Reclamă

Vedete care au fost la un pas de un accident vestimentar în 2023. Ele sunt divele care au ales ținute riscante

Specialiștii în modă au întocmit un top cu principalele vedete care au fost la un pas de un accident vestimentar în 2023. Multe dintre aceste celebrități și-au dorit să impresioneze cu ținutele alese, însă au ajuns să țină primele pagini din presa internațională după ce au optat pentru ținute mult prea îndrăznețe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 decembrie 2023, 7:03 / Actualizat: 16 decembrie 2023, 9:03

Anul 2023 a fost marcat de multe schimbări în materie de modă. Multe tendințe mai vechi au revenit în atenția publicului. Totodată, vedetele din întreaga lume au încercat să se întreacă în creativitate atunci când și-au ales piesele vestimentare pentru evenimentele de covor roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au fost la un pas de un accident vestimentar în 2023

2023 a fost un an bogat și în ceea ce privește gafele făcute de celebritățile de la hollywood pe covorul roșu sau în vacanță. Multe dintre acestea au ales ținute riscante, care au ajunsă să lase la vedere mai mult decât era necesar.

Joy Corrigan

Joy Corrigan se numără printre principalele vedete care au fost la un pas de un accident vestimentar în anul 2023. Modelul internațional a ținut primele pagini din presă după ce a ales un costum de baie prea mic. Bustul generos al blondinei i-a dat acesteia bătăi de cap.

Joy Corrigan într-un costum de baie roz în timp ce iese din apă
Joy Corrigan a optat pentru un costum de baie din două piese / Profimedia Images
Reclamă

Paparazzi nu au ratat ocazia și au pozat-o din toate unghiurile. Vacanța divei a fost una cu peripeții în materie de modă.

Heidi Klum

Nici Heidi Klum nu a stat departe de probleme anul acesta. Aceasta a vrut să se asigure că oamenii nu vor uita apariția sa de pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Reclamă
Heidi Klum, într-o rochie spectaculoasă, galbenă, pe covorul roșu de la Cannes
Chiar dacă Heidi a fost destul de îndrăzneață pe covorul roșu, ea a trecut cu discreție peste incident / Profimedia Images

Heidi a ales o rochie galbenă, cu un decolteu îndrăzneț. Bustul divei nu a putut fi susținut de modelul rochiei, iar aceasta a ajuns să lase la vedere mai mult decât trebuia.

Denise Richards

Denise Richards a ales o rochie cu un model extrem de riscant. Vedeta a vrut să impresioneze la premiera seriai Paper Emipre.

Denise Richards la premiera Paper Empires
Denise Richards a ajuns subiect de discuție după premiera seriei Paper Empire / Profimedia Images

Un singur pas greșit a pus-o pe Denise într-o lumină nefavorabilă. Imaginile au fost preluate rapid de presă, iar Denise a devenit virală în mediul online și nu numai.

Amy Jackson

Amy Jackson s-a asigurat că nimeni nu-i va uita apariția de la Festivalul de Film de la Cannes. Aceasta a ales o rochie care i-a lăsat la vedere posteriorul. O singură rafală de vânt a fost suficientă pentru a o pune pe Amy într-o postură jenantă.

Amy Jackson a avut parte de un accident vestimentar la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Amy s-a alăturat listei de invitați de la Festivalul de Film de la Cannes / Profimedia Images

Lourdes Leon

Fiica Madonnei a avut mai multe apariții îndrăznețe de-a lungul acestui an. Lourdes este lipsită de inhibiții atunci când vine vorba de alegerea ținutei perfecte.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lourdes Leon, cu o eșarfă neagră la gât, în timp ce poartă o ținută sexy
Lourdes Leon a purtat o fustă foarte scurtă în timp ce îi ajuta pe prietenii săi / Profimedia Images

Nici de această dată nu a stat departe de probleme. Fiica Madonnei a ales o fustă mult prea scurtă. A fost nevoie de un singur pas pentru a lăsa la vedere părțile intime ale corpului, scrie publicația PageSix.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian se numără și ea printre principalele vedete care au fost la un pas de un accident vestimentar în 2023.

Kourtney Kardashian în timp ce își acoperă zonele intime cu mâna fiind la un pas de un accident vestimentar atunci când a coborât din mașină
Kourtney Kardashian a fost la un pas de un accident vestimentar atunci când s-a dat jos din mașină / Profimedia Images

Diva a fost prinsă pe picior greșit atunci când cobora din mașină. Fusta prea scurtă pare că a pus-o pe vedetă în încurcătură. Kourtney a fost rapidă și și-a acoperit zonele inime cu ajutorul mâinilor.

Hailey Bieber

Hailey Bieber știe că are silueta perfectă, iar ținutele sexy nu lipsesc din garderoba sa. Totuși, soția lui Justin Bieber a optat pentru o ținută riscantă atunci când a mers la o petrecere aniversară a brandului său de produse.

Hailey Bieber într-o rochie roz cu paiete pe străzile din New York
Hailey Bieber a optat pentru o rochie roz cu paiete / Profimedia Images

Hailey a ținut multă vreme primele pagini din presa internațională după ce a purtat rochia roz din paiete.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski nu putea să lipsească din acest top. Supranumită și „femeia cu cel mai frumos bust natural”, Emily a fost la un pas de un accident vestimentar din cauza decolteului  amplu.

Emily Ratajkowski a fost la un pas de un accident vestiemntar din cauza rochiei negre cu decolteu
Emily Ratajkowski a fost la un pas de un accident vestimentar din cauza decolteului său / Profimedia Images

Bustul generos al divei nu a primit susținerea de care avea nevoie, iar fotografii au profitat rapid de această ocazie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×