Reclamă

Ce face și cum arată Carys, fiica lui Catherine Zeta-Jones și a Michael Douglas. Are 18 ani și a absolvit liceul

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au sărbătorit alături de fiica lor. Cei doi au fost cei mai mândri părinți în timp ce au pozat alături de Carys la ceremonia de absolvire a liceului. Actrița este cea care a postat imaginile de familie. Ce face și cum arată Carys, la 18 ani.

Publicat: 25 mai 2021, 11:56

În fotografie apar cei doi actori, alături de Carys în vârstă de 18 ani și Dylan de numai 20 de ani. În descrierea imaginii, Catherine Zeta-Jones a scris un mesaj emoționant: "Carys!!! Suntem mandri ca fiica noastra Carys a absolvit cu succes! Esti extraordinara si te iubim!"

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce face și cum arată Carys Zeta-Jones

Într-o altă imagine, Dylan, băiatul celor doi actori a putut fi văzut și el la absolvirea surorii sale. Acesta o poartă pe brațe pe Carys. Dylan este deja student la Universitatea Bown, scrie Hello!.

Michael Douglas a scris și el un mesaj despre eveniment și a spus cât de împlinit se simte: „Felicitări lui Carys și întregii promoții 2021! Mama ta și cu mine suntem atât de mândri de tine! Te iubim atât de mult și suntem atât de încântați pentru viitorul tău. Ce e mai bun abia acum urmează! Tată”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Catherine Zeta-Jones a acordat recent un interviu pentru publicația Today. Ea a vorbit deschis despre cum cei doi copii le vor călca pe urme în industria divertismentului. Aceasta a declarat că atât ea, cât și Michael Douglas au fost primii care le-au spus să se gândească la altceva. După ce și-au dat seama cât de pasionați sunt cei doi de această industrie și știind că cunosc foarte bine celebritatea cu părțile ei bune și cu cele rele, nu i-au putut da înapoi.

Potrivit spuselor actriței, pasiunea celor doi copii este actoria. Fac acest lucru încă de mici, de când mergeau în tabere de teatru, iar acum totul este la un alt nivel.

Carys a împlinit pe data de 20 aprilie 2021 vârsta de 18 ani. Atunci a fost sărbătorită de părinți. Catherine și Michael i-au transmis cele mai frumoase mesaje și toată dragostea lor chiar și prin intermediul rețelelor de socializare.

Reclamă

Recent, au apărut poze și cu Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes. Are numai 15 ani, dar este o adevărată domnișoară.

Catherine Zeta-Jones, despre copiii ei

Catherine, care în prezent joacă în producția Prodigal Son, a mai spus că fiul lor, Dylan Michael Douglas, în vârstă de 20 de ani, este de asemenea interesat să fie actor. Ea a fost sinceră cu vedeta Drew Barrymore în interviul pe care i l-a acordat prin Zoom. Actrița a vorbit despre obstacolele cu care se vor confrunta cei doi doar pentru că au părinți celebri.

Potrivit actriței, Carys îi seamănă foarte mult. Cu toate că excelează la istorie și în politică, să fie mereu în centrul atenției și în fața camerelor este marea ei pasiune.

Cu copiii mei am încercat să le insuflu anumite calități cât am putut, atât Michael cât și eu. Cea mai bună bucurie este atunci când suntem complimentați cu privire la comportamentul lor și la maniere.

– Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. S-au căsătorit în anul 2000, iar timpul nu le-a afectat deloc relația. Actrița spune că secretul căsniciei sale este faptul că niciunul dintre cei doi soți nu și-a pierdut simțul umorului. Ei petrec foarte mult timp împreună. Faptul că au un program flexibil de lucru i-a ajutat să fie mereu conectați.

De asemenea, actrița a mai spus în trecut că elementele pe care se bazează o căsnicie fericită sunt iubirea și respectul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×