fond“.

Reclamă

„Cu mare tristețe, circumstanțe independente de voința sa s-au petrecut. Acest lucru l-a făcut pe domnul Costner să fie nevoit să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei. Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată în timp ce traversează această perioadă dificilă“, a declarat un reprezentant de-ai lui Kevin Costner pentru Yahoo Entertainment.

„Christine respectă contractul prenupțial semnat și a eliberat casa în care a locuit“, a dezvăluit o sursă pentru publicația People. Aceeași persoană a mai precizat că vedeta va locui o vreme într-o locuință mai mică de pe proprietate. Casa respectivă era folosită în mod normal de angajați. După jumătatea lunii iunie, Christine Baumgartner a fost văzută părăsind conacul de 145 de milioane de dolari.

Povestea de iubire dintre Christine Baumgartner și starul din „Yellowstone“ a început în 1999. Conform presei internaționale, între ei s-a aprins flacăra dragostei la scurt timp după ce actorul s-a despărțit de Bridget Rooney. Nunta lor s-a petrecut în septembrie 2004 și au împreună doi băieți și o fată: Cayden, Hayes și Grace. Actele de divorț au fost depuse de vedetă în mai 2023.

Aflați în divorț, Sofia Vergara și Joe Manganiello vor respecta și ei contractul prenupțial

La 51 de ani, Sofia Vergara traversează al doilea divorț. În cazul actriței de origine columbiană Joe Manganiello este cel care a completat primul actele pentru separarea în instanță. Ei au spus că motivul divorțului e reprezentat de „diferențe ireconciliabile“. Însă, un apropiat a dezvăluit adevărul din spatele acestei sintagme plină de ambiguitate.

„Își dorea foarte mult să aibă un copil cu ea. Ea nu era interesată și acest lucru a provocat o ruptură“, a declarat o sursă din anturajul foștilor parteneri.

Vedeta din serialul „Modern Family“ are un copil din prima căsătorie. I-a dăruit lui Joe Gonzolez un băiat: Manolo Gonzalez.

Sofia Vergara și soțul ei, îmbrăcați casual, la Festivalul de Film din Maui, în 2019
Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au cunoscut la Cina Corespondenților de la Casa Albă în mai 2014 / Getty Images

Sofia Vergara a devenit soția lui Joe Manganiello în noiembrie 2015. Nunta lor a avut loc la un an și jumătate după ce s-au cunoscut. Mulți dintre prietenii lor au crezut că vor rămâne împreună pentru totdeauna.

Anunțul divorțului a fost făcut chiar de foștii parteneri prin intermediul unui comunicat pe care au decis să îl dea publicației Page Six pe 17 iulie.

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre“, au transmis Sofia Vergara și Joe Manganiello luna trecută, potrivit sursei citate mai sus.

De curând s-a aflat că vedeta  a despus o cerere importantă la dosarul divorțului de starul „Magic Mike“. Ea a solicitat judecătorilor să fie respectată fiecare înțelegere menționată în contractul prenupțial pe care l-au semnat înainte de căsătorie.

Rosalia și Rauw Alejandro s-au separat la 4 luni de la anunțul logodnei

Rosalia și Rauw Alejandro au decis să formeze un cuplu în septembrie 2021. Iubirea pe care și-a purtat-o a fost atât de intensă, încât, în martie 2022, cântăreața și-a tatuat pe piciorul drept inițialele partenerului: „RR“. Artistul i-a urmat gestul și, ulterior, a dezvăluit că i-a fost imprimat deasupra buricului numele femeii pe care și-a dorit să o ducă în fața altarului, respectiv: „Rosalia“.

În martie 2023, ei au anunțat că s-au logodit și că au planuri de căsătorie. Vestea că Rosalia a fost cerută de soție de Rauw Alejandro a fost dată în videoclipul melodiei „Beso“.

Rosalia și Rauw Alejandro, în ținute all black pe covorul roșul al Premiilor Latin GRAMMY, ediția din 2022, organizată în Las Vegas, Nevada
Rosalia și Rauw Alejandro s-au despărțit la 4 luni de la anunțul logodnei / Getty Images

„Cariera mea este importantă pentru mine. Dar, în același timp, în viața mea, tu ești partenerul meu și orice altceva trece pe locul doi“, i-a spus vedeta lui Rauw Alejandro în cadrul interviului oferit pentru Billboard.

Declarațiile emoționante au fost făcute de Rosalia în martie 2023. Și, din păcate, în iulie 2023, surse din anturajul celor doi artiști au mărturisit pentru publicația People că ei au decis să pună punct logodnei.

În vârstă de 30 de ani, Rosalia a câștigat 13 premii Latin Grammy. Printre acestea se numără și trofeele din cadrul edițiilor Premiilor Grammy 2019 și 2022 pentru cel mai bun album latino rock, urban sau alternativ, ceea ce o face prima femeie care a câștigat de două ori premiul pentru albumul anului. În 2019, ea a devenit prima nominalizată la categoria cel mai bun artist nou care a fost premiată pentru un album în limba spaniolă.

În plus, talentata cântăreață a apărut în filmul spaniol „Dolor y Gloria“ (Pain and Glory), nominalizat la Oscar în 2019. Penélope Cruz și Antonio Banderas joacă roluri principale în pelicula regizată de Pedro Almodóvar.

Ariana Grande și Dalton Gomez au pregătit divorțul în secret

În vârstă de 30 de ani, Ariana Grande și Dalton Gomez, care este cu doi ani mai mic decât artista s-au separat în secret. Iar apropiați de-ai lor au dezvăluit sub protecția anonimatului că tot în secret au pregătit și divorțul. Vestea tristă a venit la doi ani de la nuntă, iar unii dintre prietenii lor au spus că au făcut eforturi ca să își salveze mariajul.

„Prietenii Arianei și ai lui Dalton au fost întotdeauna îngrijorați de povestea lor de dragostea care s-a produs cu rapiditate și au simțit că relația lor va fi în cele din urmă de scurtă durată. Relația lor a fost dificilă din diferite puncte de vedere. Și au avut probleme în a-și face timp unul pentru celălalt din cauza unor dificultăți legate de planificare a programului“, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight (ET).

Ariana Grade și Dalton Gomez, în timp ce se feresc de fotografi și intră în casa unor prieteni
Ariana Grande a fost cerută de soție de Dalton Gomez în decembrie 2020 / Profimedia Images

Deși nu s-a pronunțat divorțul de Dalton Gomez, Ariana Grande și-a refăcut deja viața amoroasă. Ea este îndrăgostită de Ethan Slater, alături de care joacă în producția „Wicked“. Actorul american de 31 de ani se pregătește și el să divorțeze de Lilly Jay, care i-a dăruit un fiu în august 2022.

Tina Knowles-Lawson și Richard Lawson divorțează după 8 ani de căsnicie

În topul despărțirilor și al divorțurilor realizat de jurnaliștii publicației Aol se află și mama lui Beyonce și fostul ei partener. Tina Knowles-Lawson și Richard Lawson divorțează după opt ani de căsnicie, iar legătura dintre ei părea că va dura până la finalul călătoriei din această viață.

La 69 de ani, femeia de afaceri și creatoare de modă a decis să se separe de actorul Richard Lawson, care are 76 de ani. Iar la motivul divorțului, Tina Knowles-Lawson a menționat „diferențe ireconciliabile“.

Richard Lawson și Tina Knowles-Lawson, la petrecerea pe care Vanity Fair a organizat-o în 2023 după ediția Premiilor Oscar
Celestine Beyoncé Knowles a devenit lui Richard Lawson pe 12 aprilie 2015 / Profimedia Images

TMZ a titrat că, în documentele depuse în instanță, mama celebrei cântărețe a cerut ca numele să îi fie schimbat în Celestine Knowles. Richard Lawson și Tina Knowles-Lawson au devenit soț și soție în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la bordul unui iaht în Newport pe 12 aprilie 2015.

Sophia Bush și Grant Hughes au decis să divorțeze după un an și o lună de mariaj

Mariajul actriței americane a durat doar 13 luni cu antreprenorul, născut în Oklahoma. Sophia Bush și Grant Hughes s-au căsătorit în mare secret în iunie 2022, iar vara aceasta, vedeta a depus actele de divorț, au scris publicațiile din SUA.

În vârstă de 41 de ani, Sophia Bush trece prin al doilea divorț în prezent, care pare tras la indigo cu primul. Și asta pentru că separarea de Chad Michael Murray a venit la un an de la nuntă. Ea și actorul din „One Tree Hill“ s-au căsătorit în 2005, iar în 2006 s-au despărțit.

Sophia Bush și Grant Hughes, prezenți la o petrecere importantă care a avut loc pe 12 martie 2023 în West Hollywood, California
Actrița a fost cea care a depus actele de divorț pentru a pune punct căsătoriei cu Grant Hughes / Profimedia Images

Vedeta a mai avut o relație mediatizată cu Jesse Lee Soffer. Actorul este cunoscut pentru rolul lui Will Munson în telenovela „As the World Turns“. Povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2015.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×