Reclamă

Regele Charles a ținut o petrecere în grădina Palatului Buckingham. Monarhul a fost însoțit de Regina Camilla

Regele Charles a ținut o petrecere în grădina Palatului Buckingham. Monarhul a fost însoțit de Regina Camilla. La eveniment au participat personalități din lumea filmului, televiziunii, modei și artei. Peste 4 mii de invitați s-au aflat alătur de suveran și soția sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 mai 2024, 13:17 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:16

Regele Charles a găzduit o petrecere în grădina Palatului Buckingham. Petrecerile în grădină sunt o tradiție veche a Familiei Regale Britanie. Monarhul, în vârstă de 75 de ani, a glumit și a stat de vorbă cu invitații săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a ținut o petrecere în grădina Palatului Buckingham

Presa internațională estimează că la eveniment au fost peste 4 mii de invitați. Cei mai mulți dintre aceștia au fost oameni de cultură, din lumea filmului, dar și a televiziunii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles în timp ce stă de vorbă cu mai mulți bărbați la petrecerea din grădina Palatului Buckingham
Regele Charles a purtat un costum elegant în cadrul petrecerii de la grădinile Palatului Buckingham / Profimedia Images

Prestigiosul eveniment a reunit nume cunoscute precum Kate Moss, Lenny Henry, Tracey Emin, Sir Ridley Scott, Arlene Phillips și Strictly Come Dancing.

Reclamă

Alți invitați la marele eveniment au fost Rosie Huntington Whiteley, Tess Daly, Vernon Kay și Toby Jones. Louis Theroux, realizator de documentare, a spus că a fost „flatat” să fie incitat la acest eveniment.

Sir Ridley, cel care a regizat filmele Gladiatorul și Alien, a declarat că a fost „onorat” să se afle pe lista de invitați a Regelui.

Regele și Regina și-au făcut prezența la eveniment printre invitați. Cei doi au fost cu doar o zi înainte la o slujbă specială la Catedral Sf. Paul.

Reclamă

Ducele de Edinburgh și Ducesa de Gloucester au fost și ei prezenți la evenimentul care s-a ținut în aer liber. Publicația Daily Mail a scris că suveranul a părut să fie într-o stare de spirit foarte bună.

Regele Charles și Regina Camilla duc tradiția Familiei Regale mai departe

Regele Charles a purtat un costum gri pentru petrecerea din grădin Aplatului Buchingham. Evenimentul este unul cu o puternică tradiție în istoria Familiei Regale Britanice.

Regina Camilla și-a făcut prezența și ea alături de soțul ei. Soția suveranului a purtat și o broșă cu flori care i-a aparținut Reginei Elisabeta a II-a. Regele, care primește tratament pentru o formă nedezvăluită de cancer, s-a bucurat de discuțiile avute cu cei prezenți la eveniment.

Petrecerea în grădină a fost organizată pentru a sărbători valoarea sectorului economic și pentru a ajuta la prezentarea culturii britanice pe scena globală, scrie presa internațională. Ideea a fost propusă de Departamentul pentru Cultură, Media și Sport și susținută cu bucurie de monarhul Marii Britanii, care este un susținător pasionat al artelor.

Chiar dacă monarhul a trecut prin multe provocări în ultimele luni, acesta pare bucuros să se întoarcă la îndatoririle sale Regale. Recent, a participat la o recepție, dar și la dezvelirea portretului regal. Monarhul s-a bucurat să vadă portretul pictat care i-a fost făcut de către artistul Jonathan Yeo.

Pictura urmează să fie expusă la Philip Mold Gallery din Londra în perioada 16 mai – 14 iunie. Începând cu sfârșitul lunii august, portretul va fi expus la Drapers’ Hall, a scris presa internațională. Programul Regelui Charles pare să fie unul la fel de aglomerat și în perioada ce urmează.

Monarhul se află în continuare sub supravegherea medicilor, însă acesta pare pregătit pentru evenimentele care urmează.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×