Reclamă

Sofia Vergara a arătat mereu impecabil în costum de baie. Vezi cele mai sexy fotografii ale actriței de-a lungul anilor

Dacă știe cineva să arate perfect în bikini, atunci ar fi actrița Sofía Vergara. Vedeta nu se teme să-și arate pielea impecabilă și formele, fie că se relaxează pe plajă sau merge să înoate. Indiferent de context, Sofia Vergara a arătat mereu impecabil în costum de baie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 august 2023, 7:30

Cu toate acestea, corpul ei nu a venit peste noapte. Vedeta originară din Columbia are o rutină de exerciții pentru a se menține în formă. Într-un interviu din februarie 2017 pentru revista SELF, Sofía a explicat că nu îi place să se antreneze, dar înțelege importanța sportului în viața oamenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a arătat mereu impecabil în costum de baie

„Îmbătrânesc și știu că sportul face diferență. O poți vedea în femeile și bărbații care se antrenează”, a spus ea atunci. „Lucrurile încep să se schimbe în organism. Singurul lucru de făcut este să merg și să am grijă de asta.”

Totuși, actrița nu se ține de același tip de antrenament. Sofía a remarcat că de obicei își schimbă antrenamentele la fiecare șase luni. Ea a făcut chiar și box la un moment dat. A mărturisit că a simțit că o va ajuta să se mențină în formă.

Sofia Vergara, la geam, într-un costum de baie întreg, neon
Indiferent de context, Sofia Vergara a arătat mereu impecabil în costum de baie / Profimedia Images

„Nu pot să fac antrenament CrossFit sau orice altceva în care trebuie să sar. Am probleme cu genunchii”, a dezvăluit ea.

Reclamă

Silueta impecabilă pe care o are se datorează și unei diete sănătoase, dar cu un „echilibru”. Actrița nu s-a ferit niciodată să spună că îi place să consume dulciuri din când în când.

„Consum o mulțime de fructe și legume și mereu gătesc carne proaspătă”, a spus Sofia. „Dar am și înghețată și desert și în weekend mereu mă bucur de ele. Încerc să mă controlez în timpul săptămânii.”

Sofia Vergara, într-un costum de baie întreg, decupat, alb cu negru
Sofía a remarcat că de obicei își schimbă antrenamentele la fiecare șase luni / Profimedia Images
Reclamă

Sofia Vergara a avut mereu grijă și de pielea sa

În ceea ce privește momentul când ajunge pe plajă, actrița a vorbit și despre cât de esențială este crema de protecție solară pentru îngrijirea pielii.

„Am început să folosesc protecție solară pe față când eram foarte tânără”, și-a amintit ea, înainte de a explica că regretă că nu a știut „că ar trebui să o aplici și pe piept și pe gât”.

Ocazional, Sofía publică fotografii cu ea în costume de baie pe contul ei de Instagram, unele chiar foarte vechi, din anii 1990 când era în Miami, Florida. După ce a emigrat în SUA în 1998, Sofia s-a stabilit într-o locație însorită până când s-a mutat la Los Angeles mai târziu. Schimbarea a venit după ce a avansat în cariera ei de actor.

Sofia Vergara, într-un costum de baie întreg, alb
Dacă știe cineva să arate perfect în bikini, atunci ar fi actrița Sofía Vergara / Profimedia Images

„#tbt Miami”, a subtitrat ea o postare pe Instagram, în februarie 2022, purtând un costum de baie camuflaj din două piese.

Cu toate acestea, Sofía nu încarca în trecut doar fotografii cu ea pe rețelele sociale. Ea posta în mod regulat poze cu soțul ei, Joe Manganiello, cu care s-a căsătorit în noiembrie 2015. Cu toate acestea, recent cei doi și-au anunțat divorțul chiar dacă imaginile au rămas în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×