Reclamă

Jason Derulo și iubita lui au ieșit la plimbare pe stradă. Cum au fost fotografiați recent

Artistul și modelul au devenit părinți în luna mai a anului 2021. Jason Derulo și iubita lui au ieșit la plimbare pe stradă, în Los Angeles. Cei doi au atras atenția cu ținutele lor.

Publicat: 16 iulie 2021, 8:18

În timp ce Jena și-a pus silueta în evidență cu o pereche de pantaloni scurți galbeni și un top asortat, cântărețul a apărut în public cu un tricou într-o nuanță de verde, cu pantaloni cu imprimeu și pantofi sport cu ținte. Modelul și-a accesorizat ținut cu câteva brățări, un ceas și o pereche de pantofi stilleto, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jason Derulo și iubita lui au ieșit la plimbare

În luna mai a acestui an, Jason Derulo și Jena Frumes au anunțat venirea pe lume a băiețelului lor, Jason King Derulo. Imaginile cu micuțul au împânzit imediat rețelele de socializare, iar fanii s-au topit la vederea lor.

„Cea mai fericită zi din viața mea a fost cea în care l-am adus acasă pe băiețelul nostru, Jason King Derulo. Este atât de norocos să aibă o mamă atât de puternică și grijulie asemenea unei eroine @jenafrumes”, a postat Jason, împreună cu un videoclip care surprinde primele clipe de viață ale fiului său.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jason Derulo, fotografiat în timp ce își privește iubita și o ține de mână la plimbare pe stradă
Jena a dezvăluit că l-a născut pe Jason King pe data de 8 mai 2021 / Profimedia Images
Reclamă

Jena a dezvăluit că l-a născut pe Jason King pe data de 8 mai 2021. Modelul a publicat un carusel de imagini care surprinde primele sale zile de viață.

„O colecție de imagini din prima mea săptămână cu regele nostru sănătos și frumos. Viața are acum mult mai mult sens și sunt atât de recunoscătoare. Sunt atât de îndrăgostită de acest băiețel, este tot ce nu am știut vreodată că am nevoie. 08/05/2021. Te iubesc pentru totdeauna @jasonderulo”, , a scris Jena în postare.

Cum s-au cunoscut cei doi

Reclamă

Jena și Jason au anunțat sarcina și venirea pe lume în urmă cu mai puțin de două luni înainte ca micuțul lor să vină pe lume. Totul a fost făcut public pe contul de Instagram al artistului. Acolo a postat un videoclip în care săruta burtica de gravidă a frumosei Jena.

„Nu aș putea fi mai entuziasmat de acest nou capitol din viața noastră”, a scris Jason în descrierea postării.

De asemenea, Jena a publicat și ea fericita vesta pe contului său. De când Jason King a venit pe lume, ea își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa de mămică. În august anul trecut, Jason a declarat pentru Page Six că a cunoscut-o pe Jena Frumes la o sală de gimnastică. Totul s-a întâmplat chiar înainte de începerea pandemiei de coronavirus.

„Amândoi avem o dorință similară de a ne antrena tot timpul. Am mai văzut-o odată acolo și apoi a doua oară, atunci mi-am spus: Trebuie să-i vorbești, iar restul este istorie.”

Înainte de relația ei cu Jason, frumusețea născută în New Jersey se întâlnea cu vedeta de fotbal Jesse Lingard. Înainte de a începe pandemia de coronavirus, Jason a avut în anul 2016 o relație cu modelul Daphne Joy. De asemenea, s-a întâlnit cu cântăreața Jordin Sparks timp de trei ani, până la separarea lor din 2014.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×