Reclamă

Tori Spelling a fost fotografiată într-o rulotă dintr-un camping din California, după presupusa separare de soțul ei. Vedeta era împreună cu cei cinci copii

Tori Spelling a fost fotografiată într-o rulotă dintr-un camping din California, după presupusa separare de soțul ei. În imaginile imortalizate de paparazzi se observă că vedeta era împreună cu cei cinci copii.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 5 august 2023, 6:26

În timp ce unii specialiști susțin că actrița din „Beverlly Hills“ are probleme cu banii din cauza datoriilor, fanii ei sunt de altă părere. Aceștia susțin că vedeta face „glamping“. Termenul reprezintă o formă de camping de lux prin intermediul căreia poți trăi o experiență reconfortantă în natură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tori Spelling a fost fotografiată într-o rulotă dintr-un camping din California

După ce a fost văzută într-un motel ieftin din Los Angeles, Tori Spelling a fost fotografiată într-o rulotă, după presupusa separare de soțul ei. Actrița a parcat autoturismul într-un camping din California.

În imaginile obținute de publicația britanică Daily Mail, vedeta apare la volanul rulotei pe care a condus-o până în locul care a devenit acasă pentru ea și cei cinci copii pe care îi are cu Dean McDermott. Este vorba despre un camping situat în orașul Ventura din statul California.

Cei care au imortalizat unele momente cu actrița americană și moștenitorii săi în „noua acasă“ au surprins și clipele în care erau descărcate unele obiecte. Printre acestea se numără scaune de camping, o ladă frigorifică, o masă și chiar un covor albastru.

Reclamă

Zvonurile privind problemele din mariajul cu Dean McDermott au apărut în martie 2021, când Tori Spelling a fost văzută fără verighetă. La două luni distanță, vedeta a recunoscut că ea și soțul său dorm în camere separate. Iar la începutul acestei veri, chiar actorul a anunțat divorțul care pare iminent.

Dean McDermott a anunțat într-o postare că se desparte de Tori Spelling

Pe 17 iunie, Dean McDermott a mărturisit într-o postare de pe Instagram că se desparte de Tori Spelling după 17 ani. Ulterior, actorul canadian a șters mesajul de pe social media. Cu toate acestea, anunțul trist a fost preluat de mai multe tabloide de peste hotare, inclusiv de Page Six.

Reclamă

„Cu mare tristețe și cu o inimă foarte grea, după 17 ani împreună și 5 copii minunați, @torispelling și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie. Vom continua să ne ghidăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă. Vă rugăm să ne respectați cu toții confidențialitatea. Folosim acest timp pentru a ne înconjura familia cu dragoste și pentru a ne strădui în acest! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și amabilitate“, a scris Dean McDermott pe contul său oficial de Instagram.

Ei au devenit soț și soție în 2006. Au împreună cinci copii, care au vârste cuprinse între 16 și 6 ani. Liam este cel mai mare și are 16 ani, Stella, 15 ani, Hattie, 11 ani. Finn are vârsta de 10 ani, iar Beau, șase.

Prezentul nu pare să-i amintească deloc actriței de anii copilăriei. Aceasta și-a petrecut copilăria într-o vilă estimată la 165 de milioane de dolari, care îi aparținea mogulului Aaron Spelling. El a fost unul dintre cei mai respectați producători din industria cinematografică. De altfel, datorită tatălui, Tori Spelling a primit un rol în celebrul serial „Beverlly Hills“.

După ce Aaron Spelling a murit, vedeta a primit doar 800.000 de dolari din averea de 600 de miliane de dolari a tatălui ei. Actrița s-a confruntat în ultimii ani cu probleme financiare grave, provocate de achizițiile neinspirate pe care le-a făcut.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
2
O femeie frumoasă care ține mână o inimă frântă
Horoscop
Zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024. Nativii care nu reușesc să-și găsească marea iubire
Cele patru zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024 trebuie să fie foarte atente la modul în care aleg să-și gestioneze sentimentele. Mulți nativi sunt pe punctul de a rupe o...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
4
O femeie frumoasă care doarme cu telefonul în mână
Sănătate
De ce nu e recomandat să dormi cu telefonul lângă pat. Ce spun specialiștii despre acest obicei
Sigur și ție ți s-a întâmplat să adormi cu telefonul în mână sau lângă tine. Specialiștii spun că acest obicei ar putea fi nociv pentru tine. Află de ce nu e recomandat să dormi...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă de mireasă și privește apusul de la marginea unui lac
Horoscop
4 zodii care se căsătoresc în 2024. Nativii care au noroc în dragoste
Astrologii vorbesc despre cele 4 zodii care se căsătoresc în 2024. Acești nativi au noroc când vine vorba de dragoste. Sunt pregătiți să-și întemeieze o familie și să se bucure de momente magice în...
PARTENERI
×