Reclamă

Jennifer Lopez își caută casă în Beverly Hills. Cântăreața vrea să mărească numărul proprietăților pe care le deține

Jennifer Lopez își caută casă în Beverly Hills. Cântăreața pare că este dornică să-și mărească numărul proprietăților pe care le deține. Paparazzi au observat că vedeta latino a mers fără Ben Affleck să se întâlnească cu agenții imobiliari.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2024, 6:32

Jennifer Lopez pare că este dornică să-și cumpere o nouă locuință. Artista a ales o ținută casual și a plecat să colinde străzile din Beverly Hills. Presa scrie că aceasta este pregătită pentru o nouă achiziție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez își caută casă în Beverly Hills

Cânărața, în vârstă de 54 de ani, s-a bucurat de o zi însorită și liniștită. Aspectul ei cool a fost completat de un pulover supradimensionat și o pereche de pantaloni albi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o ținută albă pe străzile din Beverly Hills
Cântăreața vrea să mărească numărul proprietăților pe care le deține / Profimedia Images

Diva a purtat și câteva accesorii din aur. Ochelarii de soare nu au lipsit nici ei din ținuta divei. A trecut doar un an de când JLo și Ben Affleck și-au cumpărat locuința în valoare de 60 de milioane de dolari.

Reclamă

Locuința divei este reședința principală a acesteia și a soțului ei. Prețul inițial al proprietății pe care au cumpărat-o a fost de 75 de milioane de dolari, dar cei doi soți au reușit să obțină un preț mai bun.

Casa, denumită Moșia Wallingford, are 12 dormitoare și 24 de băi. Presa scrie că locuința divei deține și un garaj perfect pentru 12 masini, citează PageSix.

Există, de asemenea, un complex sportiv interior, o sală de cinema și o casă pentru echipa de pază a vedetei. Anul acesta JLo și Ben Affleck au fost văzuți căutând un apartament în New York.

Reclamă

Cântăreața și soțul ei au analizat cel puțin trei proprietăți în urmă cu mai puțin de o lună. Jennifer are în prezent un penthouse.

Ea l-a cumpărat în 2014 cu 20 de milioane de dolari și încearcă să-l vândă acum cu 25 de milioane de dolari.

Diva pare că este pregătită pentru un nou început și își dorește să-și mărească portofoliul în perioada ce urmează.

Ce facilități are apartamentul cântăreței din New York

Proprietatea divei are o dimensiune de 9.500 de metri pătrați și este situată într-un conac istoric din 1924. Apartamentul divei deține patru terase private ce oferă o vedere la orizontal a orașului New York.

Presa scrie că diva deține, de asemenea, un depozit privat, iar în interiorul proprietății se află și un lift. Interiorul penthouse-ului include piese de mobilier de lux. La etajul inferior există trei dormitoare spațioase destinate pentru personalul divei.

Totodată, diva deține o aripă specială pentru oaspeți. Al doilea nivel are un dormitor principal cu două băi separate, cât și un dressing impresionant. Sursele apropiate artistei spun că vedeta decis să vândă proprietatea din New York deoarece în ultimul timp a stat mai mult în Los Angeles.

Cântăreața este fericită să-și împartă timpul și spațiul cu soțul ei în casa pe care au cumpprat-o împreună în urmă cu mai puțin de un an. Ben Affleck a fost văzut de câteva ori mergând cu Lopez să vizioneze diferite proprietăți.

Totuși, Jennifer a decis să meargă sindură de această dată în Beverly hills pentru a inspecta proprietățile care i-ar putea fi casă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×