Reclamă

Iubitul Selenei Gomez a glumit pe seama acesteia. Dezvăluirile neașteptate pe care le-a făcut despre intimitatea relației lor

Iubitul Selenei Gomez a glumit pe seama acesteia. Benny Blanco a făcut dezvăluiri neașteptate despre intimitatea relației sale cu artista internațională. Cei doi nu se ascund de privirile curioșilor și se sprijină reciproc în mediul online și nu numai.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 mai 2024, 8:42

Povestea sa de dragoste dintre Benny și Selena Gomez a început la sfârșitul anului 2023. Selena Gomez a confirmat că, după ani în care a fost singură, și-a găsit din nou dragostea. Începutul relației lor a fost unul intens comentat în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubitul Selenei Gomez a glumit pe seama acesteia

Selena Gomez și Benny Blanco au generat o mulțime de comentarii atunci când s-au afișat în public.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mulți dintre admiratorii divei s-au arătat nemulțumiți de alegerea divei și au comentat faptul că producătorul muzical nu este „cea mai atrăgătoare celebritate”.

Reclamă

Benny a glumit recent despre această calitate și a recunoscută că frumoasa cântăreață „face acte de caritate” fiind alături de el. Benny a glumit chiar el pe seama aspectului său fizic. Acesta este deschis în ceea ce privește relația pe care o are cu Gomez.

Recent, diva a postat o imagine în care își felicită iubitul pentru lansarea celui mai recent proiect al său. Benny a comentat în secțiunea de comentarii acolo unde și-a reafirmat iubirea față de artista internațională.

Benny a declart în trecut faptul că înețelege de ce fanii iubitei sale nu-l apreciază pentru felul în care arată. Selena a subliniat în nenumărate rânduri faptul că Benny Blanco are o inimă mare și că are, de asemenea, o carieră de succes.

Reclamă

Acestea sunt două dintre motivele pentru care Selena s-a simțit atrasă de iubitul ei, a scris publicația Marca.

Ce spun fanii Selenei Gomez despre calitățile lui Benny Blanco

Un număr covârșitor de fani a recunoscut faptul că Benny este potrivit pentru artistă. Chiar dacă aspectul său fizic nu este cel mai atrăgător, Benny are o mulțime de alte calități.

Selena Gomez a declarat de mai multe ori că își dorește un bărbat care să o iubească pentru cine este. Cuplul apare deseori în imagini emoționante.

Cei doi nu se feresc să-și ascundă afecțiunea în public. Imaginile recente le-au arătat pe Benny în timp ce o ținea pe Selena gomez în brațe și o săruta pe frunte.

Selena nu ține cont de comentariile răutăcioase din mediul online. Aceasta a declarat că Benny este „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat”.

„Benny a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. El este mai bun decât oricine cu care am fost vreodat. Sunt în terapie de la 19 ani, știu ce este mai bine pentru mine și o să lupt până când voi obține ceea ce merit. Apreciez comentariile și grija voastră, dar eu prefer să mă maturizez. Nu trebuie să vă simțiți obligați să vă maturizați cu mine, dar vreau să știți că nu mă mai întâlnesc cu băieți, prefer un bărbat. Îmi pare rău să vă dezamăgesc”, a spus Selena într-un comunicat din trecut.

Artista internațională a trecut prin clipe grele după despărțirea de Justin Bieber, dar pare că acum e mai fericită ca niciodată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×