Reclamă

Jennifer Lopez își caută casă în Beverly Hills. Cântăreața vrea să mărească numărul proprietăților pe care le deține

Jennifer Lopez își caută casă în Beverly Hills. Cântăreața pare că este dornică să-și mărească numărul proprietăților pe care le deține. Paparazzi au observat că vedeta latino a mers fără Ben Affleck să se întâlnească cu agenții imobiliari.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2024, 6:32

Jennifer Lopez pare că este dornică să-și cumpere o nouă locuință. Artista a ales o ținută casual și a plecat să colinde străzile din Beverly Hills. Presa scrie că aceasta este pregătită pentru o nouă achiziție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez își caută casă în Beverly Hills

Cânărața, în vârstă de 54 de ani, s-a bucurat de o zi însorită și liniștită. Aspectul ei cool a fost completat de un pulover supradimensionat și o pereche de pantaloni albi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o ținută albă pe străzile din Beverly Hills
Cântăreața vrea să mărească numărul proprietăților pe care le deține / Profimedia Images

Diva a purtat și câteva accesorii din aur. Ochelarii de soare nu au lipsit nici ei din ținuta divei. A trecut doar un an de când JLo și Ben Affleck și-au cumpărat locuința în valoare de 60 de milioane de dolari.

Reclamă

Locuința divei este reședința principală a acesteia și a soțului ei. Prețul inițial al proprietății pe care au cumpărat-o a fost de 75 de milioane de dolari, dar cei doi soți au reușit să obțină un preț mai bun.

Casa, denumită Moșia Wallingford, are 12 dormitoare și 24 de băi. Presa scrie că locuința divei deține și un garaj perfect pentru 12 masini, citează PageSix.

Există, de asemenea, un complex sportiv interior, o sală de cinema și o casă pentru echipa de pază a vedetei. Anul acesta JLo și Ben Affleck au fost văzuți căutând un apartament în New York.

Reclamă

Cântăreața și soțul ei au analizat cel puțin trei proprietăți în urmă cu mai puțin de o lună. Jennifer are în prezent un penthouse.

Ea l-a cumpărat în 2014 cu 20 de milioane de dolari și încearcă să-l vândă acum cu 25 de milioane de dolari.

Diva pare că este pregătită pentru un nou început și își dorește să-și mărească portofoliul în perioada ce urmează.

Ce facilități are apartamentul cântăreței din New York

Proprietatea divei are o dimensiune de 9.500 de metri pătrați și este situată într-un conac istoric din 1924. Apartamentul divei deține patru terase private ce oferă o vedere la orizontal a orașului New York.

Presa scrie că diva deține, de asemenea, un depozit privat, iar în interiorul proprietății se află și un lift. Interiorul penthouse-ului include piese de mobilier de lux. La etajul inferior există trei dormitoare spațioase destinate pentru personalul divei.

Totodată, diva deține o aripă specială pentru oaspeți. Al doilea nivel are un dormitor principal cu două băi separate, cât și un dressing impresionant. Sursele apropiate artistei spun că vedeta decis să vândă proprietatea din New York deoarece în ultimul timp a stat mai mult în Los Angeles.

Cântăreața este fericită să-și împartă timpul și spațiul cu soțul ei în casa pe care au cumpprat-o împreună în urmă cu mai puțin de un an. Ben Affleck a fost văzut de câteva ori mergând cu Lopez să vizioneze diferite proprietăți.

Totuși, Jennifer a decis să meargă sindură de această dată în Beverly hills pentru a inspecta proprietățile care i-ar putea fi casă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×