Reclamă

Joe Manganiello a cerut divorțul de Sofía Vergara la două zile după anunțul despărțirii. Actorul și-a dorit foarte mult un copil cu vedeta

Joe Manganiello a cerut divorțul de Sofía Vergara la două zile după anunțul despărțirii. O sursă a declarat pentru People că actorul din „Magic Mike” „și-a dorit foarte mult să aibă un copil” cu Vergara. Din păcate, se pare că acest lucru „a provocat o ruptură” între ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 iulie 2023, 13:12

Joe Manganiello a cerut divorțul de soția sa, Sofía Vergara, la două zile după ce și-au anunțat despărțirea după șapte ani de căsătorie, confirmă o sursă pentru People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul din Magic Mike a citat „diferențe ireconciliabile” drept motiv pentru despărțire, potrivit documentelor de divorț obținute de People. Manganiello a pus data despărțirii ca fiind 2 iulie și a menționat că au avut un contract prenupțial.

Joe Manganiello a cerut divorțul de Sofía Vergara

Depunerea documentelor vine în momentul în care o sursă a spus pentru People că Manganiello și Vergara au avut opinii contradictorii despre mărirea familiei lor.

„Își dorea foarte mult să aibă un copil cu ea. Ea nu era interesată și acest lucru a provocat o ruptură”, a mai spus sursa.

O a doua sursă a declarat anterior tot pentru publicația menționată mai sus că fostul cuplu a avut, de asemenea, moduri diferite de a trata faima, precum și interesele personale.

Reclamă

În ciuda dragostei și respectului reciproc comun, sursa spune că vedeta Modern Family și actorul „diferă enorm în ceea ce privește stilul și ceea ce le place să facă, deși în timpul căsătoriei, fiecare a încercat să pună interesele celuilalt înaintea propriilor interese pentru a face ca lucrurile să funcționeze”.

O parte din cererea de divorț a lui Joe Manganiello
Actorul din Magic Mike a citat „diferențe ireconciliabile” drept motiv pentru despărțire / Profimedia Images

Declarația comună a celor doi despre despărțire

Reclamă

La începutul acestei săptămâni, Manganiello, în vârstă de 46 de ani, și Vergara, în vârstă de 51 de ani, au confirmat că se despart într-o declarație comună. „Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult. Cerem politicos respect pentru intimitatea noastră în acest moment. Navigăm în această nouă fază a vieții noastre”.

O sursă a declarat la acea vreme pentru People că cuplul a trecut prin „sușuri și coborâșuri de mult timp”. Cu toate acestea, ei „au pozat mereu frumos pentru public”.

Vestea despărțirii lor a venit la scurt timp după ce actrița Modern Family a fost văzută sărbătorind aniversarea sa cu prietenii în Italia. Vergara a fost văzută fără Manganiello și fără verighetă.

Deși starul True Blood nu a fost prezent la aniversare, el i-a transmis un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere: „La mulți ani, Sofía!!!”. Mesajul a fost scris alături de o fotografie cu ei în timp ce care sărbătoreau una dintre zilele de naștere anterioare ale actriței.

Manganiello a postat ultima dată fotografii și videoclipuri ale cuplului pe Instagram pe 8 iunie. Ei s-au bucurat atunci de o experiență culinară „absolut uluitoare” la Blue Hill at Stone Barns. E un restaurant de 2 stele Michelin amplasat în Tarrytown, New York. Cei doi au fost fotografiați ultima dată la un eveniment pe covorul roșu de la petrecerea Oscar Vanity Fair în martie 2023.

Ce a declarat Joe Manganiello despre Sofia Vergara de-a lungul timpului

Vergara și Manganiello s-au căsătorit în Palm Beach, Florida, în noiembrie 2015. Când cei doi și-au sărbătorit cea de-a șaptea aniversare în 2022. Actrița câștigătoare a Emmy a publicat atunci o serie de fotografii retroactive ale cuplului din ziua nunții lor. A postat inclusiv o fotografie a celor doi schimbându-și jurămintele și dansând la recepție.

În august 2020, Manganiello a spus pentru People că a simțit că a făcut gestul potrivit atunci când a decis să-și petreacă viața pentru totdeauna cu Vergara.

„Am știut destul de repede că pot avea încredere în ea. Ea a știut destul de repede că poate avea încredere în mine”, a spus el despre relația lor înainte de aniversarea lor de cinci ani. „Și amândoi suntem genul de oameni care sunt capabili să pună pe cealaltă persoană înaintea nevoilor sale. Eram capabil să pun dorințele ei înaintea mea, oricare ar fi ele, iar ea era capabilă să facă același lucru. Odată ce ai asta, nu-i dai drumul. Instinctele mele despre ea erau corecte”, a adăugat el la acea vreme.

Sofiei Vergara i s-a dat dreptate în procesul cu Nick Loeb, fostul partener

Sofia Vergara tocmai a câștigat o victorie uriașă în lupta ei de ani de zile cu un fost partener pentru embrionii lor înghețați. Un judecător a decis să nu-i acorde bărbatului posibilitatea de a-i folosi cu o mamă surogat.

Vedeta din „Modern Family” a câștigat la Curtea Superioară din Los Angeles. Nick Loeb s-a luptat din răsputeri pentru a obține permisiunea de a aduce embrionii la termen, ajungând chiar să încerce să preia custodia lor.

Judecătorul a decis că acest lucru nu se poate întâmpla fără acordul Sofiei Vergara. S-a acordat o ordonanță permanentă. S-a precizat că contractul pe care l-au semnat amândoi cu o clinică de fertilitate în 2013 rămâne valabil.

Din această cauză, instanța a decis că Nick nu poate să folosească embrionii în propriile scopuri. El a încercat să facă acest lucru într-un tribunal din Louisiana. El a argumentat în esență că embrionii ar trebui să fie recunoscuți ca persoane cu drepturi.

A pierdut procesul și acolo și în L.A.. El a mers în instanță destul de repede după ce el și Sofia s-au despărțit în 2014. Cu acest ordin și contractul inițial, Nick va trebui să obțină acordul Sofiei pentru orice are de-a face cu embrionii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×