Reclamă

De ce Justin Bieber a refuzat oferta lui Usher de a cânta cu el la Super Bowl 2024. Cei doi sunt prieteni buni

Mulți s-au întrebat de ce Justin Bieber a refuzat oferta lui Usher de a cânta cu el la Super Bowl 2024. Se pare că Usher i-a cerut lui Justin Bieber să participe la show-ul său, mulți fani au sperat până în ultima clipă că se va întâmplat, dar deciziile au fost altele.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 februarie 2024, 7:48

Potrivit PageSix, Justin Bieber „nu simțea asta” și a preferat să urmărească totul din tribune. El a avut-o mereu alături pe soția sa, Hailey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Justin Bieber a refuzat oferta lui Usher de a cânta cu el la Super Bowl 2024

Înainte de eveniment, prietenia de lungă durată a lui Bieber cu Usher a stârnit zvonuri pe rețelele sociale că cei doi vor face echipă pe scenă în fața celor 65.000 de spectatori și a unui public global de milioane de telespectatori.

În schimb, Bieber, în vârstă de 29 de ani, și soția sa, Hailey, în vârstă de 27 de ani, au urmărit spectacolul din confortul lojei de 2,5 milioane de dolari a coproprietarului Fanatics, Michael Rubin, de la Allegiant Stadium din Las Vegas. Cei doi soți s-au bucurat împreună de spectacol.

Hailey Bieber și Justin, în ținute excentrice la Super Bowl
Hailey a purtat o jachetă Saint Laurent cu imprimeu leopard, cu umeri supradimensionați / Profimedia Images

O sursă din industria muzicală a spus: „Nu există sânge rău între Usher și Justin. Justin pur și simplu nu era pregătit pentru asta. Pur și simplu nu simțea asta.”

Reclamă

Usher a făcut tot posibilul să încerce să-l convingă pe Bieber, au spus sursele. El a vrut să creeze un moment care să aducă un omagiu parcursului lor împreună.

Usher a avut un impact mare în crearea mărcii Bieber. Usher l-a ajutat pe tânăr să-și găsească faima mondială la doar 13 ani, după ce a fost descoperit de mogulul muzical Scooter Braun. Usher și Bieber au făcut chiar și un duet pe piesa „Somebody to Love” în 2010.

În 2019, Bieber a vorbit despre luptele sale cu anxietatea. În septembrie 2022, el a anulat datele turneului său „Justice” în urma diagnosticului său cu sindromul Ramsay Hunt.

Reclamă

Pe lângă o erupție cutanată dureroasă, sindromul poate provoca paralizie facială și pierderea auzului. La acea vreme, Bieber a scris că turneele nu au fost deloc ușoare pentru el.

Cu toate acestea, Justin a cântat la începutul acestei luni pentru prima dată în mai bine de un an. El a susținut un concert privat la Drake’s History Club din Toronto.

Cum s-a distrat Justin Bieber la Super Bowl

În Vegas, Bieber a fost mai mult decât fericit să se întâlnească cu colegii săi din industria muzicală.

El a fost văzut la petrecerea Super Bowl plină de vedete dată de Rubin la Marquee Dayclub din The Cosmopolitan of Las Vegas. Justin a stat în spatele cabinei DJ-ului și a petrecut cu rapperul Travis Scott.

Usher a adus pe scena de la Super Bowl invitați precum Alicia Keys și H.E.R., Lil Jon, Ludacris, Jermaine Dupri, Will.i.am și o armată de dansatori.

Fanii au fost nemulțumiți că Bieber nu a fost alături de el și și-au exprimat sentimentele pe rețelele sociale.

Un fan a scris: „Usher i-a adus pe toți acei oameni pe scenă. Niciunul dintre ei nu a fost Justin Bieber”.

În ciuda unor recenzii slabe despre performanța lui Usher, acesta a fost urmărit de puțin peste 30 de milioane de familii. Aceste date fac parte dintr-un raport cu cifrelor publicate după eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×