Reclamă

Fotografia Prințului Louis a stârnit un val de reacții în mediul online. Ce au spus fanii regali despre trăsăturile mezinului familiei regale

Fotografia Prințului Louis a stârnit un val de reacții în mediul online. Poza aniversară a fost atent analizată, așa cum era de așteptat, mai ales după editarea pozei de Ziua Mamei, pentru care Kate Middleton și-a cerut ulterior scuze.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 aprilie 2024, 12:31

Deși trece printr-o perioadă extrem de grea și urmează tratament împotriva cancerului, tot Prințesa de Wales este cea care a făcut portretul aniversar al mezinului ei, așa cum o face de ani de zile cu toți copiii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografia Prințului Louis a stârnit un val de reacții în mediul online

Prințul și Prințesa de Wales i-au încântat pe fanii regali când au publicat o nouă fotografie a fiului lor. Prințul Louis a marcat a șasea lui aniversare.

Portretul needitat, făcut de Kate în Windsor, îl arăta pe tânărul regal zâmbind la cameră. El a fost fotografiat în timp ce stătea desculț pe o pătură pe iarbă.

Mulți dintre urmăritorii de pe Instagram ai Prințului William și Kate și-au exprimat simpatia pe care o simt pentru Louis. Ei au remarcat ce „fotografia minunată” a primit de ziua sa de naștere.

„Îmi place stilul de fotografie de obicei calm și senin al Prințesei de Wales. La mulți ani de 6 ani Prințului Louis!” a spus un fan.

Reclamă

Un altul a comentat: „Ce prețios! Ce zâmbet drăguț! La mulți ani, Prințul Louis! Mulțumim că ai împărtășit o nouă fotografie cu noi, Prințesă”. O altă persoană a adăugat: „Îți mulțumim că ai împărtășit această fotografie adorabilă! La mulți ani!”

Mai mulți dintre cei care au văzut imaginea au comentat și despre asemănarea dintre Louis și mama lui, Kate.

„Arată exact ca Catherine!! O fotografie prețioasă”, a scris cineva. „Seamănă cu mama lui”, a fost de acord o altă persoană. Altcineva a spus: „Seamănă atât de mult cu mama lui”.

Reclamă

Potretul Prințului Louis a fost publicat direct pe rețelele sociale

Lansarea portretului a marcat o schimbare în modul în care Prințul și Prințesa publică de obicei imagini pentru ziua de naștere a copiilor lor.

Imaginea a fost postată direct pe rețelele sociale față de anii precedenți când portretele erau sub embargo pentru presă cu o zi înainte.

Se pare că schimbarea s-a produs din cauza perioadei fără precedent pe care o trăiește familia regală. Kate urmează chimioterapie preventivă după diagnosticul ei de cancer, iar Regele Charles are și el cancer și primește tratament.

Presa internațională a scris chiar că cuplul regal a vrut să publice imaginea pentru a le mulțumi celor care au trimis urări pentru Louis de ziua sa de naștere, în timp ce Kate își continuă recuperarea.

Acum fanii se așteaptă ca Kate și William să procedeze la fel și pentru ziua de naștere a Prințesei Charlotte, de pe data de 2 mai. Kate și familia sa au stat în vacanța școalară de Paște la casa lor de la țară, iar acum au revenit la Adelaide Cottage, locuința lor actuală. Prințul William și-a reluat activitățile, dar Prințesa Kate este încă în recuperare și nu se știe când va reveni sub lumina reflectoarelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×