Reclamă

Ce a reușit JLo să vândă cu suma de 25 de milioane de dolari. 7 ani a durat ca să găsească un cumpărător

Artista este pusă pe afaceri și nu pierde nicio clipă ca să-și îndeplinească obiectivele. Află de aici ce a reușit JLo să vândă cu suma de 25 de milioane de dolari. 7 ani a durat ca să găsească un cumpărător.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 aprilie 2024, 7:02

Lopez a scos inițial la vânzare un apartament din portofoliul ei de locuințe pentru aproximativ 27 de milioane de dolari în 2017. Doi ani mai târziu, vedeta i-a redus prețul cu două milioane de dolari. Acum pare că ideea de a-l micșora a fost una bună. Chiar dacă a mai trecut ceva timp până la vânzare, pare că așteptarea a meritat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a reușit JLo să vândă cu suma de 25 de milioane de dolari

Starul a găsit un cumpărător pentru penthouse-ul ei de 25 de milioane de dolari, de lângă Madison Square Park din Manhattan, după șapte ani în care a tot fost listat pe piața imobiliarelor de lux.

Prețul cerut pentru proprietatea cu patru dormitoare și șapte băi a fost cel mai recent de 24.990.000 de dolari. Agenții Richard Orenstein și Chris Pomeroy sunt cei care se ocupă de această afacere. Se pare că există deja un contract semnat, dar informații sunt ținute departe de ochii presei.

Lopez a cumpărat apartamentul cu puțin peste 20 de milioane de dolari în 2014, potrivit New York Times. Ea a scos apoi apartamentul la vânzare pentru aproximativ 27 de milioane de dolari în 2017. Cu toate acestea, apartamentul nu a atras niciun cumpărător în acea perioadă. În ultimii ani, acesta a fost scos la vânzare și retras.

În martie 2019, cântăreața a redus prețul penthouse-ului la 25 de milioane de dolari înainte de a-la scoate complet de pe piață în octombrie 2021, potrivit Zillow. De asemenea, proprietatea a ajuns pentru scurt timp pe piață, mai exact pentru cinci zile, în decembrie 2022.

Reclamă

Ce facilități are apartamentul pe care Jennifer Lopez a decis să-l vândă

Proprietatea de 9.500 de metri pătrați este situată într-un conac istoric din 1924 și are un design aparte. Patru terase private oferă vedere la orizontul orașului New York. Există, de asemenea, un portar, un depozit privat și un lift doar pentru locatari.

Interiorul penthouse-ului include o bucătărie de top, cu o insulă mare, rafturi deschise, un frigider pentru vinuri din oțel inoxidabil și un bar. La etajul inferior este inclusă și o aripă privată pentru oaspeți, cu trei dormitoare spațioase, spații pentru personal și o spălătorie.

Reclamă

Al doilea nivel are un dormitor principal cu două băi separate, un dressing mare cu dulapuri din podea până în tavan, o cadă adâncă și două terase private. Există, de asemenea, o sală media care are acces la o terasă orientată spre sud. Totul e cu vedere la Madison Square Park.

Lopez pare că a decis că revândă proprietatea pentru că în ultimul timp a stat mai mult în L.A. cu soțul Ben Affleck. Cei doi au cumpărat acolo o casă de 60 de milioane de dolari, în Beverly Hills în iunie 2023.

Proprietatea are 12 dormitoare și 24 de băi. În exterior, cei doi se pot bucura de o bază sportivă cu facilități pentru baschet și pickleball.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×