Reclamă

Sofia Vergara s-a pozat în costum de baie. Cum arată vedeta la 50 de ani

Sofia Vergara s-a pozat în costum de baie. Vedeta internațională arată senzațional la vârsta de 50 ani. Aceasta a ales să posteze imaginile sexy pe rețelele sociale. Comentariile au apărut imediat, iar fanii s-au bucurat să-i complimenteze formele superbe.

Publicat: 30 decembrie 2022, 12:37

Sofia Vergara a devenit cunoscută în industria modelingului. Vedeta internațională este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femeie din industria în care activează. În ciuda faptului că nu mai are 20 de ani, aceasta continuă să arate impecabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara s-a pozat în costum de baie

Sofia Vergara se numără printre femeile care arată incredibil chiar și la 50 de ani.Aceasta are un fizic de invidiat și muncește din greu pentru a se menține. Pe rețelele sociale, acolo unde este urmărită de milioane de fani, Sofia a postat câteva imagini din intimitatea casei sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Diva a purtat un costum de baie negru din două piese. Aceasta a pozat în oglindă. Alături de imagine a postat și un mesaj ”sânge adevărat”. Fanii divei au reacționat în secțiunea de comentarii. Mulți nu au putut să creadă că aceasta are 50 de ani.

Reclamă

Fanii au complimentat-o și i-au spus că arată la fel de bine ca la 24 de ani. Mulți se întreabă cum reușește Sofia să sfideze trecerea timpului. Vedeta internațională este căsătorită cu Joe Manganiello. Acesta a complimentat-o și el pe soția sa, relatează PageSix.

Sofia a vorbit în trecut despre silueta sa. Aceasta spune că are o dietă echilibrată și că face în continuare sport pentru a se menține.

Demi Moore este o altă vedetă internațională care arată incredibil în ciuda înaintării în vârstă. Sofia nu se sfiește să împărtășească acest lucru cu fanii săi. Diva le-a arătat acestora toate secretele de înfrumusețare la care a apelat. 

Reclamă

Sofia Vergara este o femeie puternică

Sofia Vergara este un exemplu de femeie puternică. Aceasta muncește din greu pentru cariera sa. Actrița a cunoscut succesul la începutul anilor 2000. La vârsta de doar 28 de an deja era un model de succes. Însă viața i-a adus în față o provocare dificilă.

Aceasta a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. Vedeta nu a vrut să vorbească public la acel moment, însă ulterior aceasta a împărtășit vestea dureroasă cu fanii să. Actrița a suferit și o intervenție chirurgicală. În prezent urmează un tratament pentru hipertiroidism.

În ciuda problemelor de sănătate Sofia arată incredibil. Motivul este acela că diva prețuiește fiecare moment din viață și vrea să se bucure cât mai mult de aceasta. Familia îi este mereu alături și are parte de toată dragostea și susținerea pe care și-o dorește.

Sofia este un exemplu pentru următoarele sale, iar acest lucru se poate vedea din interacțiunile pe care le are în mediul online. Diva este apreciată și susținută de femei de pretutindeni.

Modelul are în continuare proiecte de succes, iar cariera sa se află în plină ascensiune. Atunci când nu se ocupă de carieră, Sofia se ocupă de soțul său. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×