Reclamă

Meghan Markle și-a amintit de un moment emoționant cu fiica sa, Lilibet: „M-am agățat de acele cuvinte”

Meghan Markle și-a amintit de un moment emoționant cu fiica sa, Lilibet: „M-am agățat de acele cuvinte”. Ducesa de Sussex a vorbit despre copiii săi în timpul unei vizite la o școală din capitala Nigeriei, Abuja.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 mai 2024, 7:28 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:29

Meghan Markle apreciază foarte mult momentele mamă-fiică dintre ea și prințesa Lilibet. Ducesa de Sussex este dedicată familiei sale, de aceea a și insistat să se mute în California. Se pare că atribuțiile din Familia Regală o țineau departe de momentele personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și-a amintit de un moment emoționant cu fiica sa

Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a vizitat o școală din capitala Nigeriei, Abuja, alături de soțul ei, Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani. Și, în timp ce vorbea cu copiii de acolo, ea a detaliat un schimb emoționant de cuvinte pe care l-a avut recent cu fiica ei.

„Fiica noastră, Lili, este mult, mult mai mică decât voi. E pe cale să împlinească trei ani. Și acum câteva săptămâni s-a uitat la mine și a văzut doar reflecția din ochii mei. Și a spus „, și-a amintit Meghan.

„Vorbea într-adevăr la propriu. Dar m-am agățat de acele cuvinte într-un mod foarte diferit”, a continuat ea. „Și m-am gândit, da, mă văd în tine, iar tu te vezi în mine.”

Meghan Markle și Prințul Harry se află în Nigeria pentru primul turneu oficial după ce au renunțat la Familia Regală. Meghan a spus apoi copiilor din școală că s-a văzut și ea prin ochii lor, ai tuturor. În timpul vizitei, cuplul a jucat alături de copii activități distractive în clasă. Ei au împărtășit câteva informații despre activitățile preferate ale copiilor ei.

Reclamă

Ea a remarcat că dansul și cântatul sunt activitățile preferate ale lui Lili. Potrivit ei, Prințului Archie, în vârstă de 5 ani, îi place să construiască.

Cuplul a fost prezentat și celui mai mare copil din clasă, care avea 5 ani, Meghan a spus atunci: „Fiul nostru Archie are 5 ani. A împlinit cinci ani săptămâna trecută.”

Ducii de Sussex au un program încărcat în timpul vizitei din Nigeria

Reclamă

Călătoria la școală a fost una dintre primele opriri ale ducelui și ducesei de Sussex în timpul primei lor călătorii în Nigeria. Ei au fost invitați în țară de șeful Statului Major al Apărării din Nigeria, cel mai înalt oficial militar al țării.

Meghan Markle și Prințul Harry au ieșit în Nigeria cu un mesaj pentru copii: „Nu este nevoie să suferi în tăcere.”

Ducii de Sussex în vizită în Nigeria
Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a vizitat o școală din capitala Nigeriei, Abuja, alături de soțul ei, Prințul Harry / Profimedia Images

Cuplul pare să aibă un itinerar încărcat pe timpul vizitei lor. Prințul Harry se va întâlni cu membrii răniți ai serviciului militar la un spital. Meghan va fi gazda unui eveniment Women in Leadership cu Dr. Ngozi Okonjo-Iweala, directorul general al Organizației Mondiale a Comerțului.

Cuplul va participa, de asemenea, la o sesiune de antrenament pentru organizația Nigeria: Unconquered și la o recepție găzduită de șeful Statului Major al Apărării în onoarea familiilor militarilor.

Vizita este, de asemenea, una importantă pentru cuplu, și în special pentru Meghan, care a dezvăluit în 2022 că a descoperit, printr-un test geneologic, că este 43% nigeriană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×