Reclamă

Jena Frumes a ieșit la cumpărături cu Jason King. Băiețelul din relația cu Jason Derulo are deja un an

Jena Frumes a fost văzută recent în West Hollywood. Vedeta a fost surprinsă alături de fiul de un an din relația cu fostul iubit, Jason Derulo. Jena Frumes a ieșit la cumpărături cu Jason King, iar imaginile cu ei țin primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 14 decembrie 2022, 8:20

Modelul, în vârstă de 29 de ani, a purtat un trening roșu aprins pentru ieșirea cu tânărul ei fiu. Micuțul a arătat și el adorabil tot într-un trening, dar care era inscripționat cu numele trupei Metallica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jena Frumes a ieșit la cumpărături cu Jason King

Frumes și artistul în vârstă de 33 de ani au avut o relație complicată de când s-au despărțit anul trecut. Cu părul împletit în codițe groase, modelul a apărut pe străzile din Los Angeles în treningul ei roșu aprins.

Jacheta modelului a fost purtată desfăcută, arătând maioul ei crop asortat și crucea de la gât, scrie DailyMail.

Tenul Jenei era strălucitor, în timp ce buzele ei erau date cu ruj roz. În picioare a purtat o pereche de pantofi sport, iar ea avea mâini impecabil îngrijite. La încheietura mânii stângi, diva a purtat cu mândrie un ceas scump.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Jena Frumes își ține fiul în brațe, pe stradă
Jena Frumes a ieșit la cumpărături cu Jason King, iar imaginile cu ei țin primele pagini ale tabloidelor / Profimedia Images

Jena și-a completat look-ul cu o geantă de umăr Prada, neagră, matlasată, cu un lanț auriu. Potrivit site-ului web al mărcii, geanta de mână se vinde la prețul de 3.700 de dolari.

Frumes l-a ținut tot timpul de mână pe fiul ei. Ea a avut asupra sa și o pungă de cumpărături, de la Kitson. E un magazinul scump din West Hollywood, care este îndrăgit de celebrități.

Reclamă

De ce au fost tensiuni între Jena și Derulo

Această plimbare este una dintre puținele pe care Jena le face în public. A fost o vară complicată pentru ea și Jason Derulo. După ce s-au despărțit în septembrie 2021, perechea a stârnit zvonuri de reconciliere la sfârșitul lunii iunie, când și-au scos împreună fiul la un prânz.

Dar zvonurile s-au spulberat imediat după ce Jena a spus că Jason este „un trișor în serie care nu plătește pensie” pentru copil.

Pretențiile modelului de la tatăl copilului ei au venit după ce artistul a cumpărat și un conac în valoare de 3,6 milioane de dolari în martie. Jena și fiul ei s-au mutat acolo la scurt timp după aceea.

Ulterior, părea că și aceste lucruri au fost rezolvate între cei doi. Derulo a apărut pentru a-și susține fosta iubită în timpul Modei din Miami, stând în primul rând, cu micuțul Jason King în brațe, în timp ce Frumez defila pe podium.

Fostul cuplu a participat de asemenea la Gala Baby2Baby din luna noiembrie, arătând fericiți împreună.

„Îmi pasă foarte mult de ea”, a spus Derulo pentru People anul trecut. „Avem o relație uimitoare și nu ne interesează dacă confundăm oamenii cu privire la situația noastră, deoarece situația noastră este situația noastră”.

Cei doi au luat prin surprindere fanii atunci când au anunțat că la câteva luni de la începutul relației lor vor deveni părinți. Ei au publicat imagini de pe o plajă, în timp ce Jena își etala mândră burtica de gravidă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×