Reclamă

Joe Jonas și Sophie Turner ar urma să divorțeze după 4 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe

Joe Jonas și Sophie Turner ar urma să divorțeze după 4 ani de căsnicie, a declarat o sursă pentru publicația TMZ. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe fanii celor doi. Joe și Sophie au împreună două fetițe superbe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 septembrie 2023, 20:03

Joe Jonas și Sophie Turner s-ar pregăti să se separe, susțin publicațiile internaționale. O sursă directă a făcut vestea publică pentru publicația mai sus menționată, iar știrea s-a propagat rapid în mediul online. Se pare că Joe Jonas ar fi luat deja legătura cu doi avocați din Los Angeles care sunt specializați pe divorțuri. Artistul ar fi fost cel care a decis să pună capăt mariajului cu soția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Jonas și Sophie Turner ar urma să divorțeze după 4 ani de căsnicie

După patru ani de căsnicie. Joe Jonas și Sophie turner par să fie dornici să-și spună adio. Cei doi ar fi întâmpinat mai multe probleme în cuplu, iar rezolvarea nu pare să fi venit. O sursă a menționat pentru TMZ faptul că cei doi au avut „probleme serioase” în ultimele șase luni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joe Jonas în costum gri cu o helancă galbenă și Sophie Turner în rochie argintie la premiera filmului Chasing Happiness
Sophie Turner a mărturisit că cel care a motivat-o să se regăsească a fost iubitul ei, Joe Jonas / Getty Images

Conform sursei anterior citate, Joe Jonas ar fi fost cel care s-ar fi ocupat singur de creșterea celor două fetițe în ultimele trei luni. Artistul s-a dedicat în totalitate creșterii copiilor săi, chiar și în perioada în care trupa din care face parte se afla în turneu.

Reclamă

Conform publicațiilor internaționale, cele două fetițe s-ar afla în prezent în custodia lui Joe. Artistul și trupa din care face parte se află în turneu în Statele Unite ale Americii. Sophie turner și Joe Jonas nu au lăsat să se înțeleagă faptl că ar exista probleme în mariajul lor.

Totuși, cei doi par să se alăture cuplurilor care s-au despărțit vara aceasta. Deși au fost văzuți la evenimentele publice împreună, îns patele ușilor închise pare ăc atr exista probleme serioase.

Publicațiile internaționale susțin că în ultimele săptămâni Joe  a fost văzut fără verighetă pe deget. Mai mult, cuplul și-ar fi vândut recent proprietatea din Miami. Cei doi au cumpărat acea reședință în urmă cu doar un an de zile.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Joe Jonas și Sophie turner

Joe Jonas și Sophie Turner au început să se întâlnească din anul 2016. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar lucrurile s-au mișcat destul de repede. După aproape un an de relație, cei doi s-au și logodit.

Nu a trecut mult timp, iar în anul 2019 au ales să facă nuntă în Las Vegas. După o nuntă de vis, cei doi au apărut și mai des în public, iar în anul 2020 au adus pe lume primul copil, o fetiță. În 2022, Sophie a devenit mamă pentru a doua oară. În ultimii 4 ani viața lor s-a schimbat radical.

Programele tot mai aglomerate ale celor doi artiști ar fi dus la o ruptură. Joe Jonas se află în turneu cu frații săi, iar o serie de concerte au fost deja programate pentru iarna lui 2023. Sophie a fost tot mai prinsă din cauza filmărilor.

Actrița, în vârstă de 27 de ani, nu a putut fi la fel de prezentă în viața de familie ca în trecut. Publicația TMZ susține că i-a contactat deja pe reprezentanții celor doi, însă aceștia nu au vrut să ofere informații cu privire la presupusul divor. Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, nu a făcut nicio declarație publică până la acest moment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×