Reclamă

Jason Derulo și-a admirat fosta iubită la o prezentare de modă. Cum a defilat Jena Frumes în costum de baie în fața celor prezenți

Jason Derulo și-a admirat fosta iubită la o prezentare de modă din Miami. Artistul a fost prezent în primul rând din public. Fotografii l-au surprins ținându-l în brațe pe fiul său, Jason King. Jena Frumes a strălucit într-un costum de baie din două piese și s-a lăsat admirată de oamenii din public.

Publicat: 19 iulie 2022, 7:24

Nu este ușor să treci peste o despărțire, iar lucrurile sunt cu atât mai dificile atunci când participi la o prezentare de modă unde trebuie să-ți vezi fosta parteneră defilând. Acesta a fost și cazul artistului Jason Derulo, care s-a arătat a fi un sprijin de nelipsit pentru fosta parteneră. Jason și Jena au ales să meargă pe drumuri separate în luna septembrie a anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jason Derulo și-a admirat fosta iubită la o prezentare de modă

Deși a trecut aproape un an de la despărțirea lor, Jason și Jena se implică în mod activ în creșterea fiului lor. Foștii parteneri sunt prezenți la evenimentele importante din viața lor. De data aceasta Jena Frumes a defilat în costum de baie la un show unde s-au prezentat ținutele create de designerul Luli Fama.

Vezi mai multe imagini cu Jena Frumes în Galeria Foto!

Jason Derulo și-a admirat fosta iubită la o prezentare de modă, în timp ce Jena Frumes a defilat într-un costum de baie din două piese roz
Jena Frumes a defilat în costum de baie / Profimedia Images

Modelul și-a expus fizicul perfect în fața celor prezenți, dar și în fața fostului partener. Jason a fost foarte atent la spectacolul oferit de fost iubită și a încurajat-o de pe margine. Artistul a fost fotografiat împreună cu fiul său de un an.

Reclamă

Micuțul și-a privit mama în timp ce se afla în brațele grijulii ale tatălui său. Deși mulți au crezut că cei doi și-au reluat relația, se pare că aceștia rămân în continuare separați.

Jason Derulo și-a admirat fosta iubită la o prezentare de modă publică și a ales să nu facă declarații cu privire la relația pe care o are cu Jena la acest moment.

Modelul de 28 de ani a declarat că relația sa cu Jason a fost afectată de faptul că artistul ”o înșela”. Mai mult, Jena a declarat că fnii lui Jason ”au atacat-o” constant pe rețelele sociale.

Reclamă

”Nimeni nu aspiră la a fi o mamă singură. Este ceva ce îmi frânge inima, iar această situație o simt ca un eșec personal. Cu toate acestea, dacă nu există înțelegere, iar limitele tale sunt testate constant, atunci mai bine îți găsești liniștea în afara unei relații”.

Ce spune Jena Frumes despre fosta relație cu Jason Derulo

Jason Derulo și-a admirat fosta iubită la o prezentare de modă și a părut implicat în munca depusă de aceasta. În ciuda eforturilor pe care artistul le depune, cei doi au decis să rămână separați. Jena nu vede în prezent nicio posibilitate de a relua legăturile amoroase cu fostul partener.

Modelul a postat mai multe mesaje pe rețelele sociale, acolo unde a vorbit despre motivul pentru care a ales să rămână o mamă singură.

Jason și Jena s-au despărțit la doar patru luni după ce vedeta a devenit mamă. Lucrurile deveniseră tensionate între cei doi, așa cum declară chiar Jena.

”Nu îmi doresc nimic mai mult în viață decât o familie. Totuși, nu pot să fiu singura care muncește pentru ca acest lucru să se întâmple. Dacă un bărbat își dorește o femeie diferită în fiecare săptămână, în detrimentul familiei sale, eu nu pot să accept așa ceva. Nu o să fiu niciodată ok cu a-mi împărtășii bărbatul pe care îl iubesc cu toată inima”.

Vedeta a mai declarat că nu primește niciun sprijin din partea fostului partener Cu toate acestea, Derulo a fost fotografiat de această dată în timp ce avea grijă de fiul său, pentru ca Jena să poată participa la prezentarea de modă.

Jason și Jena s-au cunoscut la o sală de fitness cu puțin înainte ca pandemia de COVID-19 să înceapă. Cei doi au devenit rapid îndrăgiți de publicul din mediul online. În luna mai a anului 2021, Jena îl aducea pe lume pe micuțul Jason King, iar la patru luni de la acel moment, Jason anunța că au decis să meargă pe drumuri separate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×