Reclamă

Fotografia aniversară a Prințesei Charlotte a fost supusă unor reguli noi. Ce trebuie să respecte Prințul William și Kate Middleton când vine vorba de portretul fiicei lor

Fotografia aniversară a Prințesei Charlotte a fost supusă unor reguli noi. Prințul William și Kate Middleton au fost nevoiți să respecte anumite „norme” în ceea ce privește realizarea portretului fiicei lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 mai 2024, 12:39

Prințesa Charlotte a împlinit nouă ani pe data de 2 mai. Părinții ei au respectat tradiția regală și au publicat un portret aniversar. Prințul și Prințesa de Wales au făcut o schimbare majoră atunci când au împărtășit noul portret al Prințului Louis, dar și al Prințesei Charlotte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografia aniversară a Prințesei Charlotte a fost supusă unor reguli noi

Prințul William și Kate Middleton au împărtășit o imagine a Prințesei Charlotte în mediul online. Portretul a marcat împlinirea vârstei de nouă ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alături de fotografia realizată de părinții ei s-a aflat și un mesaj emoționant.

Reclamă

Fiica Prințului și Prințesei de Wales a fost surprinsă în timp ce poza lângă un gard plin cu flori roz. Prințesa a purtat o fustă din denim, o bluză bleumarin și un cardigan într-o nuanță de burgundy.

Fiica Prințului William și a Prințesei Kate a părut zâmbitoare în timp ce și-a lăsat părul lung la vedere. Imaginea așteptată cu nerăbdare de admiratorii Familiei Regale a fost supusă unor noi cerințe.

Imaginea postată nu a avut voie să fie trecută printr-un program de editare. Poza nu a mai fost postată sub embargo pentru presă, așa cum se obișnuia în anii trecuți.

Reclamă

Poza Prințesei Charlotte a fost publicată în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de nouă ani, mai degrabă decât se obișnuia să se posteze cu o seară înainte.

Acest lucru se datorează și faptului că Prințul William și Kate Middleton își doresc „să mulțumească oamenilor” care abia așteaptă să-și exprime urările sincere, a scris publicația Hello.

Kate Middleton realizează în fiecare an un portret aniversar pentru copiii ei

În 2015, Kate Middleton a devenit primul membru al familiei regale care a făcut primele fotografii oficiale ale unui copil regal.

Prințesa de Wales a lansat de atunci propriile imagini cu copiii lor și a continuat să posteze în fiecare an câte un portret aniversar.

Una dintre primele fotografii aniversare postate de Kate îl înfățișează pe Prințul George în timp ce o ține pe Prințesa Charlotte în brațe atunci când aceasta era doar un bebeluș.

Fotografia emoționantă a fost surprinsă la casa familiei, Anmer Hall, în Norfolk. De atunci, Prințesa a făcut toate fotografiile oficiale ale copiilor ei pentru a marca ocazii precum zilele de naștere, Ziua Tatălui și prima lor zi de școală.

A opta aniversare a Prințesei Charlotte de anul trecut a avut loc cu doar câteva zile înainte de încoronarea Regelui de la Westminster Abbey, scrie DailyMail.

Kate și-a îmbrăcat fiica atunci într-o rochie albă cu flori. Alte imagini publicate mai târziu în cursul acelei zile au înfățișat-o pe Prințesa Charlotte alături de câinele familiei, Orla.

Ultima apariție publică a Prințesei Charlotte a avut loc alături de familia ei la slujba anuală de Crăciun. Prințesa și frații ei nu au mai apărut împreună de la acel moment.

Mama lor, Kate Middleton, a fost ulterior supusă unei operații abdominale, iar mai târziu s-a aflat faptul că acesta a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa Charlotte și frații ei încearcă să-i fie alături lui Kate Middleton în această perioadă dificilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×