Reclamă

Tori Spelling a dat de înțeles că l-a părăsit pe Dean McDermott: „Întotdeauna am arătat mai bine singură”. Actrița stă într-un motel cu cei cinci copii ai săi

Tori Spelling a dat de înțeles că l-a părăsit pe Dean McDermott: „Întotdeauna am arătat mai bine singură”. Actrița stă într-un motel cu cei cinci copii ai săi. Dezvăluirea a fost făcută în timp ce mergea la cumpărături în Los Angeles.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 iulie 2023, 7:44

Actrița, în vârstă de 50 de ani, arăta destul de îngândurată. Într-un videoclip obținut de DailyMail.com, vedeta a spus ca răspuns la întrebarea despre soțul ei: "Întotdeauna am arătat mai bine singură".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru vine după ce a fost văzută în rolul de mamă singură în ultimele săptămâni, după încheierea căsniciei ei. Vedeta și-a apărat, de asemenea, decizia de a rămâne într-un motel de 100 de dolari pe noapte cu copiii ei pe fondul apariției mucegaiului, spunând: „Ești părinte? Știi că ai face tot ce poți pentru copiii tăi, nu?”.

Tori Spelling a dat de înțeles că l-a părăsit pe Dean McDermott

Actrița din Beverly Hills, 90210 a mai declarat că a trecut prin „cele mai întunecate vremuri”. Cu toate acestea, ea a spus că își găsește speranța când își petrece timpul cu copiii ei.

Comentariul a fost făcut recent pe Insta Stories, când ea a împărtășit mai multe imagini cu copiii ei. Tori are cinci copii cu McDermott. Liam, de 16 ani, Stella, de 15 ani, Hattie, de 11 ani, Finn, de 10 ani și Beau, de 6 ani. Acest lucru vine după ce vedeta a anunțat că divorțează de Dean, dar apoi a șters rapid postarea.

Tori Spelling, nemachiată, fotografiată în timp ce împingea un coș de cumpărături
Actrița din Beverly Hills, 90210 a mai declarat că a trecut prin „cele mai întunecate vremuri” / Profimedia Images
Reclamă

Starul Inn Love s-a mutat, de asemenea, într-un motel din Los Angeles, o nouă dovadă care pare să întărească faptul că și-a părăsit soțul. Sursele au insistat însă că plecarea e pe fondul faptului că locuința ei are o problemă cu mucegaiul. Oricum ar fi, vedeta a fost în mod clar în suferință din cauza vieții ei amoroase.

De asemenea, pe InstaStories, ea apublicat și o mulțime de fotografii cu oamenii sau lucrurile care o fac fericită.

Mai întâi ea a împărtășit imagini cu copiii ei, apoi cu chipsuri, dar a postat și imagini cu câinele ei și o veveriță. Erau imagini și cu fratele ei Randy Spelling, cu mama ei Candy Spelling, dar și cu prietenul său Josh Flagg. Din păcate, nu era nicio fotografie cu Dean.

Reclamă

Sursele au declarat că s-a mutat din cauza mucegaiului din casă

Între timp, decizia lui Spelling de a se muta într-un motel de 100 de dolari pe noapte cu cei cinci copii ai săi nu are nimic de-a face cu despărțirea ei de McDermott. Ea a fost fotografiată părăsind cazarea din zona Los Angeles pe 8 iulie, în urma afirmațiilor că s-a despărțit.

Dar o sursă a declarat pentru Us Weekly că actrița a rezervat camere la unitatea de cazare din cauza problemei cu mucegaiul din casa lor conjugală.

Sursa a spus: „Tori și Dean se descurcă foarte bine. Cazarea la un hotel cu copiii lor nu are nimic de-a face cu o separare. Au decis să rămână acolo din cauza problemei de mucegai din casa lor. Tori ia această problemă foarte în serios și nu se va expune la asta”.

Ea a fost forțată să-și mute familia dintr-o casă închiriată la începutul acestui an. A descoperit că o infestare „extremă” de mucegai îi făcea să sufere probleme grave de sănătate. Tori a spus în mai că ciuperca toxică „omorâse încet” familia ei timp de trei ani. Tot ea le-a cerut fanilor săi să-i recomande un avocat.

Actrița a crescut trăind într-un conac de 165 de milioane de dolari, deținut de răposatul ei tată, producătorul de televiziune Aaron Spelling. Acesta murit la vârsta de 83 de ani în 2006 din cauza complicațiilor unui accident vascular cerebral.

Dean a anunțat că se despart, dar apoi a șters postarea

Tori a mai trecut printr-o situație similară în iunie. Dean a postat apoi a șters o declarație în care anunța că s-au despărțit după 17 ani de căsătorie.

El a spus online: „Vă anunț cu mare tristețe și cu o inimă foarte grea că, după 18 ani împreună și 5 copii minunați, @torispelling și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Să începem o nouă călătorie a noastră.”

Actorul, care îl are și pe fiul Jack, în vârstă de 24 de ani, împreună cu prima sa soție, Mary Jo Eustace, în vârstă de 61 de ani, a adăugat: „Vom continua să lucrăm împreună ca părinți iubitori. Să ne ghidăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă”.

Dean a fost văzut apoi mutandu-și bunurile în depozit. Tori a fost fotografiată purtând un tricou „Boys Lie”.

Perechea a fost urmărită ani de zile de zvonuri împărțite și amândoi au fost văzuți fără verighete pe tot parcursul anului 2021. În același an Tori a recunoscut că au dormit în camere separate. Mama lui Tori, Candy, în vârstă de 77 de ani, a insistat că își va susține financiar fiica pe fondul problemelor ei din căsnicie.

Ea a spus săptămâna trecută pentru TMZ: „Îmi iubesc fiica și o susțin în orice face. Îmi susțin fiica”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×