Reclamă

Meghan Markle a impresionat cu ținuta pe care a ales-o în ultima zi pe care a petrecut-o în Nigeria. Ducesa de Sussex a strălucit la brațul Prințului Harry

Meghan Markle a impresionat cu ținuta pe care a ales-o în ultima zi pe care a petrecut-o în Nigeria. Ducesa de Sussex a strălucit la brațul Prințului Harry. Soția fiului cel mic al Regelui Charles nu a renunțat la modă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 mai 2024, 6:43 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:29

Presa a documentat ținutele pe care Meghan Markle le-a purtat în timpul vizitei sale oficiale din Nigeria. Pentru ultima zi aceasta a ales o rochie cu un imprimeu subtil. Ducesa de Sussex a atras toate privirile asupra sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a impresionat cu ținuta pe care a ales-o în ultima zi pe care a petrecut-o în Nigeria

Meghan Markle a purtat o rochie cu un imprimeu în stil halter. Aceasta a participat la meciul de polo Nigeria Unconquered de la Lagos Polo Club.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o rochie elegantă în ultima zi din Nigeria
Ducesa de Sussex a strălucit la brațul Prințului Harry / Profimedia Images

Ducesa de Sussex a fost însoțită de soțul ei, Prințul Harry. Meghan a purtat cu încredere rochia semnată de Johanna Ortiz Summer Counts, în valoare de 1995 de dolari, scrie People.

Reclamă

Rochia a fost combinată cu sandale Burberry și o pereche de ochelari Heidi Merrick, estimați la 215 dolari. Rochia Ducesei, care a costat aproape 2 mii de dolari, a fost accesorizată cu mai multe bijuterii.

Meghan, în vârstă de 42 e ani, a accesorizat look-ul cu cercei aurii și mai multe brățări din argint. Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, s-a asigurat că se asortează cu soția sa. Acesta a purtat un costum negru cu nasturi albi și o pereche de ochelari de soare.

Cuplul a fost fotografiat stând printre mulțime în timp ce priveau cu atenție meciul de polo. Ulterior, cei doi au dat medalii echipei câștigătoare.

Reclamă

Meghan și Prințul Harry au sosit în Africa în urmă cu mai bine de o săptămână și au avut un program destul de încărcat pe tot parcursul turneului lor.

Prima ținută a Ducesei de Sussex a constat într-o cămașă albă și o fustă tradițională nigeriană care i-a fost oferită în dar. Meghan și-a încheiat vizita oficială cu ținută extraordinară, a scris publicația PageSix.

Meghan Markle susține că are moștenire genetică nigeriană

Meghan Markle și Prințul Harry au multe amintiri frumoase legate de nigeria. În perioada în care amândoi erau apropiați de Familia Regală Britanică, Meghan și Harry au plecat în ami multe turnee oficiale.

În anul 2018, la scurt timp după ce s-au căsătorit, Meghan și Harry au plecat în Noua Zeelandă și în Australia.

Prințul Harry și Meghan au vizitat Africa de Sud atunci când fiul lor, Archie, avea doar 5 luni. Meghan a ținut atunci și un discurs în care a povestit despre moștenirea sa genetică.

Ducesa de Sussex și Harry au luat parte la o mulțime de activități culturale. Vizita a vrut să scoată în evidență Jocurile Invictus, care au primit 500 de sportivi la evenimentul de anul trecut.

Ministrul Apărării, care a aprticipat le evenimentul de anul trecut din Germania, a susținut că Nigeria este complet pregătită să găzduiască jocurile dacă va avea ocazia.

Ducesa de Sussex, care are moștenire genetică nigeriană de aproximativ 43%, s-a bucurat să viziteze locurile alături de soțul său, Prințul Harry.

Harry a plecat în Nigeria la scurt timp după ce a ținut un discurs în Londra. Prințul nu s-a întâlnit cu tatăl său în timpul ultimei vizite pe care a făcut-o în Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×