Reclamă

Jason Derulo și Jena Frumes au devenit părinți. Primele declarații ale artistului

Jason Derulo și Jena Frumes au devenit părinți pentru prima oară. Jena Frumos a adus pe lume un băiețel, iar anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, așa cum s-a întâmplat și când au anunțat că frumoasa blondină este însărcinată.

Publicat: 19 mai 2021, 14:06

Jena este cea care a scris în dreptul unor imagini publicate pe Instagram cât de frumoasă este această perioadă pentru ei: "Prima mea săptămână alături de prințul nostru frumos și sănătos. Viața are mai mult sens acum. Îl iubesc foarte mult. El este ceea ce nu am știut că îmi lipsește."

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jason Derulo și Jena Frumes au devenit părinți

Frumoasa iubită a artistului a mărturisit pentru fanii săi că micuțul a venit pe lume pe data de 8 mai. Aceasta nu a uitat nici să-i spună lui Jason cât de mult îl iubește. Și Jason le-a împărtășit fanilor săi cât de fericit este după venirea pe lume a băiețelului său. Acesta a publicat pe contul de Instagram un material video emoționant cu imagini din timpul primei întâlniri cu micuțul său.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

„Cea mai fericită zi din toată viața mea. L-am adus acasă pe băiețelul nostru, Jason King Derulo. E cel mai norocos să aibă o mamă atât de puternică și de iubitoare ca Jena.”

Reclamă

Cei doi părinți au anunțat în luna martie a acestui an că așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Jason și Jena au mărturisit atunci că sunt în culmea fericirii. Deși artistul a scris la postarea sa despre Jason King Derulo, numele bebelușului nu a fost încă confirmat. Luna trecută, artistul a declarat în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show, că nu a fost niciodată mai fericit ca acum. El a spus că Jena Frumes îi va dărui un copil care îi va purta numele, scrie Mirror.

Potrivit People, artistul a menționat că fratele său are numai fete, sora lui la fel și cineva trebuie să ducă numele Derulo mai departe.

Reclamă

Cum a început povestea lor de dragoste

Jason Derulo și Jena Frumes s-au cunoscut în timpul unui antrenament din sala de sport, cu puțin timp înainte să înceapă pandemia. Artistul de numai 31 de ani a declarat că este pur și simplu fascinat de Jena Frumes.

Deși erau împreună de numai câteva luni, sentimentele dintre ei au devenit atât de intense încât s-au decis că un copil i-ar uni și mai mult. Jena are numai 27 de ani, dar face furori pe rețelele de socializare. Aceasta are o mulțime de admiratori care sunt fascinați de frumusețea și formele trupului ei.

În luna august a anului trecut, Jason a declarat că Jena este femeia la care visa de mult timp:

Amândoi avem o pasiune mare pentru sport și ne antrenăm tot timpul. Am mai văzut-o odată la sala la care mergeam eu. Apoi mi-am spus că data viitoare o să merg să vorbesc cu ea, iar restul este istorie.

– Jason Derulo

Jena este influencer pe rețelele de socializare, iar de când formează un cuplu cu artistul internațional, cei doi au devenit extrem de populari și pe TikTok.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×