Reclamă

Ce a făcut Prințul William de ziua Prințesei Charlotte. Gestul său a primit multe comentarii negative

Paparazzi au dezvăluit ce a făcut Prințul William de ziua Prințesei Charlotte. Gestul său nu a fost primit bine. Viitorul Rege al Marii Britanii a primit multe reacții negative în mediul online. Fotografiile au spus totul despre perioada prin care trece soțul lui Kate Middleton.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 mai 2024, 12:49 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

Prințesa Charlotte a împlinit vârsta de 9 ani pe data de 2 mai 2024. Prințul William nu a sărbătorit alături de familia sa acest eveniment important. Acesta s-a bucurat de o seară la fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a făcut Prințul William de ziua Prințesei Charlotte

Prințul de Wales a fost văzut în tribune în timp ce Aston Villa a jucat cu echipa greacă Olympiacos FC. Presa internațională scrie că Prințul a sărbătorit-o pe Prințesa Charlotte pe timpul zilei, iar ulterior a mers la Aston Villa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William în tribunele unui meci de fotbal de ziua Prințesei Charlotte
Prințul de Wales a fost văzut în tribune în timp ce Aston Villa a jucat cu echipa greacă Olympiacos FC / Profimedia Images

Prințul de Wales a fost văzut în mulțime ăn tim ce clubul din Brimingham înfrunta echipa greacă Olympiacos FC.

Reclamă

Fiul Regelui Charles este un susținător cunoscut al echipei Premier League și a fost acolo pentru a sprijini clubul în prima manșă a semifinalei UEFA Europa Conference League.

Moștenitorul tronului a fost văzu chiar în boxa directorului și a strigat de fericire când echipa sa preferată a marcat împotriva clubului de fotbal grec.

Deși Prințul George s-a alăturat anterior tatălui său la evenimente sportive, în sferturile de finală ale Ligii Europa, tânărul nu a fost alături de William cu această ocazie.

Reclamă

Soțul lui Kate Middleton s-a bucurat de o seară alături de grupul său de prieteni. Totuși, seara a fost dezamăgitoare pentru William. Echipa din Grecia a câștigat meciul cu 4 -2, a scris publicația Hello.

Cum au marcat Prințul și Prințesa de Wales aniversarea Prințesei Charlotte

Chiar dacă Prințul William și-a petrecut seara singur, pe timpul zilei a fost alături de fiica sa. Prințul William și soția sa au marcat ziua de naștere a fiicei lor, Charlotte.

Cuplul a sărbătorit-o pe micuță în intimitatea familiei. Kate încă se recuperează de cancer și de o intervenție chirurgicală pe care a suferit-o la abdomen.

Cuplul regal a împărtășit și un portret aniversar al Prințesei Charlotte. Imaginea cu fiica lui Kate Middleton a fost supusă unor reguli noi. Portretul, care a fost surprins de Kate în Windsor, o ilustrează pe tânăra Prințesă zâmbind la cameră. Charlotte a purtat un cardigan vișiniu peste o cămașă florală.

Alături de imagine s-a aflat și un mesaj emoționant pentru Prințesa Charlotte. La fel ca frații ei, Charlotte a avut mai multe apariții publice în ultimii ani.

Aceasta a fost prezentă, de asemenea, la încoronarea Regelui Charles. Charlotte a arătat de-a lungul timpului că este pregătită pentru rolul ei din Familia Regală. Chiar dacă are doar nouă ani, aceasta a dovedit întotdeauna că este grijulie și atentă atunci când apare în public.

Charlotte are o legătură strânsă cu frații ei, Prințul George și Prințul Louis, și este atentă să-i corecteze ori de câte ori aceștia se bat de la normele regale.

La fel ca mama sa, Charlotte a arătat de-a lungul timpului interes pentru activitățile sportive. Micuța este pasionată de balet și tenis, a scris publicația DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
5
Un cuplu care stă pe pat și discută
Horoscop
5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie
Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp...
PARTENERI
×