Ce face și cum arată Carys, fiica lui Catherine Zeta-Jones și a Michael Douglas. Are 18 ani și a absolvit liceul

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au sărbătorit alături de fiica lor. Cei doi au fost cei mai mândri părinți în timp ce au pozat alături de Carys la ceremonia de absolvire a liceului. Actrița este cea care a postat imaginile de familie. Ce face și cum arată Carys, la 18 ani.

Publicat: 25 mai 2021, 11:56 / Actualizat: 25 mai 2021, 9:39

În fotografie apar cei doi actori, alături de Carys în vârstă de 18 ani și Dylan de numai 20 de ani. În descrierea imaginii, Catherine Zeta-Jones a scris un mesaj emoționant: "Carys!!! Suntem mandri ca fiica noastra Carys a absolvit cu succes! Esti extraordinara si te iubim!"

Ce face și cum arată Carys Zeta-Jones

Într-o altă imagine, Dylan, băiatul celor doi actori a putut fi văzut și el la absolvirea surorii sale. Acesta o poartă pe brațe pe Carys. Dylan este deja student la Universitatea Bown, scrie Hello!.

Michael Douglas a scris și el un mesaj despre eveniment și a spus cât de împlinit se simte: „Felicitări lui Carys și întregii promoții 2021! Mama ta și cu mine suntem atât de mândri de tine! Te iubim atât de mult și suntem atât de încântați pentru viitorul tău. Ce e mai bun abia acum urmează! Tată”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Catherine Zeta-Jones a acordat recent un interviu pentru publicația Today. Ea a vorbit deschis despre cum cei doi copii le vor călca pe urme în industria divertismentului. Aceasta a declarat că atât ea, cât și Michael Douglas au fost primii care le-au spus să se gândească la altceva. După ce și-au dat seama cât de pasionați sunt cei doi de această industrie și știind că cunosc foarte bine celebritatea cu părțile ei bune și cu cele rele, nu i-au putut da înapoi.

Potrivit spuselor actriței, pasiunea celor doi copii este actoria. Fac acest lucru încă de mici, de când mergeau în tabere de teatru, iar acum totul este la un alt nivel.

Carys a împlinit pe data de 20 aprilie 2021 vârsta de 18 ani. Atunci a fost sărbătorită de părinți. Catherine și Michael i-au transmis cele mai frumoase mesaje și toată dragostea lor chiar și prin intermediul rețelelor de socializare.

Recent, au apărut poze și cu Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes. Are numai 15 ani, dar este o adevărată domnișoară.

Catherine Zeta-Jones, despre copiii ei

Catherine, care în prezent joacă în producția Prodigal Son, a mai spus că fiul lor, Dylan Michael Douglas, în vârstă de 20 de ani, este de asemenea interesat să fie actor. Ea a fost sinceră cu vedeta Drew Barrymore în interviul pe care i l-a acordat prin Zoom. Actrița a vorbit despre obstacolele cu care se vor confrunta cei doi doar pentru că au părinți celebri.

Potrivit actriței, Carys îi seamănă foarte mult. Cu toate că excelează la istorie și în politică, să fie mereu în centrul atenției și în fața camerelor este marea ei pasiune.

Cu copiii mei am încercat să le insuflu anumite calități cât am putut, atât Michael cât și eu. Cea mai bună bucurie este atunci când suntem complimentați cu privire la comportamentul lor și la maniere.

– Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. S-au căsătorit în anul 2000, iar timpul nu le-a afectat deloc relația. Actrița spune că secretul căsniciei sale este faptul că niciunul dintre cei doi soți nu și-a pierdut simțul umorului. Ei petrec foarte mult timp împreună. Faptul că au un program flexibil de lucru i-a ajutat să fie mereu conectați.

De asemenea, actrița a mai spus în trecut că elementele pe care se bazează o căsnicie fericită sunt iubirea și respectul.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×