Reclamă

Joe Jonas și Sophie Turner ar urma să divorțeze după 4 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe

Joe Jonas și Sophie Turner ar urma să divorțeze după 4 ani de căsnicie, a declarat o sursă pentru publicația TMZ. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe fanii celor doi. Joe și Sophie au împreună două fetițe superbe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 septembrie 2023, 20:03

Joe Jonas și Sophie Turner s-ar pregăti să se separe, susțin publicațiile internaționale. O sursă directă a făcut vestea publică pentru publicația mai sus menționată, iar știrea s-a propagat rapid în mediul online. Se pare că Joe Jonas ar fi luat deja legătura cu doi avocați din Los Angeles care sunt specializați pe divorțuri. Artistul ar fi fost cel care a decis să pună capăt mariajului cu soția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Jonas și Sophie Turner ar urma să divorțeze după 4 ani de căsnicie

După patru ani de căsnicie. Joe Jonas și Sophie turner par să fie dornici să-și spună adio. Cei doi ar fi întâmpinat mai multe probleme în cuplu, iar rezolvarea nu pare să fi venit. O sursă a menționat pentru TMZ faptul că cei doi au avut „probleme serioase” în ultimele șase luni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joe Jonas în costum gri cu o helancă galbenă și Sophie Turner în rochie argintie la premiera filmului Chasing Happiness
Sophie Turner a mărturisit că cel care a motivat-o să se regăsească a fost iubitul ei, Joe Jonas / Getty Images

Conform sursei anterior citate, Joe Jonas ar fi fost cel care s-ar fi ocupat singur de creșterea celor două fetițe în ultimele trei luni. Artistul s-a dedicat în totalitate creșterii copiilor săi, chiar și în perioada în care trupa din care face parte se afla în turneu.

Reclamă

Conform publicațiilor internaționale, cele două fetițe s-ar afla în prezent în custodia lui Joe. Artistul și trupa din care face parte se află în turneu în Statele Unite ale Americii. Sophie turner și Joe Jonas nu au lăsat să se înțeleagă faptl că ar exista probleme în mariajul lor.

Totuși, cei doi par să se alăture cuplurilor care s-au despărțit vara aceasta. Deși au fost văzuți la evenimentele publice împreună, îns patele ușilor închise pare ăc atr exista probleme serioase.

Publicațiile internaționale susțin că în ultimele săptămâni Joe  a fost văzut fără verighetă pe deget. Mai mult, cuplul și-ar fi vândut recent proprietatea din Miami. Cei doi au cumpărat acea reședință în urmă cu doar un an de zile.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Joe Jonas și Sophie turner

Joe Jonas și Sophie Turner au început să se întâlnească din anul 2016. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar lucrurile s-au mișcat destul de repede. După aproape un an de relație, cei doi s-au și logodit.

Nu a trecut mult timp, iar în anul 2019 au ales să facă nuntă în Las Vegas. După o nuntă de vis, cei doi au apărut și mai des în public, iar în anul 2020 au adus pe lume primul copil, o fetiță. În 2022, Sophie a devenit mamă pentru a doua oară. În ultimii 4 ani viața lor s-a schimbat radical.

Programele tot mai aglomerate ale celor doi artiști ar fi dus la o ruptură. Joe Jonas se află în turneu cu frații săi, iar o serie de concerte au fost deja programate pentru iarna lui 2023. Sophie a fost tot mai prinsă din cauza filmărilor.

Actrița, în vârstă de 27 de ani, nu a putut fi la fel de prezentă în viața de familie ca în trecut. Publicația TMZ susține că i-a contactat deja pe reprezentanții celor doi, însă aceștia nu au vrut să ofere informații cu privire la presupusul divor. Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, nu a făcut nicio declarație publică până la acest moment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×