Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în Nigeria. Ce legătură au cu Șeful statului major al apărării din această țară

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în Nigeria. Ducele și Ducesa de Sussex au fost invitați de șeful statului major al apărării țării. Acesta este primul lor turneu oficial după ce au renunțat la Familia Regală Britanică.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 mai 2024, 11:55

Meghan Markle și Prințul Harry au aterizat în Nigeria pe 10 mai. E primul lor turneu internațional oficial de la retragerea din rolurile lor regale în 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în Nigeria

Ducele și Ducesa de Sussex au fost fotografiați sosind pe Aeroportul Internațional Nnamdi Azikiwe din Abuja la primele ore ale dimineții. Cuplul a fost invitat să viziteze țara africană de șeful statului major al apărării, cel mai înalt oficial militar.

Vizita vine la scurt timp după recenta călătorie a lui Harry în Marea Britanie pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus. Deși a invitat și membrii familiei, inclusiv pe tatăl său, Regele Charles, pe fratele Prințul William și pe cumnata Kate Middleton, să participe la o slujbă la Catedrala Sf. Paul, niciunul dintre ei nu a fost prezent.

Meghan, în vârstă de 42 de ani, care nu l-a însoțit pe Harry în Marea Britanie, i s-a alăturat ulterior. Ei au călătorit împreună în Nigeria.

Reclamă

În Nigeria cuplul va vizita o școală și se va întâlni cu șeful Statului Major al Apărării. Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, se va întâlni cu militari răniți la un spital militar.

Zilele următoare, ei vor participa la o sesiune de pregătire pentru organizația Nigeria: Unconquered. De asemenea, vor merge la o recepție găzduită de șeful Statului Major al Apărării în onoarea familiilor de militari. Mai târziu, Meghan va găzdui un eveniment Women in Leadership împreună cu Dr. Ngozi Okonjo-Iweala, Director General al Organizației Mondiale a Comerțului.

Ducele și Ducesa vor participa și la o recepție culturală și o strângere de fonduri pentru polo, tot pentru organizația Nigeria: Unconquered.

Reclamă

Meghan Markle are moștenire genetică nigeriană

În perioada când făceau parte din Familia Regală a Marii Britanii, Harry și Meghan au plecat în mai multe turnee internaționale oficiale. În 2018, la scurt timp după nunta lor regală, au vizitat Australia, Tonga, Fiji și Noua Zeelandă. Ei au anunțat și sarcina lui Meghan în timpul călătoriei.

În februarie 2019, în timp ce îl așteptau pe Archie, au făcut un turneu în Maroc. Mai târziu au vizitat Africa de Sud cu fiul lor de 5 luni.

În timpul vizitei lor la Cape Town, Africa de Sud, în 2019, Meghan a ținut un discurs memorabil. Ea a vorbit cu mândrie despre numeroasele sale roluri, inclusiv despre moștenirea ei culturală.

Ce a spus Meghan Markle în 2019 în timp ce se afla într-un turneu regal

„Într-o notă personală, pot să spun doar că, în timp ce sunt aici cu soțul meu ca membru al familiei regale, vreau să știi că eu sunt aici și ca mamă, ca soție, ca femeie, ca o femeie de culoare și ca sora ta. Sunt aici cu tine și sunt aici pentru tine”, a spus ea în timp ce primea uralele mulțimii.

În timpul petrecut în Nigeria, Meghan și Harry vor lua parte la o varietate de activități culturale. Vizita va evidenția Jocurile Invictus, care au primit 500 de sportivi la evenimentul de anul trecut din Germania. La eveniment au participat 21 de națiuni, inclusiv Nigeria.

Alhaji Mohammed Abubakar Badaru, ministrul Apărării, care a participat la evenimentul de anul trecut din Germania, a susținut că Nigeria este pregătită să găzduiască jocurile dacă va avea ocazia.

În 2022, în timpul unui episod din podcastul său Archetypes, Ducesa de Sussex a dezvăluit că a aflat că are moștenire genetică nigeriană, aproximativ 43%, printr-un test de genealogie.

La Jocurile Invictus din Düsseldorf, Germania de anul trecut, Meghan și Harry și-au dedicat timp interacționării cu echipa nigeriană. Harry a spus atunci că este susținută de soția sa în discursul său de deschidere.

„Acum, nu spun că avem favoriți în casa noastră. Dar din moment ce soția mea a descoperit că este de origine nigeriană, probabil că anul acesta va deveni puțin mai competitivă”, a glumit el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×