Reclamă

Sofia Vergara a fost fotografiată în Los Angeles alături de nepoata sa. Claudia are 30 de ani și e copia fidelă a actriței

Sofia Vergara a fost fotografiată în Los Angeles alături de nepoata sa. Claudia are 30 de ani și e copia fidelă a actriței. Actrița, în vârstă de 51 de ani, a îmbrăcat un top bleumarin fără mâneci, pantaloni evazați gri, care aveau buzunare mari.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 septembrie 2023, 7:49

Actrița și-a purtat părul lăsat liber pe spate, adăugân la look-ul ei ruj mov și machiaj smokey eye. Vedeta, care a ieșit împreună cu nepoata ei Claudia, purta o geantă de lux atârnată pe umăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a fost fotografiată în Los Angeles alături de nepoata sa

Claudia s-a asortat și ea cu mătușa sa, optând pentru un top fără mâneci și blugi, la care a asortat o geantă Chanel.

Sofia s-a despărțit de soțul Joe Manganiello, în vârstă de 46 de ani, în iulie, după șapte ani de căsnicie. El a cerut divorțul pe 2 iulie, la două zile după ce și-au anunțat despărțirea. Sofia s-a căsătorit cu Joe Manganiello în 2015.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sofia Vergara, într-o ținută casual, alături de nepoata ei, în Los Angeles
Claudia are 30 de ani și e copia fidelă a actriței / Profimedia Images
Reclamă

Ei au spus că motivul divorțului e reprezentat de „diferențe ireconciliabile“. Însă, un apropiat a dezvăluit adevărul din spatele acestei sintagme pline de ambiguitate.

„Își dorea foarte mult să aibă un copil cu ea. Ea nu era interesată și acest lucru a provocat o ruptură“, a declarat o sursă din anturajul foștilor parteneri.

Sofia Vergara a cerut instanței să confirme contractul prenupțial care a fost instituit atunci când s-a căsătorit cu starul din „Magic Mike“. Acesta a fost semnat de cei doi și arată că bunurile actriței, inclusiv bijuterii și operele de artă, rămân la ea. Mai mult, toate câștigurile rezultate înainte, dar și în timpul căsătoriei lor rămân tot ale Sofiei Vergara.

Reclamă

Vedeta a mai cerut ca toate proprietățile comune să fie împărțite, așa cum s-au înțeles când au făcut contractul prenupțial.

Actrița are un fiu pe nume Manolo, în vârstă de 31 de ani, cu fostul soț Joe Gonzalez, cu care a fost căsătorită din 1991 până în 1993.

Cine este Claudia, nepoata Sofiei Vergara, și cu ce se ocupă

Despre Claudia nu se știu foarte multe lucruri. Cu toate acestea, pe contul pe care îl are pe rețelele sociale se vede că este pasionată de tot ceea ce este frumos.

Potrivit unei declarații ale Sofiei, se pare că Claudia ar avea o linie de haine și ar urma să lanseze o nouă colecție. Sofia este unul dintre oamenii care o ajută cu promovarea și se pare că fac o echipă bună împreună.

Claudia are o relație bună cu Sofia, dar este foarte apropiată și de fiul actriței, Manolo. Imaginile cu ei sunt rare. Cu toate acestea, au fost văzuți destul de apropiați la nunta din 2015 a actriței cu Joe Manganiello.

Claudia și Sofia Vergara seamănă foarte mult. De cele mai multe ori se spune despre ele că sunt surori gemene. Un lucru este clar. Relația dintre ele este de mătușă – nepoată, dar sunt altele lucrurile care le unesc. Moda, glumele bune și pasiunea pentru cumpărături.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×