Reclamă

Tânăra superbă din imagine a împlinit 21 de ani. Asemănarea dintre ea și mama sa celebră i-a uimit pe toți

Tânăra superbă din imagine a împlinit 21 de ani, iar imaginile de la aniversare țin primele pagini ale tabloidelor. Nici nu e de mirare având în vedere faptul că mama sa ste una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Fiica lui Catherine Zeta-Jones, Carys, a mai atras atenția cu ceva

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 aprilie 2024, 7:44

Deși posibilitățile ei financiare sunt mari, tânara a făcut o alegere vestimentară aparte. În ziua în care a împlinit 21 de ani, ea a ales să strălucească într-o rochie cu care mama sa a scris istorie pe când avea numai 25 de ani. Asemănarea fizică dintre cele două este izbitoare, iar faptul că pot purta aceleași haine mai demonstrează și că moștenirea genetică este una bună în familia lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra superbă din imagine a împlinit 21 de ani

Fiica lui Catherine Zeta-Jones, Carys Zeta Douglas, arăta exact ca mama ei când a intrat purtat rochia actriței la petrecerea de ziua sa de naștere. Carys a publicat o serie de fotografii de la aniversarea sa. Ea a purtat o rochie roz Ungaro, cu accente de dantelă și trandafiri.

Ținuta a fost completată cu bijuterii minimaliste și pantofi cu toc. Părul ei a fost coafat în bucle lejere și lăsat liber pe spate.

Zeta-Jones, care îi are pe Carys și Michael cu soțul Michael Douglas, a purtat inițial rochia roz în timp ce mergea pe covorul roșu la MTV Movie Awards din 1999, când a fost nominalizată. Ulterior, actrița a câștigat premiul pentru cea mai bună performanță pentru rolul din „Masca lui Zorro”.

Carys a zâmbit în timp ce a pozat în mai multe ipostaze în rochia superbă, semn că se mândrește să o poarte și ea. Pentru fani, alegerea ei este o dovadă a faptului că își admiră mama.

Reclamă

„Cel mai perfect 21 pe care l-aș putea cere! 🌸”, a descris ea caruselul de fotografii.

Actrița și-a dat aprobarea pentru look, comentând sub postarea fiicei sale: „O meriți, dragă ❤️”. Catherine a distribuit și o postare separată pe Instagram, care includea câteva imagini de când fiica ei era mai mică.

„La mulți ani frumoasei mele fiice @carys.douglas. Ești bucuria vieții mele. 21 de ani în care te privesc înflorind în cea mai incredibilă femeie care ești astăzi, este un dar dat de Dumnezeu pe care nu îl iau niciodată ca de la sine înțeles și nu îl prețuiesc în fiecare zi din viața mea. Mulțumesc că ești tu. Te iubesc din toată inima ♥️ Mama”, a mai scris ea.

Reclamă

Carys și Catherine au avut mai multe proiecte împreună de-a lungul timpului

Carys este în lumea modei de când era adolescentă. Tânăra și-a făcut debutul pe coperta revistei Town & Country, pozând alături de mama ei în 2018.

„Moda a fost atât de importantă în viața mea, pentru că mama mea este ca o icoană a modei pentru mine”, a spus ea pentru presă la acea vreme. „Mă uit mereu prin dulapul ei.”

Relația dintre actriță și fiica sa este una strânsă și au participat împreună la mai multe proiecte de-a lungul timpului. Au avut o apariție și pe coperta Vanity Fair, au jucat împreună într-o campanie Fendi și au participat la mai multe spectacole de la Săptămâna Modei de la New York.

Carys a purtat o rochie din dantelă semitransparentă Elie Saab în timp ce mergea pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes cu mama și tatăl ei în mai 2023. Atunci tânăra a atras atenția din nou cu frumusețea ei. După aniversarea de 21 de ani se așteaptă ca tânără să aibă și mai multe apariții publice senzaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×