Reclamă

Câți bani face Meghan Markle după ce a renunțat la Familia Regală. Afacerile ei sunt multe și diverse

Ducele și Ducesa de Sussex au surprins întreaga lume când au anunțat că vor părăsi Familia Regală în 2020. Deși au primit o sumă de bani de la tatăl lui Harry, cei doi au dorit să fie independeți din toate punctele de vedere. Acum s-a aflat câți bani face Meghan Markle după ce a renunțat la Familia Regală.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 aprilie 2024, 6:02

După ce au intrat în mai multe domenii, cu siguranță și-au asigurat independența financiară. Meghan a fost mai mult în prim-plan, iar Prințul Harry a susținut-o în tot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți bani face Meghan Markle după ce a renunțat la Familia Regală

După ce a lansat o companie de producție, un brand de lifestyle, a avut mai multe contracte cu platforme de streaming, Ducesa de Sussex se poate numi o femeie independentă.

Archewell

Archewell este cea mai mare afacere a lui Harry și Meghan. Organizația non-profit Archwell a fost principala lor afacere. Într-o declarație despre brand, Harry și Meghan au spus: „Înainte de SussexRoyal, a apărut ideea de „Arche”. E cuvântul grecesc care înseamnă „sursă de acțiune”.

„Ne-am conectat la acest concept pentru organizația caritabilă pe care am sperat să o construim într-o zi și a devenit inspirația pentru numele fiului nostru. Archewell este un nume care combină un cuvânt străvechi pentru putere și acțiune și un altul care evocă resursele profunde la care fiecare trebuie să apelăm.”

Reclamă

Lansarea organizației a fost întârziată inițial din cauza pandemiei de COVID-19. Dar la șase luni de la anunțarea acesteia, a fost creat site-ul Archewell. De la lansare, compania a sprijinit numeroase organizații caritabile. A ajutat, de asemenea, în lupta împotriva COVID-19, donând bani organizațiilor care distribuiau vaccinuri.

În ciuda provocărilor financiare, Archewell deține în continuare active substanțiale. Are aproximativ 8,3 milioane de dolari în numerar și alte active.

Acord cu o platformă de streaming

Reclamă

Meghan și Harry au un contract pe mai mulți ani cu o platformă de streaming. La șase luni după ce s-au îndepărtat de familia regală, cuplul a confirmat că au semnat un contract pe mai mulți ani, perechea producând numeroase programe pentru gigantul de streaming. Într-o declarație, aceștia au spus: „Viețile noastre, atât independente una de cealaltă, cât și ca cuplu, ne-au permis să înțelegem puterea spiritului uman. A curajului, a rezistenței și a nevoii de conexiune”.

Primul proiect pe care perechea l-a difuzat a fost seria lor documentară din 2022, Harry & Meghan, care a oferit o privire asupra vieții lor de cuplu și a ieșirii lor din familia regală. Programul a doborât recorduri pe platformă.

Cuplul a lansat, de asemenea, Live to Lead și Heart of Invictus pe platformă. La începutul lunii, a fost confirmat că vor fi produse două noi show-uri conduse de Harry și Meghan. Unul se va concentra pe lumea poloului. Al doilea o va avea pe Meghan ca producător executiv și va „sărbători bucuriile gătitului și grădinăritului, distracției și prieteniei”.

The Bench

În 2021, Ducesa de Sussex a scris propria carte pentru copii, The Bench. Meghan a scris textul și a povestit audiobook-ul, în timp ce imaginile în acuarelă au fost ilustrate de Charles Robinson. The Bench a fost oarecum inspirată de relațiile lui Meghan cu Harry și fiul lor, Prințul Archie. Examinează o legătură tată-fiu spusă prin ochii unei mame.

Deși cartea a strâns recenzii critice mixte, a fost în mod clar populară. Ea a ocupat primul loc pe lista celor mai bine vândute la categoria cărți ilustrate pentru copii.

Un tată care îți ține fiul de mână, o ilustrație din cartea The Bench a Ducesei de Sussex
Prima ilustrație din carte îi arată din nou pe Prințul Harry și pe Archie în timp ce se țin de mână / Getty Images

Archetypes

Ducesa de Sussex a câștigat un premiu People’s Choice pentru podcast-ul său Archetypes. Acesta a debutat pe Spotify în august 2022. Podcast-ul a ocupat în mod regulat primele poziții de ascultare. Interviurile cu femei precum Serena Williams, Paris Hilton și MJ Rodriguez care au explorat și diferite stereotipuri și prejudecăți a fost pe placul multora.

Deși Archetypes a fost semnat pentru un contract pe mai mulți ani cu Spotify, după doar o serie, Meghan s-a despărțit de companie.

Cu toate acestea, Meghan nu a părăsit lumea podcasting-ului. În februarie s-a confirmat că ducesa a semnat un acord cu Lemonada Media. Într-o declarație, Ducesa a spus: „Sunt mândră că pot împărtăși acum că mă alătur echipei geniale de la Lemonada pentru a-mi continua dragostea pentru podcasting. Sunt atât de nerăbdătoare să pot împărtăși noul meu podcast în curând. Sunt nespus de bucuroasă să mă alătur familiei Lemonada.”

Clevr & Ethic

Două dintre proiectele mai puțin evidențiate ale lui Meghan sunt investițiile sale în două companii care ocupă locuri speciale în inima ei: marca de cafea Clevr și compania de servicii financiare Ethic.

Clevr a început ca un „bar de cafea adaptogen pop-up”, iar băuturile sale pe bază de plante conțin multe beneficii naturale.

Meghan a apărut într-o reclamă pentru companie și vorbind cu Fortune despre investiția ei, ducesa a explicat: „Această investiție este în sprijinul unei femei antreprenoare pasionate care prioritizează construirea comunității alături de afacerea ei.”

American Rivera Orchard

Meghan a făcut anunțul surpriză că lansează un brand de stil de viață, American Rivera Orchard, pe 14 martie. Compania va vinde totul, de la covorașe de yoga la gem și jeleuri și chiar și veselă.

Numele noii afaceri a lui Meghan face referire la viața ei din California. Casa lui Meghan din Montecito este situată în Santa Barbara, care este adesea denumită „Riviera Americană”.

Deși brandul nu s-a lansat încă oficial, unii dintre prietenii lui Meghan au început să primească coșuri cu produse de la brand, cu un borcan de dulceață înconjurat de lămâi.

Un brand de stil de viață este un fel de companie care își vinde produsele prin marketing către un anumit stil de viață. Adesea, alături de produse, veți găsi povești personale care explică de ce poate ocupa un loc special în inima vânzătorului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×