Reclamă

Sofia Vergara a mers la un concert susținut de Taylor Swift. Vedeta se distrează cu prietenii după divorțul de Joe Manganiello

Sofia Vergara a mers la un concert susținut de Taylor Swift. Vedeta internațională se distrează în această perioadă alături de prietenii săi. Blonda pare că a trecut deja peste divorțul de fostul său partener, Joe Manganiello.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 august 2023, 6:35

Blondina, în vârstă de 51 de ani, a fost pozată de paparazzi în timp ce urma să participe la concertul susținut de Taylor. Vergara a optat pentru o ținută cu paiete, strălucitoare. După o căsnicie frumoasă alături de Joe Manganiello, Vergara a decis că este timpul să descopere viața pe cont propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a mers la un concert susținut de Taylor Swift

Sofia Vergara pare mai fericită ca niciodată. Pare că divorțul nu a afectat-o foarte mult pe frumoasa a blondină. Aceasta continuă să fie la fel de activă și să participe la evenimente publice. De data aceasta a fost pozată alături de o prietenă apropiată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sofia Vergara în timp ce merge la concert la Taylor Swift
Sofia Vergara se distrează cu prietenii săi / Profimedia Images

Vergara a purtat un costum din două piese. Diva a ales un top fără bretele și o pereche de pantaloni cu talie înaltă.

Reclamă

Ținuta strălucitoare i-a pus în valoare silueta de invidiat. La brâu a ales și o poșetă neagră. Sofia a ales să-și lase părul desfăcut și a optat pentru un machiaj simplu.

Vedeta internațională a fost tot timpul zâmbitoare și chiar a interacționat cu paparazzi care au așteptat-o pentru a o fotografia. Blondina nu ține cont de părerile celor din jur și se bucură de fiecare clipă din viața sa. Aceasta a pus condiții clare în ceea ce privește divorțul său. Vergara pare că traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Ruptura dintre ea și Joe nu a produs schimbări majore la nivelul vieții sale sau a bucuriilor pe care le are atunci când își petrece timpul alături de prieteni. Presa internațională scrie că Sofia se distrează chiar și în lipsa fostului său soț.

Reclamă

Sofia Vergara a decis să se despartă de Joe Manganiello

Sofia Vergara și Joe i-au spus adio. După o căsnicie fericită, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Sursele internaționale susțin că actorul din Magic Mike și-ar fi dorit un copil. Cu toate acestea, planurile Sofiei de viitor au fost altele, iar blondina a ales să pună capăt relației.

Sofia a petrecut mai multe vacanțe singură înainte de a se anunța divorțul de fostul partener. Joe ar fi fost cel care a cerut divorțul la doar două zile după ce Sofia a făcut public vestea despărțirii. Cei doi s-au separat după șapte ani de căsnicie.

Apropiații celor doi susțin că aceștia au avut moduri diferite de a aborda celebritatea, dar și interesele personale. Joe, în vârstă de 46 de ani, a vrut să devină tătic alături de soția sa, însă Sofia nu și-a dorit acest lucru. Cei doi au cerut comunității de fani să le respecte decizia și intimitatea.

De la acel moment, Sofia și Joe nu s-au mai afișat împreună. Fiecare a continuat să-și vadă de propria viață. În căsnicia lor au existat multe suișuri și coborâșuri, dar au avut întotdeauna grijă să lase o imagine frumoasă atunci când au apărut împreună în public, a declarat un apropiat al cuplului pentru People.

Actrița din Modern Family a fost atât de sigură de despărțirea sa încât și-a petrecut aniversarea în lipsa soțului, alături de prieteni în Italia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×